2012 Aralık Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaksınız?

Ataşehir Memorialde doğum yapacağım kısmetse.Doç. Dr. Arda Lembet dr m. sezaryen olacak. özel sağlık sigorta indirimli 7 bin tl civarı...

benim şimdi ayın 15 verdi randevu ondan sonra 2 hafta kalıyor o surectede nst giricem haftada 1 hakan bey 15 gunde 1 yapmadı. 32+5 gebeyim.

anladim cnm hayirlisi olsun sen benden ondeymissin zaten,her dr.un kontrol duzeni farkli oluyor demmekki,guzel hbrlerini bekliyoruz:)

Ataşehir Memorialde doğum yapacağım kısmetse.Doç. Dr. Arda Lembet dr m. sezaryen olacak. özel sağlık sigorta indirimli 7 bin tl civarı...

Oo baya varmış ya. nasıl üstesinden geliyosunuz Allah yardım etsin.

Oo baya varmış ya. nasıl üstesinden geliyosunuz Allah yardım etsin.

canım 3370 hastane diğeri dr ücreti. mecburen gidiyorum. hamileyken de 13. haftamda laparoskopik serklajla(karnımdan 4 kesi açarak kamerayla girip ) rahim ağzıma dikiş attı. sezaryende o dikiş de alınacak bu yüzden başkasına güvenemiyoruz. yoksa normal hamile olsam normal uzman dr ye giderdim...

benim radevum ayın 13 de ama senin nasıl 15 gunde 1 e dustu kaç haftalık gebesin sen ?

Yok canım benim düşmediki 15 günde bir .
keşke düşse evham yapıyorum çünkü. geçen ay 26 eylülde gittim bu ay 22 ekimde randevum.
ben 33 haftalık hamileyim canım

Yok canım benim düşmediki 15 günde bir .
keşke düşse evham yapıyorum çünkü. geçen ay 26 eylülde gittim bu ay 22 ekimde randevum.
ben 33 haftalık hamileyim canım

Bence bu gidisinde 15 e dusururler sihirtozu,sende sorarsin olmazsa dr.una bisey demezse.nts ye ne zaman bakiyorlar acaba?ben cati muaynesini sordum ne zaman yapicaksiniz diye,doguma yakin en erken 38.haftada dedi bana.

Bence bu gidisinde 15 e dusururler sihirtozu,sende sorarsin olmazsa dr.una bisey demezse.nts ye ne zaman bakiyorlar acaba?ben cati muaynesini sordum ne zaman yapicaksiniz diye,doguma yakin en erken 38.haftada dedi bana.

Valla bende pimpirikleniyorum bilemedim ki nasıl olcak. Pazartesi günü gidicem haftaya kontrole bakalım. Ağrılarım var ama evham yapma diyorlar sonra muayenede agrı yada az kanama olabiliyormuş o nedenle daha çok panik olursun dedi herkes. O yüzden bekleyeyim diyorum ama artarsa agrılarım giderim...

ben 32 haftalıkken ilk girdim nst şimdi gdişimizde 36 haftalık olucaz ondan sonra her hafta nst giricez.çatı muanesi derdimiz yok bizimde sezaryan olucam :)))) mecbur ilk kızımda dolayı

kizlar merhaba, avcilar medicanada dogum yapicam ve doktorum secil ozturk, size birsey sormak istiyorum ben sezeryan ile dogum yapicam ve doktorum 40 .haftaya kadar bekleyebilecegimizi soyledi ancak onceden sezeryan dogum yapan arkadaslarim hep 10 gun oncesinden dogum yaptiklarini soyluyorlar aklim cok karisti,sizde de boyle bir durum var mi?

ben de turgutlu özel egeumut hatahanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. ücret 380tl. 10000e kadar ödeyenler var anlamıyorum ben bunu...

hep de istanbul yazmış. hiç bizim buralarda aralıkta doğuracak yok mu ya :)

ben özelden mesaj atamıyorum ne yazıkki ... mesajını ve numaranı aldım canım. Zaten bekleme salonunda ekranda isimlerimiz çıktıgında birbirimizi görürürz sanırım :) inşallah görüşmek üzere :)

İstanbul 500 evler şafak hastanesinde epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum. normal doğum :500, epidural normal 800, zorunlu sezeryan:750 ve istege bağlı sezeryan da 1500tl.
medipol hastanesi de çok güzel bir hastane, 5 yıldızlı otel konforunda ve doğum fiyatları da hemen hemen şafakla aynı. orasını da düşünmüyor değilim.

benim dr. um sıkıntı sancı gözükmediği sürece 39 u bekleyebileceğimi 39+ larda alabileceğimizi söylemişti ama sancılarım çok benim ve ilk kızım erken geldiğinden erken doğum korkumuz var o yüzden 38 de alacak

medipole bende baktım geçen gün çok güzel ya suda doğum bile varmış normal 850 sezeryan 1300-1800 falanmış doç varmış dr. larında yeni hastane tertemizdir şimdi ne güzeldir ama dr. umu çok seviyorum ve vazgeçemiyorum yoksa hiç düşünmeden giderdim oraya

Merhaba Hamiş Hanımlar;

Ben 33. haftalık gebeşim ve Pendik Bölge Hastanesi gidiyorum Dr. Yeliz Hanıma kısmetse normal dogum dusunuyorum..Benimle aynı hastaneye giden hamişler varmı acaba burada :) Aralık başı kısmetse dogumum tabi oglusum kasım sonu gelmezse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…