2012 Aralık Anneleri Montessori Etkinlikleri

sensiz_olmazki

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
471
865
323
Herkese merhabalar
Bebeklerimiz artık 1 yaşlarını baya geçtiler ve artık oyun oynamak ,etkinlikler yapmak istiyorlar.Diğer ayların annelerinde montessori grupları gördüm ve neden aralık anneleri de kendi yaş aralıklarındaki bebeklerinin etkinliklerini paylaşmasınlar dedim.
Ne dersiniz etkinliklerimizi paylaşalım mı:)

Öncelikle ben başlayayım oğlumla neler yaptığımıza dair.Bu aktivitelerin çoğunu kk daki montesorri annelerinden okudum.İlk yaptığımız çalışma fasülye aktarma oldu.Kuru fasülyeleri dondurma kaşığı ile bir kaptan başka bir kaba aktarmaya çalıştık.Çalıştık çünkü çok da fazla beceremedik.Dağıtma kısmı daha çok hoşumuza gitti:)
2. aktivitemiz köpük tabağa kürdan batırma oldu.Bunu baya sevdim oğlum:)
3. aktivitemiz iki tarafı yapışkanlı bant aldım bir de renkli ponponlardan.Bantı kapıya yapıştırdım.Sonra ponponu banta yapıştırarak oğluma gösterdim ama bunda da pek başarılı olamadık.İnatla banta yapıştırmayıp kapıda herhangi bir yere yapıştırmaya çalıştı:)
4. aktivitemiz pet şişeye kulak çöpü sokma oldu.Önce kulak çöpleriyle kualğını temizledi sonra içine attı.Pet şişeye o sırada biraz da ponpon attık.Sonra onları geri boşalttık:)
5. aktivitemiz balonu bir ip ve bant yardımıyla tavana sabitledim ve oğlum gidip gelip vurdu balona.Bunu da çok sevdik:)
Bugün akşama da süzgeçten kürdan geçirme yaptırmaya çalışacağım . Başka değişik aktivite yapan var mı 14. aya göre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…