2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

hamile olduğumu öğrendiğimde 51.9 şimdi ise 48.8 bulantım olmamasına rağmen kilo vermişim anlamadım gitti

Hamile oldugumu ögrendigimde 63,3 kiloydum..
Su an 11+6 dayim ve 68 kiloyum :18:
Ilk hamileligim ve hic aserme mide bulantisi kusma gibi sikayetlerim olmadi cok sükür..
Sanirim bircok kisiye göre fazla kilo almisim ben yaaa :44:

bn nerdeyse 4.ayımı bitiricem hala kilo almadım sanırım =)))))))))))))))
belki belki 1 kilo,zaten 88-89-90-91 bu kilolar arasında oynuyorum.hiç sabit durmuyor.çok çabuk ödem topluyorum ,bi bakıyorum ertesi gün sünmüş bi balon gibiyim :/

Ben 13+0 dayim yani 14. haftanin basi. 61 kilo ile basladim gecen hafta tartildigimda63 olmustum. genelde kilo veryorlarmis ilk 3 ayda herkes oyle soyluyor ama benim hic bulantim olmadi. tüp bebek oldugu icin de bolca yattim bakalim 9 ayin sonunu gorursek insallah patlayacak gibi olacagim dite korkuyorum.

kzlar bu sabah tartıldım 89 küsürüm
sabah lavaboya gittikten sonra tartıya mümkün olabildiğince çıplak çkın,en doğru kilonuz çıkıyor.

Selam kızlar ,

Ben de 13+5 haftadayım 60 kilo ile başladım ve 1 kilo aldım sadece :)))

merhabalar,
16.haftadayız,gerçi usg ölçümlerimize göre 17.hftdayız:) 69 kilo ile başladım bugün 75,5 kg çıktık
Doktorumuz diyetisyene gitmemi önerdi...

51 kilo ile hamile kaldım 54 kiloyum 13 haftamdayım ikiz bebek bekliyorum
doktorum diyet verdi cok kilo almısım

yarın itibariyle 13 haftalık olucam 71 falandım hamiş kaldığımda şimdi 67 kiloyum

konuyu yeni gördüm kızlar...
hayırlı olsun kilolarımız :)))

benimde ilk hamileliğim
şuan 12+6 yım..
iki ay önce 53.300'düm, bu sabah 53.800 çıktım.. yarım kilo almışım

slm. ben daha önce devlette 64 dediler bugün özele gittiğim doktorda 62 kilo çıktı,demekki devletteki tartı fazla tarttı şimdi 15+5 teyim:44:

Son düzenleme:
bende henüz kilo almadım. 56 ile hamile kaldım ilk ay 2 kilo verdim bulantılardan. Şimdi sadece o iki kiloyu geri aldım. Kilo almak istemiyoruum :) Ve sanırım yukarıdaki iki arkadaş benim de doğum tarihim sizinkilerle çok yakıın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…