Kızlar benım cok buyuk bır problemım var.kızım dogdugundan berı kaynanam ecenın annesı gıbı davranıyor.ben mama yedırırken gelıyor kucagımdan alıyor.buaralar bıraz sıkkıntıda oldugumuz ıcın cekıp gıdemıyoruzda evımıze kızımı ne kızımı yıkayabılıyorum nede yedırebılıyorum.hastaneye bıle beraber gıdıyoruz.bısy soylesek gunlerce surat asıp konusmuyor.bugun kızıma ben yokken yanlıs mama yedırmıs.ne yaptın dedım nıye cıkarmadın mamayı dolaptan?cıkarmak lazım sabahtan ılgılenmıyosun dedı bana ve ben yıne susmak zorunda kaldım.kadın 8 aylıktan sonra olan kavanoz mamasını yedırmıs ya uzerınde kocaman tavuklu guvec yazıyor ya kor olsa gorur.sımdı bana akıll verın.ne yapmam lazım?eve gıtsek 2 ev taksıdı oduyoruz bırde aıdatımız var 250 tl.gecınemıcez ama eger burda kalmaya devam edersek ve esım bır cozum bulamazsa ben kafayı yıycem ve alıp basımı gıdıcem.
işin çok zormuş Allah yardımcın olsun eşin konuşsa annesiyle konuşur mu ya da sen konuş ben ilgilenirim bebeğimle her şeyine karışma gibi konuş alınırsa alınsın canım yani başka napabilirsin ki
bizde altlı üstlüyüz sabahtan akşama kadar burda bir yatmaya iniyor

.Ama maddi sikintilar da var diyorsun...boyle kv ile cokk zor isin
.Ama maddi sikintilar da var diyorsun...boyle kv ile cokk zor isin [COLOR]
[COLOR] Gerci tanimadan yorum yapmak da zor, kv'nin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin ama belki olayi farkli bir yone cekerek konusabilirsin ters tepmemesi icin. Simdiye kadar cok destek oldugunu, onun deneyimlerinden cok sey ogrendigini falan filan soylersin(biraz pohpohlamaca), ama bu benim ilk cocugum ve ben kendim yasayarak ogrenmek istiyorum, yanlisiyla dogrusuyla herseyiyle ben ilgilenmek istiyorum desen- yani biraz degistirerek soylesen nasil tepki verir acaba? Bi rahat versin yaaa!!
 Gerci tanimadan yorum yapmak da zor, kv'nin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin ama belki olayi farkli bir yone cekerek konusabilirsin ters tepmemesi icin. Simdiye kadar cok destek oldugunu, onun deneyimlerinden cok sey ogrendigini falan filan soylersin(biraz pohpohlamaca), ama bu benim ilk cocugum ve ben kendim yasayarak ogrenmek istiyorum, yanlisiyla dogrusuyla herseyiyle ben ilgilenmek istiyorum desen- yani biraz degistirerek soylesen nasil tepki verir acaba? Bi rahat versin yaaa!! canim benim esimde o kadar aliyor valla kit kanaat anca yetiyor onceden bende calisiyordum hesap kitap yapmiyorduk ama simdi
 canim benim esimde o kadar aliyor valla kit kanaat anca yetiyor onceden bende calisiyordum hesap kitap yapmiyorduk ama simdi