cnm benim ilk doğumumda herşey normaldi ve 41 hafta dolmuştu ama bende halaa sancı falan yoktu,41 haftanın dolduğu gün dr artık yatışını yapalım suni sancı vericez dedi,yattığımda 1cm açıklık vardı,suni sancıyı verdiler,2 saat içinde 4cm oldu açıklık,o zamana kadar biraz zordu..4cm açıldıktan sonra epidural takıldı ve çok hissetmedim acıyı,sonra beni doğumhaneye aldılar,açıklık 8cm olunca suyumu patlattı ebeler ve acil sezeryana alındım,çünkü bebek kakasını yapmıştı,epidural normalden,epidural sezeryana döndü benim doğum,çok memnun kaldım,ertesi gün ayaktaydım ve geziyodum,bu 2.de sezeryan olacağı için 39.hafta bitiminde alınacak kısmetse...
açılma yokken suni sancı bende işe yaradı ama herkesin vücudu aynı tepkiyi vermeyebiliyo tabiki,iyi düşün iyi şeyler olsun cnm,hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.
ama benim drum 40 hafta bitince verelim dedi suni sancıyı,onu dinlememekle hata yaptım,bekliycem sancım gelene kadar dedim,ama sonuç benim kızım
çok teşekkür ediyorum cevapların için. inanın kafam çok karışık hep iyi düşünmek istiyorum ama heyecan işte.. Allah'ım hakkımda hayılrısını versin inşallah hakkımızda..
yarın belli olacak durumum bakalım kısmet..