• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 aralık da tüp bebek tedavisine başlayacakl arkadaşlar.birbirimize destek olalım.

hayatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
71
0
36
İstanbul
selam arkadaşlar...aralıkda tüp bebek tedavisina başlayacağım inşallah. 3.denemem olacak ama yinede heycanlanıyorum işte...hep birlikte bilgi, duygu, düşünce ve deneyimlerimizi paylaşma zamanı....

Bende kısmet olursa kasımın ortasında başlayacağım tedaviye neticem tabiyki aralıkta sonuçlanır hepimiz için hayırlısı olsun....

evet canım aralıkda alırsın inşallah güzel haberlerini.
ben de aralığın ikinci haftası falan başlarım, sonuç ocakta belli olur

slm arkadaşlar
bizde kasım için başlarız diye düşünüyorduk ama aralık ayına kaldı.kısmet olursa aralık ayının ilk haftası başlıycaz.
daha önce 1 aşılama yaptırdık bu ilk tüp bebek denememiz.İnş. hepimizin ki olumlu sonuçlanır :)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
bizde kasım için başlarız diye düşünüyorduk ama aralık ayına kaldı.kısmet olursa aralık ayının ilk haftası başlıycaz.
daha önce 1 aşılama yaptırdık bu ilk tüp bebek denememiz.İnş. hepimizin ki olumlu sonuçlanır :)

canım şimdiden hayırlı olsun umarım ilk ve son olur..
bugün dr daydım eğer sonraki adetime kadar gebelik olmazsa bizde başlıycaz..
benim adetim 28 i gibi olacak bu ayın..
inşşş son olur hepimiz için benim 2. tedavim..

canım şimdiden hayırlı olsun umarım ilk ve son olur..
bugün dr daydım eğer sonraki adetime kadar gebelik olmazsa bizde başlıycaz..
benim adetim 28 i gibi olacak bu ayın..
inşşş son olur hepimiz için benim 2. tedavim..

seninki de hayırlı olsun inş. dediğin gibi belki de kendiliğinden geleceği tutar keratanın ;)

Back
X