2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

maşalla orkdm,göbüş çok şeker,abartılı durmuyor hiç.

:)) hayir canim kizim olacakk goren oyle diyorr

ay ne guzel allah bagislasin,sansli olan annenin kiz cocugu olurmus derler:)bende bu sivri olayina inanmiyordum sonra benim oglum olacagini ogrenince dogruymus galiba dedim,simdi seni gorunce yine fikrimi degistirdim:)
benim tesaduftur buyuk ihtimal ama su 7. haftadaki usgde fasulye seklinde kese soylentisi,bebegin sag tarafta olusu fln hepsi tutmustu.buarada sivri olusu sanki dha zor ya benimki yatcak yer bulamiyor,soyle yayila yayila yatamadi yavrucak,hep diklemesine ve sol tarafimda konuslaniyor,yan yatmaya kalkarsa benim nefesim kesiliyor yer yok cunku:)

ay çook tatlı
kazağnda peek güzelmş anacm

daha guzelleri senin olsun canim bogazli kazaklara bayiliyorum biraz israffciyim ama her renginden aliyorum cok seviyorum renk rennk kaazaklari :))

maasallahh canim inmiste asagi erkekmi

evet erkek :) valla bilmiyorum ki cnm şekil hep bu :) yanii mideme kadar hareketleri var ama görüntü böyle bide göğslr küçük göbkle birleşemiyo die mi aşağıda duruyoo acabaaa

sğol cNIM :) ama emın ol senin yeni göbişi gördüm öle olsun isterdim böle hareket kısıtlığı çok oluyo ama elimde olmadan şişiyo o ayrı bünye meselesi sanırım :)

olsun canım çok hoşsun vala çok beğendim göbüşünü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…