- Konu Sahibi GolFStReAm
-
ebruli 25
allah kısmet ederse bende aralıkda doğum yapacam mobilya konusunda çok kararsız kaldım ilk büyüyen karyola alalım dedik sonra vazgeçtik büyüyen olmasın normal mobilya olsun sonra ondanda vazgeçtik park yatak dedik en son pzt günü ikeadan mobilyalara baktım gayet modern ve şık duruyor bide bizimkiler ikiz iki tane o beşikten bir tane dolap şifonyer alsam dedim.sanırım sen kullanmışsın memnun kaldınmı ve nekadar süre yatabildi bebişin?
Benimde ilk bebeğim canım :) ama çok yakınım kuzenime ordan almıştık ve halen yatıyo 3.5 yaşında. Derinliği çok iyi en güzeli bu,alerjen maddeler boya vs. içermiyo , kaba değil ve dediğin gibi çok şık ve sade. Tavsiye ederim çünkü kuzen çok memnun bende ordan alıcam inş.Fazla para vermeye gerek yok nasılsa bellli yaştan sonra beşik kullanılmıyo.Büyüyenleride tavsiye etmıyolar,zaten uçuk fiatlar. Yani bn ordan alıcam çoğu şeyini ,Memnun kalanı görünce dahada heveslendim tabii :)
bende aldim daha gelmedi ama hemen hemen buna benziyo :)
(RTV) Bebekreyonu Tv - Belis Butik Monkey Bebek Odası - YouTube
biz bunu aldık. belis monkey.
şifonyeri almadım. yatak ve uyku setiyle birlikte 1995 lira ödedeik. 15 kasımda gelecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?