Cnm markasi 99. Nettn bi bak istrsn. Yuzde doksadokz dogalms ismi ondn geliyormus. sampuani sac ve vucdna kullbiosun. Yuzune kayntlms ilik suyla sildtn snra once losyonu sonra yagi suruyorsun. doktrn tavsiyesi bu sekildeydi.
benım bebegımde atopik dermatıt sukur kı hafıf durumda ama doktorumuzun verdıgı kortızonlu kremı kullanmamaya calısıyorum bepanten le karıstırda sur dedı ama ben mecbur kalmadıkca sadece bepanten suruyorum ınanılmaz hassas bı tenı var yuzumuze sut degse kızarıp sıvılceler cıkıyor bıseylere karsı alerjısı var ama bulamadım daha sımdılık yumurtayı kesfettım cok zor cok
Arkadaşlar 2 gün önce çok kötü hastalandım gece ateşim 39 olmuş eşim düşürmüş kendimi bilmez yatmışım hayaller gördüm öyle fenaydım yani.Neyse kendimi geçtim ateşlendiğimden beri sütüm o kadar azaldıki kızım doymuyor sürekli ağlıyor acaba ateşlenmeyle ilgisi varmı ne yapmam lazım sütüm eskisi gibi gelirmi kızım 2 gündür aç resmen doğru dürüst kaka bile yapmadı rezene içtim marul yedim meyve suyu çorba dere otu yer elması elma kurusu elma vs.. ama yinede düzelmedi ben ne yapayım bilemedim.kuzucuğum ağlayarak emiyor gelen bişi olmayınca napsın bilgisi olan varsa yardım lütfennn
rota virusu asısı yaptıran varmı kac ay arayla yapılıyor acaba
ben yaptırdım 2. ve 4. aylarda normalde ama ilk aşı 12. haftaya kadar yapılabiliyormuş , zehirli ishal tehlikeli bişey heleki bizim gibi sıcak memleketlerde daha çok görülürmüş o yüzden yaptırayımda sonradan pişman olmayalım dedik , doktoruda kesinlikle öneriyorum dedi , senin pamukçuğa ne dedi doktor bu arada ne yazdı ?
canım göğsümde süt var hatta resmen fışkırıyor başta. ağzındada yara yada pamukçuğa rastlamadım amayok emmiyor memeyi ağzına zorla veriyorum basıyor çığlığı. ne yapacğımı şaşırdım. bir hafta öncesine kadar saat başı emzirsem alıyordu, kilo alımıda gayet güzeldi. ama ne olduysa bir haftada oldu.korkuyorum kilo alımı gelişimi yavaşlayacak diye.bilmiyorumki canım benim prenses canı her istediğinde emiyor , yaklaşık bebeklerimiz aynı günlükmüş , bazen gece 4 saati buluyor kalkması bazense yarım saat arayla emdiği oluyor , bazı bebekler 5 dk da doyarmış ama sen göğsünün boşalıp boşalmadığını anlamıyormusun ? bekle bakalım , acıkınca mecbur emicek , birde ağzına filan bak , belki acıyordur canı , ağzında yara filan olmasın
canım göğsümde süt var hatta resmen fışkırıyor başta. ağzındada yara yada pamukçuğa rastlamadım amayok emmiyor memeyi ağzına zorla veriyorum basıyor çığlığı. ne yapacğımı şaşırdım. bir hafta öncesine kadar saat başı emzirsem alıyordu, kilo alımıda gayet güzeldi. ama ne olduysa bir haftada oldu.korkuyorum kilo alımı gelişimi yavaşlayacak diye.
ben gece uyumicak die akşamları pek uyutmuyordum ama yanlışmış uyudukça uyurmuş bebekler , dün alt değiştirme ve beslenme dışında en fazla 10 dk uyanık kaldı , sürekli uyuttum , odanın ısısını biraz artırınca sıcakta karnıda toksa kucağımda gazını çıkarırken uyuyo , bakalım ne kadar böyle devam edicek
kızlar bir haftadır bebeğim çok az emmiyor oda benim ısrarımla emziğini şapur şupur emerken hemen emziği çıkarıp göğsümü veriyorum süt gelmeye başlayınca anlıyor başlıyor ağlamaya. karnı tok değil 2-3 saat geçtiği halde emmiyor kafayı yiyeceğim, resmen işkence. onada işkence banada işkence. uyumak istiyor uyuyacağım diye emmiyor.eşim aç olsa emer rahat bırak çocuğu diyor ama en son emmesinin üzerinden (oda 5 dakikalık emmek) 3 saat geçince acıkmazmı.ne yapmalıyım. 2 ay 8 günlük bebeğim sizde de buna benzer durum oluyormu:18:.
canım cok sıkkın kızım katılma nöbetı gecırdı hastaneye zor attık canımızı hıc boyle dusunmemıstım
kızlar bir haftadır bebeğim çok az emmiyor oda benim ısrarımla emziğini şapur şupur emerken hemen emziği çıkarıp göğsümü veriyorum süt gelmeye başlayınca anlıyor başlıyor ağlamaya. karnı tok değil 2-3 saat geçtiği halde emmiyor kafayı yiyeceğim, resmen işkence. onada işkence banada işkence. uyumak istiyor uyuyacağım diye emmiyor.eşim aç olsa emer rahat bırak çocuğu diyor ama en son emmesinin üzerinden (oda 5 dakikalık emmek) 3 saat geçince acıkmazmı.ne yapmalıyım. 2 ay 8 günlük bebeğim sizde de buna benzer durum oluyormu:18:.
canım cok sıkkın kızım katılma nöbetı gecırdı hastaneye zor attık canımızı hıc boyle dusunmemıstım
canim bu durum son 1 kac gundur bizdede varsutum yok desem mumkun degil resmen fiskiriyo ama oglumu 2 dakika memede anca tutabiliyorum sonra yuzunu ceviriyo ne yapsam emmiyo sanki doymus gibi dirensem basiyo cigligi ustunden 3 saat geciyo acikmis gibi yapiyo kucagima alip emzirim derken yine ayni seyleri yapyo yalniz sabah ve gece yatarken 7dak falan emiyo gun icindeyse yedigi bisey yok aglamiyo da onceleri memeden dusmeyen 1 cocukdu mama bile vermemisim ac olsa aglardi ama bisey yedigi de yok ki resmen bunalimdayim nolur duzelsin ya varsin dusmesin memeden raziyim
selam canım eğer bebeiğinin gazı yoksa ve ağzında bi yara falan yoksa memeyi bırakmmak isyito olabilir çünkü benimde büyük kızım böyle yaptı ve bıraktı ama sakın pes etme inatlaş mecbur emcek açlığa dayanıyolar valla merak etme ben kıyamadım mama vermiştim beni anında bırakmıştı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?