- Konu Sahibi KalbiMecruh
Slmlar bnmde dogumum allah nasıp ederse ızmır basmane SIFA HASTANESINDE olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)vallahi benimde dha yeni 100 msjim oldugu icin yeni basladim msj atabilmeye,sen benim adimi biliyorsunda ben seninkini bilmiyorum ki,sihirtozu diye bakarim artik ekrana:))))saka bir yana benim bilgilerim sende var nasil olsa,telim acik olucak,yada sen ekrandan ismimi gorebilirsin,nezahat hnm.in odasi 12 numaraydi sanirim,kismetse gorusebiliriz inslah,iyi gecelr cnm..ben özelden mesaj atamıyorum ne yazıkki ... mesajını ve numaranı aldım canım. Zaten bekleme salonunda ekranda isimlerimiz çıktıgında birbirimizi görürürz sanırım :) inşallah görüşmek üzere :)
Bence bu gidisinde 15 e dusururler sihirtozu,sende sorarsin olmazsa dr.una bisey demezse.nts ye ne zaman bakiyorlar acaba?ben cati muaynesini sordum ne zaman yapicaksiniz diye,doguma yakin en erken 38.haftada dedi bana.
:)vallahi benimde dha yeni 100 msjim oldugu icin yeni basladim msj atabilmeye,sen benim adimi biliyorsunda ben seninkini bilmiyorum ki,sihirtozu diye bakarim artik ekrana:))))saka bir yana benim bilgilerim sende var nasil olsa,telim acik olucak,yada sen ekrandan ismimi gorebilirsin,nezahat hnm.in odasi 12 numaraydi sanirim,kismetse gorusebiliriz inslah,iyi gecelr cnm..
canım biz bugün gittğimizde doktorumuz doğumdaydı 12:00 ye geliyordu girdiğimizde sanıyorum ki sen o saatte gitmişti. ismim eylem benim. 6 kasımda tekrar gidicez saat 14:00 de randevu verdi galiba artık 15 günde bir e düştü randevumuz . bende bakındım bugün ama ekranda göremedim ismini. İnşallah bir dahakine tanışırız canım. 6 kasımda annemle gidicem aynı zamana denk gelirsek artık tanışalım. Bu arada burda özelden mesaj atamıyorum.
msn adresimi ekle istersen eylempinart@hotmail.com
görüşmek üzere ...
Selam kızlar bende İzmir Egepol Hastanesinde yapıcam doğumumu. Dr.um Gökalp TOKAÇ .. Doğum ücreti normalde sezeryanda 1000tl.
hayirlisi olsun canim,saglikli dogumlar dileriz:)
benim dr. um sıkıntı sancı gözükmediği sürece 39 u bekleyebileceğimi 39+ larda alabileceğimizi söylemişti ama sancılarım çok benim ve ilk kızım erken geldiğinden erken doğum korkumuz var o yüzden 38 de alacak
teşekkürler:)rahatladım biraz olsun bi problem çıkmadığı sürece 40 a kadar beklenebiliniyormuş.hepimiz için hayırlısı olur inşallah:)
slm kizlar bende ankara da ya lokman hekim hastanesinde etlik te yada dikmen de 29 mayis hastanesinde ankaradan kimse yokmuuu?
merhaba helen bende ankara medicanaya gitmek istiyorum önerebileceğin doktor varmı ve doğum yaptiysan hastanede süreç nasıldı bilgilendirirsen sevinirimArkadaşlar Ankara'da olan yok galiba.benim doktorum özellikle istediği için medicana'da doğum yapacağım.allah yardımcımız olsun hepimizin.