2012 ekim annelerinden bekleyenler kaç kişi kaldı..

incifen

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
38
0
611
merhaba arkadaşlar. bende ekim annesi olacağım kısmetse ama hala beklemedeyiz.
doktorum gününü doldurur senin kız dedi sonrada suni sancı veririz diyor normal doğurabilirmişim. :) eğer bayramda kzım bir sürpriz yapmazsa pazartesi hastaneye yatış yapacağız herhalde ama suni sancıdan korkuyorum. normal doğum yapmak istiyorum ama suni sancı bu kaç saat sürer acaba hiç açılma yokken, sizce ne yapayım suni sancı mı kolaydır sezeryan mı?:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

anlaşılan bir ben bekliyorum herkes doğumunu yapmış bebeğini büyütüyor. fikri olan yok..:(:(:(:(

ben de bekliorum incifen hala, ben de salı günü yapıcam doğumumu sezeryanla..

cevabın için çok teşekkür ederim. günlerdir bekliyorum sağolsun kimse cevap yazmıyor.

benimde salı günü doluyor 40 haftam,hala ne yapacağız bilmiyorum. en son muayenede hiç açılmam yoktu, açılma yokken suni sancı ne derece işe yarıyor merak ediyorum.

cevabın için çok teşekkür ederim. günlerdir bekliyorum sağolsun kimse cevap yazmıyor.

benimde salı günü doluyor 40 haftam,hala ne yapacağız bilmiyorum. en son muayenede hiç açılmam yoktu, açılma yokken suni sancı ne derece işe yarıyor merak ediyorum.

cnm benim ilk doğumumda herşey normaldi ve 41 hafta dolmuştu ama bende halaa sancı falan yoktu,41 haftanın dolduğu gün dr artık yatışını yapalım suni sancı vericez dedi,yattığımda 1cm açıklık vardı,suni sancıyı verdiler,2 saat içinde 4cm oldu açıklık,o zamana kadar biraz zordu..4cm açıldıktan sonra epidural takıldı ve çok hissetmedim acıyı,sonra beni doğumhaneye aldılar,açıklık 8cm olunca suyumu patlattı ebeler ve acil sezeryana alındım,çünkü bebek kakasını yapmıştı,epidural normalden,epidural sezeryana döndü benim doğum,çok memnun kaldım,ertesi gün ayaktaydım ve geziyodum,bu 2.de sezeryan olacağı için 39.hafta bitiminde alınacak kısmetse...

açılma yokken suni sancı bende işe yaradı ama herkesin vücudu aynı tepkiyi vermeyebiliyo tabiki,iyi düşün iyi şeyler olsun cnm,hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

ama benim drum 40 hafta bitince verelim dedi suni sancıyı,onu dinlememekle hata yaptım,bekliycem sancım gelene kadar dedim,ama sonuç benim kızım dayanamayıp kakasını yapmış..

cnm benim ilk doğumumda herşey normaldi ve 41 hafta dolmuştu ama bende halaa sancı falan yoktu,41 haftanın dolduğu gün dr artık yatışını yapalım suni sancı vericez dedi,yattığımda 1cm açıklık vardı,suni sancıyı verdiler,2 saat içinde 4cm oldu açıklık,o zamana kadar biraz zordu..4cm açıldıktan sonra epidural takıldı ve çok hissetmedim acıyı,sonra beni doğumhaneye aldılar,açıklık 8cm olunca suyumu patlattı ebeler ve acil sezeryana alındım,çünkü bebek kakasını yapmıştı,epidural normalden,epidural sezeryana döndü benim doğum,çok memnun kaldım,ertesi gün ayaktaydım ve geziyodum,bu 2.de sezeryan olacağı için 39.hafta bitiminde alınacak kısmetse...

