2012 Aralık Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapacaksınız?

Can Bey'i çok net tanımıyorum.2 kere gittim hamilelik başlangıcında, çok relaxdı sıkıntı yapmıyor gerçekten.Ama ilk tahlilleri bile yapmayı ertelemişti.
Birkaç kötü yorum alınca da Gökmen'i tercih ettim.
Herkesin deneyimi farklıdır elbette.Doğum şekli konusunda da hem fikirseniz şimdiden hayırlı doğumlar dilerim :))

Takvime bakılırsa senin meleğinden önce gelicek benim ki , tecrübelerimi paylaşırım seninle

Evet senin deneyimlerini bekliyorum canım :)

ya yokmu yardımcı olacak arkadaş kızlar yaaa...tek benmi bahçeli evler aile hastnesinde doğum yapcam eski jfk hastanesi....

allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin,bende egepol nezahat hnm.da yapacagim dogumumu
kismetse inslh,dogum tarihiniz nedir acaba? belki karsilasiriz hastanede belli mi olur:)

Merhaba arkadaşlar, ben de inşallah Medical Park Bahçelievler'de doğumumu yapacagim :)

Canim oncelikle Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.kizim dogdugundan o hastaneye goturuyoruz kontrollere,doktoru o hastanede.eger vebegin icin gercekten sadece ilac yanlisi olmayan bi doktor dusunursen Pinar Balgoz diyorum.super bi doktor.

Ben İstanbul Kurtköy Emsey Hospital'da yapacağım inşallah. Ücretler bir ay önce normal 450 tl sezeryan 750 tl idi. Ama fiyatlar artmış olabilir. Çünkü kampanyalı fiyatlardı bunlar. Buarada yakında olanlar varsa ücretsiz holistik doğum eğitimleri veriyorlar. 5 hafta sürüyor,tavsiye ederim.

Nasipse bizim de 9/10 aralık gibi olucak doğumumuz ama bir hafta önce olabilir erkek bebek 1 hafta önce bir hafta sonra olabiliyor dedi doktorumuz.

Egepol hastanesinde izmirde Gökalp bey doktorumuz ve çok memnunuz inşallah bu gittiğimizde doüğumla ilgili konuşacagız.

Allah herkesin bebeğini sagsalim kucagına almayı nasip etsin...

Egepolde aralik ayinda dogum yapicak 5-6 kisi fln olduk sanirim.Hayirlisi olsun allah herkesi bebislerine sagsalim kavustursun inslh..

Evet belkide Egepolde kaşılaşıyoruz ama tanışmadığımızdan bilmiyoruz işte :) bizin şansımıza ne zaman gitsek çok kalablık oluyor ve doktorumuz yogun oldugundan en az 1 saat bekliyoruz randevu saatinden sonra ne yazıkki . ama olsun genede sonunda bebeğimizi görmek ve güzel şeyler duymak güzel...
Bu ay da ayın 22 sinde randevumuz var.

Kısmet olursa yeni açılan Medipol Mega'da yapıcam doğumumu oraya başladım muayene için ve hastaneden herşyinden çoook memnunum.Çalşanlar aşırı güleryüzlü :) herşy yepyeni ve çok güzel, İnş bi aksilik olmaz..

aa benimde randevum ayin 22 sinde sabahtan orda olucam ben ,kan tahlilleri fln yapilacak,artik 15 gunde bire dustu randevularim.Sizin dr.a cok talep var bu yuzdendir yogunluk,ben nezahat hnm.dayim hep randevu saatimde giriyorum.sizin kacta randevunuz?ayni saatlerdeyse belki tanisiriz:)ilk bebeginiz mi olucak acaba?

Aaaa benimde sabahtan randevum 10:00 da .
ama benden tahlil falan istenmedi bak şimdi takarım ben onu kafaya
Evet çok yogun doktorumuz ne yazıkki ama yapacak bişey yok .İlk bebeğimiz olacak nasipse :)
Evet tanışırsak çok sevinirim bende :)

benim radevum ayın 13 de ama senin nasıl 15 gunde 1 e dustu kaç haftalık gebesin sen ?

Baya denk gelmis ozmn benim de 10.20de randevum:)bulusmak icin ozelden msj atabiliyormuyum acaba sana?Vallahi hangi kan tahlillerini isteyecek tam olarak bilmiyorum ama trombositlerim biraz dusuk cikmisti,onu kontrol edecek sanirim birde belli araliklarla troid degerlerime bakiliyor,cok sukur hep iyi cikiyor degerlerim.Yani kafana takmana gerek yok,sen demekki sapasaglamsın ondan bisey istememistir dr :)

benim radevum ayın 13 de ama senin nasıl 15 gunde 1 e dustu kaç haftalık gebesin sen ?

Dundu heralde cnm senin randevun,nasil gecti umarim hersey iyidir.Ben 30+1 haftalik gebeyim,ayda bir olsaydi enerken 38de doguracagimi dusunursek 2 defa gorusmus olacaktik.Son aylarda takip onemli diye heralde 15 gune dusuruluyor boylece doguma kdr enaz 4 kere kontrol edilmis olucam.hatta son ayda hftada 1e dusuyormus sanirim,sadece benim dr.un uygulamasi degildir ama sizinkileride oyle ayarlarlar bence artik,dr.una sorarsin olmadi bundan sonraki takip duzenini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…