2012 Aralık Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaksınız?

KalbiMecruh

Seyirlik değil,ömürlük ..
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
308
7
296
Hangi şehirde,hangi hastanede doğum yapacaksınız?
Belli mi olur belki aynı hastanede falan denk geliriz :)

Benimki net belli değil.
Şuan için İstanbul'da Memorial Ataşehir Hastanesi'nde doğum yapacağım görünüyor.
Veya yine aynı Memorial'daki doktorumla Çamlıca Medicana Hastanesi'nde.

Son aylarda karar vereceğiz yere.

istanbul-ümraniye AFİYET HASTANESİnde yapıcam inş.:26:
tabi ordaki ebelerin,hemşirelerin davranışlarndan da şüpheliyim.
ayrıca dr.um sezeryanda ısrarcı olursa da verilen tarihte gitmeyip sancm olduğunda devlete de gidebilirim :25:

yeni topik hayırlı olsun tatlım . ben gebze özel yüzyıl hastanesinde doğum yapıcam Allahım kısmet ederse

Bende kısmet olursa ve fikrim değişmezse Çapa'daki Özel Medilife Hastanesinde yapmayı düşünüyorum.şimdilik...

ayrıca dr.um sezeryanda ısrarcı olursa da verilen tarihte gitmeyip sancm olduğunda devlete de gidebilirim :25:

Ayrıntılı ultrasonu orada çekildim canım geçen gün.
Çok memnun kaldım doktor acaip kibardı :D Gülmekten öldürdü bizi :)
Ama tabii kadın doğum uzmanları nasılsır bilemiyorum.
Genelde kapalı,kibar,hassas insanlar gördüm

İstanbulda yaşamıyorum normalde geçici olarak başka şehirdeyiz,ama doktorum orda. geçen doktora gittiğimde erken doğum olabilir bebek çok aşağıda dedi.
buradaki hastane de 1 buçuk saat uzaklıkta ve devlet hastanesi.
Hiç özel hastane yok,şaka gibi.
Tedirginim inş vakitli doğar bende seçtiğim hastanede gönül rahatlığıyla doğururum :)
Dua edin kızlaarr

Mevla hepinize hayal ettiğiniz yerde doğurmayı nasip etsin

selamlarr.. bende bursa bahar hastanesinde düşünüyorum terslik cıkmazsa..

eltimde aynı hastanede doğum yaptı canım gayet memnun kaldı inşallah sende memnun kalırsın

Benimki net belli değil.
Şuan için İstanbul'da Memorial Ataşehir Hastanesi'nde doğum yapacağım görünüyor.
Veya yine aynı Memorial'daki doktorumla Çamlıca Medicana Hastanesi'nde.

Son aylarda karar vereceğiz yere.

Canım cem bey medicanaya gidiyor muymuş? Arda bey serklaj için central hospitale gidiyormuş doğuma da gider mi bilmem...

ben bursa çekirge doruk hastahanesinde yapacağım allahın izniyle

düşüncemiz izmir konak yeni hayat hastanesi,ama bakalım kader neyi gösterecek..,nşallah gecenin bi yarısı herhangi bir hastaneye gitmek zorunda kalmam,en çok korktuğum şey bu :S

Ben de daha belirlemedim ama doktorum nereyi derse gözüm kapalı doğurabilirim. Echomar Ataköy Hastanesi, Hizmet Hastanesi, yeni açılan Vital seçenekler arasında...

Son düzenleme:
Back
X