- Konu Sahibi KalbiMecruh
-
Gökmen bey e gitmeyi bende düşündüm aslında ama hic giden tanıdık yoktu,
Bide bu benim ikinci doğumum bi oğlum var 17 aylık sezeryanla doğurdum bu yüzden sezeryan olacak yine :)
Doktor konusunda kararsız kaldığım günler olmuyor değil ama ne bileyim belki ikinci doğumum diye relar olması işime geldi sanırım.
Yoksa Gökmen bey de var aklımda hala :S
Takvime bakılırsa senin meleğinden önce gelicek benim ki , tecrübelerimi paylaşırım seninle
kızlar selam,
ben istanbul bahçelievler aile hastanesinde yapmayı düşünüyorum burada doğum yapan varmı?nasıl bir hastane hiç bilmiyorum.benim bebeğim tüp bebek ve acı badem maslakta yaptırdım ordaki hocam burdada doğum yaptırıyormuş mağlum malak acı badem çok pahalı orada yapamam ama drumun yatırmasını istediğim için ve oda orayla anlaşmalı olduğu için...yardımlarınızı bekliyorum...
Bende kısmet olursa ve fikrim değişmezse Çapa'daki Özel Medilife Hastanesinde yapmayı düşünüyorum.şimdilik...
Merhaba arkadaşlar, ben de inşallah Medical Park Bahçelievler'de doğumumu yapacagim :)
allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin,bende egepol nezahat hnm.da yapacagim dogumumu
kismetse inslh,dogum tarihiniz nedir acaba? Belki karsilasiriz hastanede belli mi olur:)
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah...aralık 4 ama 10 gün önceden sezaryan olucam :))))))
Nasipse bizim de 9/10 aralık gibi olucak doğumumuz ama bir hafta önce olabilir erkek bebek 1 hafta önce bir hafta sonra olabiliyor dedi doktorumuz.
Egepol hastanesinde izmirde Gökalp bey doktorumuz ve çok memnunuz inşallah bu gittiğimizde doüğumla ilgili konuşacagız.
Allah herkesin bebeğini sagsalim kucagına almayı nasip etsin...
Evet belkide Egepolde kaşılaşıyoruz ama tanışmadığımızdan bilmiyoruz işte :) bizin şansımıza ne zaman gitsek çok kalablık oluyor ve doktorumuz yogun oldugundan en az 1 saat bekliyoruz randevu saatinden sonra ne yazıkki . ama olsun genede sonunda bebeğimizi görmek ve güzel şeyler duymak güzel...
Bu ay da ayın 22 sinde randevumuz var.
aa benimde randevum ayin 22 sinde sabahtan orda olucam ben ,kan tahlilleri fln yapilacak,artik 15 gunde bire dustu randevularim.Sizin dr.a cok talep var bu yuzdendir yogunluk,ben nezahat hnm.dayim hep randevu saatimde giriyorum.sizin kacta randevunuz?ayni saatlerdeyse belki tanisiriz:)ilk bebeginiz mi olucak acaba?
Aaaa benimde sabahtan randevum 10:00 da .
ama benden tahlil falan istenmedi bak şimdi takarım ben onu kafaya
Evet çok yogun doktorumuz ne yazıkki ama yapacak bişey yok .İlk bebeğimiz olacak nasipse :)
Evet tanışırsak çok sevinirim bende :)
benim radevum ayın 13 de ama senin nasıl 15 gunde 1 e dustu kaç haftalık gebesin sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?