açılma yokken suni sancı bende işe yaradı ama herkesin vücudu aynı tepkiyi vermeyebiliyo tabiki,iyi düşün iyi şeyler olsun cnm,hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

ama benim drum 40 hafta bitince verelim dedi suni sancıyı,onu dinlememekle hata yaptım,bekliycem sancım gelene kadar dedim,ama sonuç benim kızım

çok teşekkür ediyorum cevapların için. inanın kafam çok karışık hep iyi düşünmek istiyorum ama heyecan işte.. Allah'ım hakkımda hayılrısını versin inşallah hakkımızda..

yarın belli olacak durumum bakalım kısmet..

ben de bekliyorum:) 40 hafta 26 ekımde doldu ama ultrasonda bır hafta gerıden gıdıyordu. o nedenle 40 haftam dolmadı da sayılkabılır..yarın kontrol var..2 kasım en fazla 5 kasım a kadar beklemeyı planlıyorum..doktor da oyle soyluyor..bakalım..asagıdakı takvımı de moralım bozulmasın dıye 5 kasıma kadar cektım..zira 26 ekım bdt :)

Son düzenleme:
ben de bekliyorum:) 40 hafta 26 ekımde doldu ama ultrasonda bır hafta gerıden gıdıyordu. o nedenle 40 haftam dolmadı da sayılkabılır..yarın kontrol var..2 kasım en fazla 5 kasım a kadar beklemeyı planlıyorum..doktor da oyle soyluyor..bakalım..asagıdakı takvımı de moralım bozulmasın dıye 5 kasıma kadar cektım..zira 26 ekım bdt :)

merhaba benim de bdt 26 ekimdi ama hala doğuramadım yarın kontrole gideceğim bakalım ne dicek nasip artık

bugün kontrolüm vardı benimde doktorum cumaya kadar beklemek istiyordum ama suyu çok azalmış en fazla çarşambaya kadar bekleyelim sonra gel sabah 5te yatış yapılsın suni sancı takılsın dedi. ancak muayenede etti hiç açılmam yok hatta rahim ağzı yumuşama bile yok dedi. bende bu yüzden eve gelince fikir değiştirdim yarın gidicem tekrar sezaryan için konuşacağım bakalım ne diyecek. dua edin banada .. Allah kolaylık versin.

bugün kontrolüm vardı benimde doktorum cumaya kadar beklemek istiyordum ama suyu çok azalmış en fazla çarşambaya kadar bekleyelim sonra gel sabah 5te yatış yapılsın suni sancı takılsın dedi. ancak muayenede etti hiç açılmam yok hatta rahim ağzı yumuşama bile yok dedi. bende bu yüzden eve gelince fikir değiştirdim yarın gidicem tekrar sezaryan için konuşacağım bakalım ne diyecek. dua edin banada .. Allah kolaylık versin.

bu kadar bekleyip, isteyip te sezeryan olursam gerçekten çok üzülürüm..ama insanın arada aklından geçmiyor değil. hele şu kaka yapma ve kordon dolanmasından dolayı bebeğin aşağı inemeyişi hikayelerini duyunca insan daha da bir garip oluyor. benim de bugün kontrolum var..bakalım..

durum bildirirsen memnun olurum:)

merhabalar ben geldim bu gün kontrolden yrın için sezeryan yapacak ben normal olmasını çok istiyordum kafa çapı büyük diyo normal zorlar diyo sancım da yok hiç çok kararsızım ama tıpış tıpış gidip yatcam heralde...

senın ultrasonda nasıldı..bak bdt lerımız aynı
ben 5 kasıma kadar bekleyecegım
o zamana kadar beklerız dedı
5 kasımda en son sunı sancı verecekler
acılma olmazsa sezeryan olacagım
ama kafa capı olayı onemlı
zaten sıkıntı olacaksa, normal dogumda sıkıntı olacaksa zorlamaya gerek yok sankı..
allah yardımcımız olsun..
cok ıstıyorum normal dogum ama benım de sezeryana donebılır

Son düzenleme:
Back
X