2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

biftek

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.057
24
318
Selam kızlar, sabırsızlıkla buraya koyacağımız resimleri bekliyorum. Şimdiden boncuğumuzu da yerleştiriyorum, çünkü eminim hepsi çokkk tatlılarrr:))))

Son düzenleme:
ooo eline sağlık canım, bende hemen konuya abone oldum bile...
burdan görücez bebişlerimizi inşallah...
hadi hayırlı uğurlu olsuuunnnnnn

Selam kızlar, sabırsızlıkla buraya koyacağımız resimleri bekliyorum. Şimdiden boncuğumuzu da yerleştiriyorum, çünkü eminim hepsi çokkk tatlılarrr:))))

yeni topik hayırlı olsun tatlım ARALIK ANNELERİNİN İLK SAYFASINA LİNKİ KAYDEDİYORUM BULMASI KOLAY OLSUN

Son düzenleme:
bi yeni topiğimz daha hayırlı uğurlu olsun arkadaslar
allah sağlıcakla bebişlerımızn resimlerinin koymayı nasip etsın

Böyle topikler açıldıkça heyecanlanıyorummmmm :))))
Hayırlı, uğurlu olsun yeni konumuz.

Ayyyy heycan bastı beni kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun ... Sağlıkla gelsin bebişlerimiz....Hemen abone oldum...

kimbilir ne güzellikler olacak burda, hem de bi bakmışız sayfalarca olmuş:)))

ayyy bu topikk en güzel topik olduu vallahii kimse hiiiç kusura bakamsın kızlarrrrrrr

çünkü dünyanın en güzell resimleri burda paylaşılcakk

o yüzden giren iki okuyup üfllesinde öyle baksınn

Ayyy şahanee bebişlerimizi görmek için sabırsızlanıyorummm kızlaaaaaaaar hayırlı uğurlu olsun topiğimiz...

İşte buuuuu
doğuranlar vardı açılış yapsınlar lütfeeeenn

Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum bu başlığı görünce iyice heyecanım arttı içim kıpır kıpır yaa :) Tüm arkadaşlarıma Allah kolay doğumlar sağlıklı, tatlı bebişler nasibetsin :):):)

hayırlı olsun yeni topiğimiz :) eeeee doğuranlar hadi çatlatmayında koyun guguşların fotolarını :) şimdiden kocaman MAŞALLAHHHHH

Kimse bebişinin resmini koymuyor doğal olarak :)))

neden ki nazar değer diye mi nazasr boncuğu ile beraber koyun sizde :) ben koyacaktım cidden ama kimse koymazsa olmazkii..

Yani insan genelde nazar değmesinden korkar diye düşünüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…