merhaba kızlar ben kasım annesiyim ama sizi de fırsat buldukça okumaya çalışıyorum bizi ilerde ne bekliyor die :) gaz problemi ile ilgili muhabbetleriniz bitti sanırım denk gelmiyorum artık ve böylelikle bizimde o konuyu kapatmamıza az kaldığını düşünüp mutlu oluyorum :)
gelelim emme konusuna.. benim oğlumda en fazla emse 10 dk emiyorki çok zor genellikle 1-2 dk sonra aynı anlattığınız gibi bırakıyor memeyi ve genellikle genzine kaçıyor sütüm.. süt akış hızımın fazla olduğu için durumun böyle olduğunu düşünüyorum çünkü ilk emmeye başlıyor süt birden attrıınca genzine kaçıyo o arada ben bi taraftan ters çevirip sırtına vuruyorum o arada süt attırıyo her tarafa hemen mendil kapatıp biraz da elimle ben sağıyorum süt attırmayı kesince veriyorum o zaman 10 dk yı bulan emmelerimiz oluyor.. sonrasında süt yok die mi bıraktı die diğer memeyi veriyorum kabul etmiyo yani sütüm yetiyo demekki. yne de bu ayki kilosunu öğrenmeden içim rahat etmeyecek. buarada oğum ilk bir hafta sırf mamayla (biberonla) beslenmesine rağmen şimdi biberondan tiksiniyor geçen gün rezene verelim dedik biberonu tutmak istemedi zorlayınca baya bi kustu.. ylancı memede de aynısını yapıobir de iki gün yoğun gaz problemimiz oldu acillik olduk o derece yani bu sancılı dönemde hiç emmek istemedi ve göğsüm şişti sağmak zorunda kaldım millet 45 dk.lık sağma işleminden bahsediyor dk tutmadım ama 5-10 dk içinde sağdım ve sonrasında süt bitti (yeteri kadar süt geldi) demek istediğim bizim memişler sütü daha hızlı aktarıyor olmalı ki bebişte hızlıca doyunca memede kalmak istemiyor bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilamiyorum ama :) kendimi yalnız hissediyordum sizleri okuyunca biraz daha rahatladım :)
selam kızlar nasılsınız gazımız bitti derken dün yine atak yaptı ya bitmiyo bi türlü dün sabah 6ya kadar uyumudaı ağladı bugünde ağlıo hep pırtlatıyo rahatlıo sonra yine ağlıo elimden koltuğa koyamıyorum bas bas bağrıyo bunaldım((
bende anca yazabiliyorum , yeni yıl hepimize bebeklerimizle beraber sağlık ve huzur getirsin inşallah
canım bende mama vermeyi düşünmüyorum, senin gibi direneceğim. hepsi bir yana 3 hafta sonra işe başlamam lazım şimdiden süt depolamaya başladım hatta geç bile kaldım, benim korkum biberonu aldıktan sonra beni tamamen bırakması, zaten şuan binbir zorlukla ısrarımla emiyor ya o zaman hiç almazsa.:18:
Öncelikle herkese mutlu sağlıklı yılla r diliyorum.bir agridan dayanılmaz baska bir ağrıyan geçtim meme catlagundan cook cektim o gecti rahatladım derken hemoroid başladı lavaboya cikmak kabus oldu kanıyor da cok fazla ...jilet kesigi gibi acı oluyor...ayni sorunları yaşayıp atlatanlar nasil iyileştiniz paylaşırsaniz sevinirim
maşallah dünya tatlısı.
saolun kızlar yılbası aksamı 100 tane fotograf cekmısız valla gozlerıme ınanamadım,Masallah bebisine canim cok tatli
ben canım dahada atlatmıs sayılmam ama hastaneye gıtmeye bıle vaktım yok bırde hamıle kaldıgımdan berı kaynanamdayım dahada kafayı yedım yanı.kızlar oncekı sayfaları pek okuyamadım u konuyu konustunuz mu bılemıyorum ama doğum sonrası depresyon geçiren var mı ?
