2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

Bende 2010 aralık annesiyim. 20. haftama kadar hiç kilo almamıştım. İkizlerdi

50 ile hamıle kaldım. 3 kılo verdım simdi bir kılo almısım 13 haftalıgım.

Hamile oldugumu ögrendigimde 63,3 kiloydum..
Su an 11+6 dayim ve 68 kiloyum :18:
Ilk hamileligim ve hic aserme mide bulantisi kusma gibi sikayetlerim olmadi cok sükür..
Sanirim bircok kisiye göre fazla kilo almisim ben yaaa :44:

yanliz degilsin canim.. ben de cok kilo alanlardanim.. 16 haftadayim ama 4-5 kilo aldim bile
:18:

eyvah eyvah :18:
kızlar korktuğum başıma geldi galiba :96:
az biraz iştahım açıldı,mide kazınmaları işte çok aşırı değil yani
dün gece tost yaptım kendime,yağ sürmedim mesela.az bi kaşar ile domates falan..gerçi normalde de yağ sürmüyorum kendime yaparken
şimdi yine acıkır gibi oldum azcık
bişiler atıştırıp yürüyüşe çıkmalı umarım çok kilo almam:26:

yanliz degilsin canim.. ben de cok kilo alanlardanim.. 16 haftadayim ama 4-5 kilo aldim bile
:18:

ayy canim ya ben de buradaki yorumlari okudukca dedim bende mi bi anormallik var! buna bi cözüm bulmam lazim :18: yoksa bu gidisle 9 ayin sonunda 90 kilo olucam
cok sükür istahim 2-3 gündür kesildi gibi
bu arada hayirli olsun bebisin, Allah tamamina erdirsin cümlemizinkini insallah

Ben aldığım bütün kiloları nasıl olduysa geri verdim.
Hamile kaldığımda 80'dim. Sonra birkaç hafta içinde 82'ye çıktım ve ödüm koptu ne oluyor diye.
Bol bol su içmeye başladım. Bu düzenli olarak bol su içme meselesinden sonra şuan 16 haftalık hamileyim ve başından bu yana 800 gram almış oldum.

Bu arada size bir tavsiye. Gittiğim doktor da söylemişti. Hep evinizde kendi tartınızda, yani aynı tartıda sabah aç karnına tartılın. Çünkü tartıdan tartıya fark ediyor. Evde tartıldığınızla doktorun tartısında tartıldığınız arasında 2-3 kilo bile olabiliyor; ki bizim hamilelik haftalarımızda bu çok büyük bir fark. Bu yüzden ben doktorun tartısında değil, doktora gideceğim zaman sabah kendi tartımda tartılıyorum ve gittiğimde doktora kiloyu söylüyorum.

Bende 53 ile hamile kaldım şimdiden 2.5 kilo aldım .Doktorlara göre normal ama bende almak istemezdim ilk aylardan Yinede bebeklerin sağlığı herşeyden öte tabiki. Allah hepimize kolay doğumlar,sağlıklı bebekler nasib etsin inşallah..

16. haftam benim de.62 kiloyla hamile kaldım şuan 64üm. Doktora gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.hiç iştahım yok.umarım kızım sağlıklıdır:)

50 ile hamile kaldım şuan 15 haftalığım yarım kilo almışım o kdr kusmaya karşı yine iyi almışım diyorum

selam kızlar ben de daha 700 gr. almışım. her gitiğimde (sabah aynı saate alıyorum randevmu zaten) doktorumun tartısıyla tartılıyorum. az su içtiğim için kum döküyormuşum, lütfen su içmeye çokk dikkat edin.

herkese merhaba

topiği yeni keşfettim

54 kg hamile kaldım son doktor kontrolünde (2 hafta önce) 49 kg çıktım... 5 kg iştahsızlık ve mide bulantıları ve kusmalardan dolayı gitmiş... bu aralar bebiş hızlı büyüyor yani ben kilo almasam bile ondan dolayı kilomun artması gerek artık değil mi? inşallah yavaş yavaş artar.

ama en iyi günümde sabah yağsız bir tost, öğlen bir tas çorba, akşam bir kap yemek yiyebiliyorum Allah dan vitamin alıyorum yoksa bebiş neyle beslenecekti

52 kiloyken kısa zamanda 55 oldum ve 55'le hamile kaldım. 16. hafta içerisindeyim ve tam 4 kilo alarak 59 oldum
Hamileliğimin ikinci ayında sadece 2 defa kustum, yemek yedikten sonra bulantım olmuştu 1,5 ay falan onun dışında sabah bulantılarım hiç olmadı gibi bişey, iştah da tam yerinde zaman zaman olan iştah azalmalarını saymazsak.. Genele bakıldığında çok kilo almışım diyorum...

Allahm :18: geçen dr.a gittiğim de 93 çktm
ee? evde tartılıyorum sabah aç karnına,çıplak ve wc sonrası 90..
ama bu sabah 91.800 çktm
bnm kilom niye bu kadar oynuyor? acaba tartım mı bozuk yahu?
ama ben 93 göstermiyorum bile

bence bir hamişin kilosunun bu kadar oynak olması çok normal
ne zaman ne kadar ne yiyeceğimiz hiiiiiiiiç belli olmuyor ki

kzlaaaaaaaaaaaar başıma ne geldi
2 gün üst üste cips yedim ve felaket şiştim :18:
aman tuz tüketimine dikkat edin.
çekirdek yemiyorum ama cipste tuz olucucağını düşünemedim
ve 1-2 kilo şiştim,ayrıca yürüyemedim.
pazt.si günü tatile çktık eşimle ve yol boyunca da hareketsizlik üzerine bindi durumum çok kötü oldum indiğimde.
şimdi hergün yüzüyorum ve yürüyorum.
gebelik şişkinliği berbat bişi,çabucak da atılmıyor vücuttan.bir kaç günü alıyor.
parmağımı bacağıma veya ayağıma bastırınca içine gömülüyor valla

Teşekkürler valla süper öneri , ben düzenli olarak kendi tartımda tartılıyorum buna göre 3 kilo almışım , 18 haftadayım dr.a gittiğimde 4 kilo demişti eve gittiğimde kendi tartımda baktım 3 kilo almışım sadece. Dr.um karpuzu çok yeme , makarnayı da kaçırma dedi. Bi de kilom oynuyo sürekli bir bakıyorum 62 kiloyum bir bakıyorum 64 bööle sinir bozucu bir durum

canım doktorun neden çok karpuz yeme dedi acaba, karpuz vücuttaki ödemi atıyor diye biliyodum ben.. acaba tam tersi mi oluyor? bende hamur işi yemiyorum abur cubura dikkat ediyorum 4 kilo aldım şimdiye kadar 58 kiloyum şu anda

Canım karpuzda aşırı derecede şeker var , bu da kilo alımına sebep oluyor . Makarnayı da attım hayatımdan normal öğün besleniyorum .. Olabildiğince su içmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…