2012 Aralık Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaksınız?

doğum ücretinide yazmışsınız bende yazayım özel gebze yüzyıl hastanesi normal doğum 357 sezeryan 450tl

ben de Tokat Medical Park ta yapcam kısmetse doğumumu. normal doğum 400 tl, sezaryen doğum 500 tl. tabi o zamana kadar değişmezse:) rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin inş.

mrb arkadaşlar bende antalyada yaşıyorum özel medstar topçular hastanesinde doğum yapacağım inşallah allah kolaylık versin hepimize arkadaşlar

Selam kızlar ,

Ben de bir aksilik olmazsa Medical park ta yapacağım göztepe de

Merhaba kızlar,

HEpinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Şubattan sevgiler hepinize:)

Canım bende düzenli MEdicalpark Göztepe'ye gidiyorum.Doktorun kim acaba.
Merhaba ben Ekim sonunda dogum yapıcam ama bende goztepe medicalparkta gidiyorum doktorunuz kimdi ???

Eveet sonunda karar verdikk Bnde kısmetse Medipol 'de yapmak istiyorum.. Bugn gidip odalarını ,doĞumhaneyi, sancı odasını ve ebeleri gördüm herşey çokk güzeldiii..İnşallah bi aksilik çıkmaz..

Merhaba kızlar,

HEpinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Şubattan sevgiler hepinize:)

Canım bende düzenli MEdicalpark Göztepe'ye gidiyorum.Doktorun kim acaba.

Merhaba Canım ,

Şimdi gördüm yazdığını benim dr.um Gökmen bey , senin ki kim , bir de aynı dr.un hastası çıkıyo muyuz şimdi süper olur :)

kızlar selam,
ben istanbul bahçelievler aile hastanesinde yapmayı düşünüyorum burada doğum yapan varmı?nasıl bir hastane hiç bilmiyorum.Benim bebeğim tüp bebek ve acı badem maslakta yaptırdım ordaki hocam burdada doğum yaptırıyormuş mağlum malak acı badem çok pahalı orada yapamam ama drumun yatırmasını istediğim için ve oda orayla anlaşmalı olduğu için...yardımlarınızı bekliyorum...

merhaba, 2012 aralık anneleri içerisinde ankara da olup, 29 mayıs hastanesine ve de nesrin hanıma muayne olup, doğum yapacak/yapmış olan var mı?

Özel Egepol Hastanesi Dr. Gökalp Tokaç Normal doğumda sezaryen doğumda 1000 tl
aa ayni hastanede doğum yapicaz o zaman simdiden hayirli dogumlar dilerim,bende Gokalp beyi cok istedim ama cok yogun diye duydum ve normal dogum taraftari diye duydugum Nezahat hnm.i sectim.Hayirlisi artik hepimiz icin,ben kismetse epiduralli normal düsünüyorum ama ilk dogumum ve cokkkkk korkuyorum acikcasi,ama egepolde dogum yapanlar genelde cok memnun kalmislar inslh bizimde oyle olur.Buarada muhtemel dogum tarihiz supermis,12.12.12 benim esim bana sezaryan ol bu tarihe denk getirelim diyordu şakayla karisik vallahi

Bende ilk ona gitmiştim ama relax geldi bana.
Peki doğum şekli için bişey dedi mi canım.Sezeryan yapıyor genelde diye biliyorum ama ?

Gökmen bey e gitmeyi bende düşündüm aslında ama hic giden tanıdık yoktu,
Bide bu benim ikinci doğumum bi oğlum var 17 aylık sezeryanla doğurdum bu yüzden sezeryan olacak yine :)
Doktor konusunda kararsız kaldığım günler olmuyor değil ama ne bileyim belki ikinci doğumum diye relar olması işime geldi sanırım.
Yoksa Gökmen bey de var aklımda hala :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…