2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

ORKDM

Elhamdülillahi rabbil alemin
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
5.808
78
358
evet kizlar daha cok kucuk bebeklerimiz biliyorum ama yavas yavas cikacakk
o yuzden topigimiz hazir olsun istedimm

iyi etmişsin ellerine sağlık ben şimdiden koyayım hohohohohoh

şaka şaka kızlar bu ilk gebeliğimin son günleri şimdi ki halini koymayayım malum bu göbekten sonra ki halini görmek istemezsiniz zamanı var daha hazır değilim

yuhhh diyecektimm gozlerim yerinden firladii ama neyseki deilmiss

kizim uzerinde oynamalar yapmis bu 7 aylik gobusumduuu

ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH bende agustos annesi olcam nasipse. birşey sormak istiyorum bel destekleyıcı iyi oluyormu ? bende bel fıtıgı varda o yuzden sordum

Amin canım inşallah kesinlikle öyle o olmasaydı heral de son ayımı yatarak geçirirdim doğumum da normal olmazdı sanırım çünkü göbeğim artık dizlerime düşmüş gibiydi kasıklarımı göremiyordum aynaya baktığımda .....
çok feci bir ağrı yapıyordu,korseyi taktım dünyalar benim olmuştu çok rahatlattıı onunu sayesinde her gün yürüdüm..bel fıtığınada iyi gelir diye düşünüyorum bende fıtık yok ama epey rahatlattı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

29 eylül doğumlu biz kızım var ve kısmetse aralıkta bi bıcır daha evimizi şenlendirecek

küçük kızıma kardeş geliyor yaniiii:))) süpriz oldu biraz ama çok sevindim istiyordum çünkü zor olacak ama....

selam kızlarr aynenn bende göbüş yok dahaaa sadece rahmin oldgu kasık bölgesinde hafiff şişlik var okadarr
cıkanların varsa göbüşü koysun
cok meraak ettimmmmmmmmm

selam kızlarr aynenn bende göbüş yok dahaaa sadece rahmin oldgu kasık bölgesinde hafiff şişlik var okadarr
cıkanların varsa göbüşü koysun
cok meraak ettimmmmmmmmm

Bende daha önceden birazcık göbüş olduğu için anlamıyorum bebekmi göbekmi ama pekde sanmıyorum şimdiden çıkacağını

Selam kızlar bende aralık annesiyim göbüşten ziyade gaz var bende gaz göbeği yanii

siz bendekini görseniz düşer bayılırsınız ben zaten kendinden göbekli bi anne adayıyım ama bu başka bişey laap diye çıkıverdi yanlarım inanılmaz gerginleşti ve karnımın içi yırtılırcasına geriliyo sürekli 9.ayda kendimi düşünemiyorum

yaa aynen benimde öyle
geceleri yataga girdiğimde böyle içerden yırtılıyor gibi oluyooo hemen şeklimi değiştiriyorummm

benimde aynı şekilde zaten göbüşlü hamile kaldım şuanda beni gören direk anlıyo hamile olduğumu 5 aylık göbek var hahaha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…