Nikah 2012 'de nikahlari kıyılacak arkadaşlar buraya =)

kızlar merhaba,
ben yeni nişanlandım 9 haziranda
biz nişanlımla 2013 nisan mayıs gibi nikah salonunda nikah ardından yemek düşünüyoruz. düğün istemiyorum.
fakat bir sorum olcak bizim özel sebeplerden dolayı resmi nikahı 2012de kıymamız gerekiyor.

resmi nikah kıyıp tekrar nikah salonunda evlenen varmı araştırdım varmış. fakat istanbulda yapılıyormu bilmiyorum.

aslında bana kalsa ekim sonu gibi nikah+gelinlik giyip hepsini bu sene yapsak seneye bırakmasak iyi olcak ama nişanlım yetişmez hem zaman hem maddi olarak diyor.

karmançorman oldum

Allahın izniyle 9 eylülde nikahımız olacak :) nikah sonrası eğlence... bişiiii kalmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
çokkk eksiiikkkkkkkkk var çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kızlar merhabaa,
Bi sürü soruyla yine size koştum..
Allahın izni ile Ekim ayında nikahım olcak. Tanıyan arkadaşlar bilir nişanlım Yurtdışında yaşıyo benim. Benim eş durumundan vizem vs çıksın diye düğünden 6 ay erken yapıyoruz nikahımızı. Bu yüzden oda nikahı olacak yani misafirsiz sadece aileler en yakınlar felan gidip imza atıp çıkcaz. Muhtemelen akşamına da yine o yakın kadro ile yemekli bi kutlama olcak. (eğer şık giyinip nikaha gidersek o yemek nikah sonrası hemen olcak)

Soru-1 : Ne giymeli?
Soru-2 : Yıl dönümü nikah günü mü düğün günü mü olmalı? :26:
Soru-3 : İmam nikahı nikah günü mü düğün günü mü kıyılmalı? :26:
Soru-4 : Balayı nolcak he balayıı ?

tıpkısının aynısı kuzenimde yaşanıyor tatlım,amerikaya gelin gidecek inşallah
1-o tesettürlüydü,şöyle en pahalısından klasik bir takım almıştı,siyah beyaz,taşlı düğmeler falan,çok şıktı vallahi ardından da yemeğe gidildi direkt.
2-ben nikahı çok önemsiyorum,sonuçta o an soyadını alıyorsun sevdiğin insanın
3-onlar imam nikahı kıydırmamışlardı ama sonradan pişman oldular,e zaten evlenmişsin ne diye sonraya atasın ki,yani bence kıyılması en güzeli.
4-o işte düğünden sonra şekerim

hadi şimdiden mutluluklaaaar

Bizde geçen hafta günümüzü aldık , Allah nasip ederse 12 Kasımda nikahımız olacak ,
anacım şimdiden dolu ya yerler , ben boş olur rahat rahat alırız diyodum , istediğim tarihten 1 hafta sonrasına yer bulabildik ancak
ve saat 17,00 de
neyse hayırlısı böyle imiş ...
hepimize mutluluklar

hayırlı olsunnn :) Tarih belli olsun da saatin ne önemi var .
Sorunsuz güzel bi gün olur inşallah gülümsemeniz eksilmesin hiç
Bakalım bizim de başvuru yapmamıza bi ay kaldı geçmiooree günleerrrr :26:

hayırlı olsunnn :) Tarih belli olsun da saatin ne önemi var .
Sorunsuz güzel bi gün olur inşallah gülümsemeniz eksilmesin hiç
Bakalım bizim de başvuru yapmamıza bi ay kaldı geçmiooree günleerrrr :26:

öyle tabiiki , geç olsun güç olmasın :))
güzel dileklerin için teşekkür ederim .. İnşallah seninde herşey gönlünce olur

Slm arkadaşlar ben 12.12.2012 de nikahım olsun istiyorum istanbulda olucak sizce yer bulabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…