2012 Aralık Anneleri Şafak Sayıyoooorrrr

69 bayburt :)) ama benim bebişim erken gelecek galiba 8 ekimde belli olabilir bebeğin eşi aşağıda kanama tehlikesi yüksek olduğundan 1 ay erken alınabilir bakalım hayırlısı yatmaya devam

Sağlıklı bir şekilde gelsin de ne zaman gelirse gelsin canım. Geleceği güne kadar sen hiç kötü bir şey düşünme.

Sağlıklı bir şekilde gelsin de ne zaman gelirse gelsin canım. Geleceği güne kadar sen hiç kötü bir şey düşünme.

hep iyi şeyler düşünüyorum canım odasını hazırladık kıyafetlerini yıkadım ütüledik kuzenimle çantamızı da hazırladık

hep iyi şeyler düşünüyorum canım odasını hazırladık kıyafetlerini yıkadım ütüledik kuzenimle çantamızı da hazırladık

Ohh her şey hazır işte. Geriye minişin biraz daha büyümesi kaldı :))

Şafak 75 - Ardahaaaannnnnnn :)))

kıslaarrrrrrrrrrrrr yarınnnnnnnnnnnnnn geliyorummmmmm:)

Yavrus, gecedicle hoşgeldiniiiizzzzzzzz

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hadi gözün aydın tatlım allahım kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim bende

Kaç zamandır yaşadığın inanılmaz stresi o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Senin adına o kadar çok ama o kadar çok sevindim ki nasıl ifade edeyim bilemedim :) Gözün aydın arkadaşım. Dilerim Allahtan sağlıkla al kucağına. Hep güzel şeyler geçir aklından. Çok mutlu oldum inan.

66 yozgat :) :) :) :) :) :) :) canım oğlum sağlıkla gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…