- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın güzeller  görüşemiyoruz uzun zamandır
 görüşemiyoruz uzun zamandır 
nasılsınız, kuzucuklar nasıl?
artık daha keyifli oldu di mi zaman geçirmek kuzularla. kıkır kıkır ölüyoruz oğlumla gülmekten acayip gıdıklanıyor annesi onu yerken
 acayip gıdıklanıyor annesi onu yerken 
ama gitgide gece uykuya dalmak zorlaşıyor beyefendi oyun istiyor uyumak istemiyor gece koparıyor kıyametleri
buarada ilk adetimi oldum dün, ne güzelmiş adetsiz günler hayatımda hiç bu kadar yoğun adet yaşamamıştım sanki
 hayatımda hiç bu kadar yoğun adet yaşamamıştım sanki 

nasılsınız, kuzucuklar nasıl?
artık daha keyifli oldu di mi zaman geçirmek kuzularla. kıkır kıkır ölüyoruz oğlumla gülmekten
ama gitgide gece uykuya dalmak zorlaşıyor beyefendi oyun istiyor uyumak istemiyor gece koparıyor kıyametleri
buarada ilk adetimi oldum dün, ne güzelmiş adetsiz günler

yiyorumda , haftada 1 tencere aşure kesin zaten :)) doğumla beraber ilk 1 ayda 16 kg gitti benden ama sonra anneme gittik ve gidiş o gidiş , ondan sonra aç kalmadım bir daha hiç ama kiloda almadım , normalde bu yemeye kilo almamam mümkün değil ama ben sürekli emziriyorum sanırım ondan , benim  aldığım 21 kilodan 16 gitti 5 kaldı yani , biraz dikkat etsem oda gidicek aslında ama edemiyorum malesef bu ara
  yiyorumda , haftada 1 tencere aşure kesin zaten :)) doğumla beraber ilk 1 ayda 16 kg gitti benden ama sonra anneme gittik ve gidiş o gidiş , ondan sonra aç kalmadım bir daha hiç ama kiloda almadım , normalde bu yemeye kilo almamam mümkün değil ama ben sürekli emziriyorum sanırım ondan , benim  aldığım 21 kilodan 16 gitti 5 kaldı yani , biraz dikkat etsem oda gidicek aslında ama edemiyorum malesef bu ara 

sana yukarıda linklediğim evde yürüme programını şiddetle tavsiye ediyorum , çok eğlenceli , sakın gidipte  yürüme bantlarına para verme derim boşuna
  sana yukarıda linklediğim evde yürüme programını şiddetle tavsiye ediyorum , çok eğlenceli , sakın gidipte  yürüme bantlarına para verme derim boşuna
 canim peki 'saglikli beslenerek' demissin ya, yedigin yemedigin cok farkettiren birsey var miydi?
 canim peki 'saglikli beslenerek' demissin ya, yedigin yemedigin cok farkettiren birsey var miydi? 

gebeyken hergun gelirdin calistigin halde, sendemi bizi terkettin yoksam
 gebeyken hergun gelirdin calistigin halde, sendemi bizi terkettin yoksam  ama arada adet sancisi gibi biseyler oluyor olmam yakindir benimde..
 ama arada adet sancisi gibi biseyler oluyor olmam yakindir benimde..