2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

ymd

Oğlum.. kızım.. canlarım...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.362
12
108
Anneler kaç kilo ile hamile kaldık, şuan kaçıncı haftamızdayız ve şuanki kilomuz kaç paylaşalım.

Önce ben başlayayım.

80 kg ile hamile kaldım, yarın 12. haftama giriyorum, şuana kadar 1,5 kilo aldım. :18:

topic hayılı olsun bende 60la basladım hala60dayım 12.haftadayım

Kızlar sizin durumunuz çok iyi maşallah diyorum.
Ben maalesef zaten çok yüksek bir kiloyla hamile kaldım. Şimdiye kadar henüz hiç almamam gerekirdi; ki 1,5 kilo almışım.
Keşke normal kilomla hamile kalmış olsaydım

Başarısız bir tüp bebek denemesi, o zaman kullanılan hormon ilaçları, arkasından yaşanan depresyon vs. önce 68'ten 75'lere, sonra da 80'e çıktım ve tam bu noktada kendi kendime hamile kaldım. Umarım çok fazla kilo almam

topik hayırlı olsun 48 ile hamile kaldım şuan 8+3 haftalığım hala 48 kiloyum

Kızlar sizlerde bulantı / kusma oldu mu yoksa gebelik öncesi beslenme şekliniz aynen devam mı ettti?

Kızlar sizlerde bulantı / kusma oldu mu yoksa gebelik öncesi beslenme şekliniz aynen devam mı ettti?

bende kusma bulantı olmadı hiç ama yemek yemek istemiyorum zorla yemek yiyorum
kilonuda takma kafaya canım doğumdan sonra verirsin kilolarını ama bundan sonra fazla almamaya dikkat et

54.5 tum..hala tartılmış degilim.sadece çıkan göbegimi goruyorum..katkı maddeli hiçbrişey agzıma surmuyorum. ekmek sadece sabahları o da tam tahıllı ya da tam bugday ekmeği oluyor.çikolata tatlı asla yok, sadece canım isterse kuru meyveler yiyorum.incir ya da kayısı. SİZ BEBEGİNİZİ BEKLERKEN adlı kitapta, hamilelikte normal beslenmenizin sadece yüzde on fazlasını almanız gerekiyor, o da tamamen dogal yiyeceklerle..Yani hamielyim deyip sakın cozutmayın arkadaslar...Ben gecen hafta bi cozuttum sabah iki açma götürdüm bigun, bi gun aksamda kagıthelvalı dondurma yedim, hemen ustune 40 dk. yürüyüş yaptım, makarna kepekli tuketiyorum o da sadece öğlenleri, dengeli beslenmeme dikkat ediyorum..hedefim sadece 12 almak ve 12 yi aşmamak..umarım bu azim devam eder, çunku suda dogum yapmak istiyorum.Bunun için de kilo almamam gerekiyor.görecegiz bakalım.sevgiler

12 haftalık hamileyim kilo almamışım,2.5 kg vermişim..ah şu bulantılar ......

kızlar ben 57 kiloyla hamile kaldım şuan 64 kiloyum az yediğim halde şuanda 12+3 günlük hamileyim

ilk bebeğim..
28 yasındayım.50kg ile hamile kaldım 11+6 haftalık...hala 50yimm..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))

bende 61kg ile başladım şuan 59 kg.. 12. haftadayım.. hamilelikle birlikte iştahımda fazlasıyla açıldı ama kilo vermişim.zaten ilk bebişimde de 9 ayda 6 kg almıştım umarım bundada böle olur..

herkes maşallah hiç almamış ya( ben 69 ile hamile kaldım,şu an da 13+6 yım ve dün tartıldım 2 kilo 400 gr almışım( ondan önceki hafta sadece 1 kilo idim ve bu hafta anneme gidince olanlar oldu,ayarımı kaçırdım galiba ve sonuç bu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…