2012 Aralık Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaksınız?

ben özelden mesaj atamıyorum ne yazıkki ... mesajını ve numaranı aldım canım. Zaten bekleme salonunda ekranda isimlerimiz çıktıgında birbirimizi görürürz sanırım :) inşallah görüşmek üzere :)
:)vallahi benimde dha yeni 100 msjim oldugu icin yeni basladim msj atabilmeye,sen benim adimi biliyorsunda ben seninkini bilmiyorum ki,sihirtozu diye bakarim artik ekrana:))))saka bir yana benim bilgilerim sende var nasil olsa,telim acik olucak,yada sen ekrandan ismimi gorebilirsin,nezahat hnm.in odasi 12 numaraydi sanirim,kismetse gorusebiliriz inslah,iyi gecelr cnm..

Bence bu gidisinde 15 e dusururler sihirtozu,sende sorarsin olmazsa dr.una bisey demezse.nts ye ne zaman bakiyorlar acaba?ben cati muaynesini sordum ne zaman yapicaksiniz diye,doguma yakin en erken 38.haftada dedi bana.

canım özelden mesaj atamıyorum. bugün hastanede bende bakındım ama ekranlarda göremedim ismini. bizim doktorumuz doğuma gitti 12 ye geliyordu muayene olduğumda sanıyorum sen o zamana gitmiştin. istersen ekle burdan mesaj atamıyorum 100 mesaj olmadan. eylempinart@hotmail.com
görüşmek üzere.

:)vallahi benimde dha yeni 100 msjim oldugu icin yeni basladim msj atabilmeye,sen benim adimi biliyorsunda ben seninkini bilmiyorum ki,sihirtozu diye bakarim artik ekrana:))))saka bir yana benim bilgilerim sende var nasil olsa,telim acik olucak,yada sen ekrandan ismimi gorebilirsin,nezahat hnm.in odasi 12 numaraydi sanirim,kismetse gorusebiliriz inslah,iyi gecelr cnm..

canım biz bugün gittğimizde doktorumuz doğumdaydı 12:00 ye geliyordu girdiğimizde sanıyorum ki sen o saatte gitmişti. ismim eylem benim. 6 kasımda tekrar gidicez saat 14:00 de randevu verdi galiba artık 15 günde bir e düştü randevumuz . bende bakındım bugün ama ekranda göremedim ismini. İnşallah bir dahakine tanışırız canım. 6 kasımda annemle gidicem aynı zamana denk gelirsek artık tanışalım. Bu arada burda özelden mesaj atamıyorum.
msn adresimi ekle istersen eylempinart@hotmail.com
görüşmek üzere ...

canım biz bugün gittğimizde doktorumuz doğumdaydı 12:00 ye geliyordu girdiğimizde sanıyorum ki sen o saatte gitmişti. ismim eylem benim. 6 kasımda tekrar gidicez saat 14:00 de randevu verdi galiba artık 15 günde bir e düştü randevumuz . bende bakındım bugün ama ekranda göremedim ismini. İnşallah bir dahakine tanışırız canım. 6 kasımda annemle gidicem aynı zamana denk gelirsek artık tanışalım. Bu arada burda özelden mesaj atamıyorum.
msn adresimi ekle istersen eylempinart@hotmail.com
görüşmek üzere ...

Eylemcim,gorusemedik:( ben telimden siteye girip sna msj attim aslinda ama sen giremedigin icin gormedin heralde,ben bugun kan tahlilleriyle fln ugrastim epey,sekerim gecende 1.saatte biraz yuksek cikmisti sinirdaydi,tekrar bakildi yine biraz yuksek cikmis:( trombositlerimde 115 cikmis gecen 120 iydi:( boyle dusmeye devam ederse normal dogum da yapamicam:(neyseki bebegin gelisimi gayet iyi,sat 31+2 ,kilo 1800,boyu 43 cm.mis.Sonuclarimi gostermeye gidicem bir dhaki randevumu ozmn verir heralde,senin nasil gecti?hersey yolunda mi?mail adresini aldim ben ordan haberlesiriz,bidhaki sefere..

slm kizlar bende ankara da ya lokman hekim hastanesinde etlik te yada dikmen de 29 mayis hastanesinde ankaradan kimse yokmuuu?

Kizlar kayseri acibadem de dogum yapacak olan var mi bi de acibademin kayseriye ozel destek38 sigortasindan haberi olan var mi

benim dr. um sıkıntı sancı gözükmediği sürece 39 u bekleyebileceğimi 39+ larda alabileceğimizi söylemişti ama sancılarım çok benim ve ilk kızım erken geldiğinden erken doğum korkumuz var o yüzden 38 de alacak

teşekkürler:)rahatladım biraz olsun bi problem çıkmadığı sürece 40 a kadar beklenebiliniyormuş.hepimiz için hayırlısı olur inşallah:)

Kızlar ben doğumumu istanbul/fatih kıztaşındaki Fatih HAstanesinde yaptım. Çooookkk memnum kaldım..Çok güzel ilgileniyorlar.hasta bakıcısından,ebesine kadar..Ben çok tereddütlüydüm hastane hakkında hiç ğişamnlık yaşamadım.. Doktorum Yasemin Hanımdı dört dörtlük bir doktor. Normal doğumu teşvik eden bir hastane. Doğumum 250 tl tuttu. Hiç birşeyy. HAstaneden hatta beni seneye gene bekliyoruz seni diye yolladılar:)) Diğer özellere milyarlar dökmeye değmez..

Arkadaşlar Ankara'da olan yok galiba.benim doktorum özellikle istediği için medicana'da doğum yapacağım.allah yardımcımız olsun hepimizin.
merhaba helen bende ankara medicanaya gitmek istiyorum önerebileceğin doktor varmı ve doğum yaptiysan hastanede süreç nasıldı bilgilendirirsen sevinirim

Son düzenleme:
Back
X