Hamile oldugumu ögrendigimde 63,3 kiloydum..
Su an 11+6 dayim ve 68 kiloyum :18:
Ilk hamileligim ve hic aserme mide bulantisi kusma gibi sikayetlerim olmadi cok sükür..
Sanirim bircok kisiye göre fazla kilo almisim ben yaaa :44:
yanliz degilsin canim.. ben de cok kilo alanlardanim.. 16 haftadayim ama 4-5 kilo aldim bile
:18:
Allahm :18: geçen dr.a gittiğim de 93 çktm
ee? evde tartılıyorum sabah aç karnına,çıplak ve wc sonrası 90..
ama bu sabah 91.800 çktm
bnm kilom niye bu kadar oynuyor? acaba tartım mı bozuk yahu?
ama ben 93 göstermiyorum bile
Ben aldığım bütün kiloları nasıl olduysa geri verdim.
Hamile kaldığımda 80'dim. Sonra birkaç hafta içinde 82'ye çıktım ve ödüm koptu ne oluyor diye.
Bol bol su içmeye başladım. Bu düzenli olarak bol su içme meselesinden sonra şuan 16 haftalık hamileyim ve başından bu yana 800 gram almış oldum.
Bu arada size bir tavsiye. Gittiğim doktor da söylemişti. Hep evinizde kendi tartınızda, yani aynı tartıda sabah aç karnına tartılın. Çünkü tartıdan tartıya fark ediyor. Evde tartıldığınızla doktorun tartısında tartıldığınız arasında 2-3 kilo bile olabiliyor; ki bizim hamilelik haftalarımızda bu çok büyük bir fark. Bu yüzden ben doktorun tartısında değil, doktora gideceğim zaman sabah kendi tartımda tartılıyorum ve gittiğimde doktora kiloyu söylüyorum.
Teşekkürler valla süper öneri , ben düzenli olarak kendi tartımda tartılıyorum buna göre 3 kilo almışım , 18 haftadayım dr.a gittiğimde 4 kilo demişti eve gittiğimde kendi tartımda baktım 3 kilo almışım sadece. Dr.um karpuzu çok yeme , makarnayı da kaçırma dedi. Bi de kilom oynuyo sürekli bir bakıyorum 62 kiloyum bir bakıyorum 64 bööle sinir bozucu bir durum
canım doktorun neden çok karpuz yeme dedi acaba, karpuz vücuttaki ödemi atıyor diye biliyodum ben.. acaba tam tersi mi oluyor? bende hamur işi yemiyorum abur cubura dikkat ediyorum 4 kilo aldım şimdiye kadar 58 kiloyum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?