- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi KalbiMecruh
-
Dundu heralde cnm senin randevun,nasil gecti umarim hersey iyidir.Ben 30+1 haftalik gebeyim,ayda bir olsaydi enerken 38de doguracagimi dusunursek 2 defa gorusmus olacaktik.Son aylarda takip onemli diye heralde 15 gune dusuruluyor boylece doguma kdr enaz 4 kere kontrol edilmis olucam.hatta son ayda hftada 1e dusuyormus sanirim,sadece benim dr.un uygulamasi degildir ama sizinkileride oyle ayarlarlar bence artik,dr.una sorarsin olmadi bundan sonraki takip duzenini.
Ataşehir Memorialde doğum yapacağım kısmetse.Doç. Dr. Arda Lembet dr m. sezaryen olacak. özel sağlık sigorta indirimli 7 bin tl civarı...
Oo baya varmış ya. nasıl üstesinden geliyosunuz Allah yardım etsin.
benim radevum ayın 13 de ama senin nasıl 15 gunde 1 e dustu kaç haftalık gebesin sen ?
Yok canım benim düşmediki 15 günde bir .
keşke düşse evham yapıyorum çünkü. geçen ay 26 eylülde gittim bu ay 22 ekimde randevum.
ben 33 haftalık hamileyim canım
Bence bu gidisinde 15 e dusururler sihirtozu,sende sorarsin olmazsa dr.una bisey demezse.nts ye ne zaman bakiyorlar acaba?ben cati muaynesini sordum ne zaman yapicaksiniz diye,doguma yakin en erken 38.haftada dedi bana.
Baya denk gelmis ozmn benim de 10.20de randevum:)bulusmak icin ozelden msj atabiliyormuyum acaba sana?Vallahi hangi kan tahlillerini isteyecek tam olarak bilmiyorum ama trombositlerim biraz dusuk cikmisti,onu kontrol edecek sanirim birde belli araliklarla troid degerlerime bakiliyor,cok sukur hep iyi cikiyor degerlerim.Yani kafana takmana gerek yok,sen demekki sapasaglamsın ondan bisey istememistir dr :)
kizlar merhaba, avcilar medicanada dogum yapicam ve doktorum secil ozturk, size birsey sormak istiyorum ben sezeryan ile dogum yapicam ve doktorum 40 .haftaya kadar bekleyebilecegimizi soyledi ancak onceden sezeryan dogum yapan arkadaslarim hep 10 gun oncesinden dogum yaptiklarini soyluyorlar aklim cok karisti,sizde de boyle bir durum var mi?
İstanbul 500 evler şafak hastanesinde epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum. normal doğum :500, epidural normal 800, zorunlu sezeryan:750 ve istege bağlı sezeryan da 1500tl.
medipol hastanesi de çok güzel bir hastane, 5 yıldızlı otel konforunda ve doğum fiyatları da hemen hemen şafakla aynı. orasını da düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?