2012 aralık bebek anneleri bebek odası fikirleri

ben beşiği 2 3 yasına kadar kullanabileceği birşey istiyorum o yaşa kadar pek anlamıyorlar ya zaten 3ten sonrada güzel bir bebek odası düşünüyorum..

Bebek odasını tamamlayanlar fotoğraflarını koysunlar da bize de fikir vermiş olsunlar arkadaşlar.

Benım istediğim ahşap karyola hem daha şık hem sağlan görüyorum.Oyönde araştırıyorum ve bebek odaları fiyatları çok yüksek bana göre yatak odası takımıma verdiğim kadar vermek istemiyorum açkçası :)

Yakın oturanınız varsa istanbul avrupa yakasında bayrampaşadaki Ikea'ya gidin derim. Orda bebek odası çok çok uygun geldi bana ve çok şık. Zaten yurt dışı üretim olduğu için sade ve konfora önm veriyolar. Bnm beğendiğim bebek odası 700tl civarıydı ( karyolası ,gardrop ve raflı alt değişme unitesi ) ve tam istediğim gibi bembeyaz.. Tabİ renk seçenkleri var. Bebek nevresmleri mama sandalyeleri herşy gayet uygun fiata verilecek fiyatlar. Bn mama sandalyesini bebek odasını halı ve perdesini ordan almayı düşünüyorum Tavsiye ederim ardkşlar..

Son düzenleme:
ebruli 25
allah kısmet ederse bende aralıkda doğum yapacam mobilya konusunda çok kararsız kaldım ilk büyüyen karyola alalım dedik sonra vazgeçtik büyüyen olmasın normal mobilya olsun sonra ondanda vazgeçtik park yatak dedik en son pzt günü ikeadan mobilyalara baktım gayet modern ve şık duruyor bide bizimkiler ikiz iki tane o beşikten bir tane dolap şifonyer alsam dedim.sanırım sen kullanmışsın memnun kaldınmı ve nekadar süre yatabildi bebişin?

Benimde ilk bebeğim canım :) ama çok yakınım kuzenime ordan almıştık ve halen yatıyo 3.5 yaşında. Derinliği çok iyi en güzeli bu,alerjen maddeler boya vs. içermiyo , kaba değil ve dediğin gibi çok şık ve sade. Tavsiye ederim çünkü kuzen çok memnun bende ordan alıcam inş.Fazla para vermeye gerek yok nasılsa bellli yaştan sonra beşik kullanılmıyo.Büyüyenleride tavsiye etmıyolar,zaten uçuk fiatlar. Yani bn ordan alıcam çoğu şeyini ,Memnun kalanı görünce dahada heveslendim tabii :)

Derinliği ne boyutta bahsettiğiniz beşiğin?
Çocuk ayaklanınca düşer diye acayip bir korkum var benim. Bu yüzden park yatak düşünüyorum.

Cnm cm olarak bilmiyorum derinliği şuan ama hani parkyataklarda nasıl alt kademeye iniyosun büyünce, bu karyolalarda da aynı hesap. yanı en alt seviyeye indirebiliyosun ve derinlik gayet iyi oluyo gördüğüm kadarıyla.yine tabi kendiniz gidip görmenizde fayda var tabiki :)

Ben oğluşumun odasını kırık beyaz renginde bulabilirsem eskitme tarzda istiyorum,büyüyebilen beşikli olan takımlardan istiyorum ama üzerinde öyle mikiler,stickerlar fln olanlardan istemiyorum,sade olucak odayı da büyük ihtimalle beyaza boyatacağım,ben nevresimi,perdesi,aksesuarları ile renklendirmek istiyorum.Bir de benim ilk çocuğum var ama o cilveli bir kız ama bildiğiniz kızlardan değil:) yorkshire terrier cinsi insan ötesi bir yaratık,yorkieli aksesuarları muhakkak kulanacağım oğlumun odasında:))

Birde kızlar ikeayı hiç tavsiye etmiyorum ben ordan ne aldıysam hepsi elimde kaldı..

Walla B'nde kızıma çilek mobilyadan aldım baby flower setini takım aldım birde bebek odalarında kıtaplık olmadığında yine çilekten miss racer serisinin kitaplığını aldım oyuncaklarını koymak için )su hasır kapakları ayıcıklı sepetlerden alıcam kirlilerini koyarım die malum uzun bır süre kuzuların kıyafetlerini ayrı yıkıyacağiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…