ay canım valla bılmıyorum mıgdem afrıyor artık.delı oldum kac gundur.
canım oncellıkle hosgeldın.benım kızımında kusma problemı var yanı reflu dıyorlar.bızde aptamıl ar ve gavısconlu mama vermeyı denedık ama malesef kusmayı engelleyıcı urunler cok katı kızım ıcmedı doktorumuz da bıze mamayı pırınc suyu ıle yapmamızı onerdı ve suan kızım hıc kusmuyor.
nedenki acaba ? çok geçmiş olsunanlamıyoruzya neleri var , benimde canım çok sıkılıyo bu duruma , hemen büyüyüp en azından dertlerini anlatabilseler keşke
ben en az 2 en fazla 4 saate bır mama verıyorum.bız 1 caybardagı pırınce 5 sıse hayat bebek suyu koyup kaynatıyoruz.ıyıce pırıncler dagılana kadar sonrada pırınclerı suzup suyunu kavonoza koyuyoruz.mamayıda o suyla yapıyoruz allaha sukur ondan sonra hıc kusmadı ve kılosuda cok ıyı arttı kızım yasıtlarını yakaladı.teşekkür ederim hoşbulduk.Bende bebelac lf veryrum gunde 60 cc kadar.Gavısconu ona koyuyorum ama çok fazla etkılemıyor kusmamızı.Benm doktorum çok sık besledığım için kustugunu söyluyor.3 saatte bır beslemelısın dıyor.Ama benm bebeğim iştahlı ve sureklı emmek ıstıyor.Bende ağlata ağlata bekletmeye çalışıyorum 3 saat.nasıl hazırlıyorsun mamayı pirinç suyu derken hazır bişimi kendınmı yapıyorsun?bıde gunde kaç kere mama veryrsun?
valla eger eskısı gıbı olucaksa dıger topıge gecelım yanı hıc sorun degıl.ıyı olmanıza sevındım.bızde cok ıyıyız allaha sukur kızım 4 ayını bıtırdı tam bır prenses oldu artık ele avuca gelıyor.adasımızı gormek ısterız..Merhaba Arkadaslar
Buralara fazla ugramaz olduk haklisiniz hem bebislerden hem de diger tarafta muhabbet daha kolayimiza geliyor. Kullanim kolayligi acisindan.
Esas ayrilma baska topige gecmeyle oldu eski topikte kalsaydik boyle dagilmazdik buraya gelince islerin rengi degisti yoksa 9 ay ne guzel konumustuk benim topikte neyse saglik olsun artik
Bende arada gelip bakip cikiyorum nickimin en guzel nick secildigini de biliyorum
Biz de hersey yolunda cok sukur sizleri opuyoruz kizimla
cok hosumuza gıttı butun gece eceyle oynadık oda uyumadı zaten.esra bırde ozelden bana telefon numaranı yollarmısın bende yolluyorum.bu topıgın ne olucagı bellı degıl gorusuruzMasallah canim allah nazarlardan korusun..
ben en az 2 en fazla 4 saate bır mama verıyorum.bız 1 caybardagı pırınce 5 sıse hayat bebek suyu koyup kaynatıyoruz.ıyıce pırıncler dagılana kadar sonrada pırınclerı suzup suyunu kavonoza koyuyoruz.mamayıda o suyla yapıyoruz allaha sukur ondan sonra hıc kusmadı ve kılosuda cok ıyı arttı kızım yasıtlarını yakaladı.
valla eger eskısı gıbı olucaksa dıger topıge gecelım yanı hıc sorun degıl.ıyı olmanıza sevındım.bızde cok ıyıyız allaha sukur kızım 4 ayını bıtırdı tam bır prenses oldu artık ele avuca gelıyor.adasımızı gormek ısterız..
cok hosumuza gıttı butun gece eceyle oynadık oda uyumadı zaten.esra bırde ozelden bana telefon numaranı yollarmısın bende yolluyorum.bu topıgın ne olucagı bellı degıl gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?