kızlar burda kendime liste hazırlayacağım allahım nasip ederse bu gidiş hatla bebeişim kaç kilo doğacak .15 hafta-130 gram ,18 hafta 250,20+5 450,23+1 550,birde 25+0 900gram,26+0 1,100gram ,30+0da 1,650 gram canım oğlişim maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
32+1 de 1780 gr ... sizinkilere göre küçük ya
siz ne yiyip içiosunuz?
moralim bozuldu?
wallahi elimden geleni yapıorum ama burayı okudukça moralim bozuluor...canım benimde 31+6 da 1931 gr çıktı az gelmişti banada halbuki o kadar ii besleniyorum ama bebeğin yapısındanmış harnup pekmezi hergün 2yemek kaşığı 2 3 bardak süt içiyorum akşamlarıda 1 kase cevizdir bademdir karışım yiyorum hergün yumurtam peynirim muhakkak var buna rağmen az gidio bakalım gerçi dr tam ideal bi bebek dedi...
32+1 de 1780 gr ... sizinkilere göre küçük ya
siz ne yiyip içiosunuz?
moralim bozuldu?
canım benimde 31+6 da 1931 gr çıktı az gelmişti banada halbuki o kadar ii besleniyorum ama bebeğin yapısındanmış harnup pekmezi hergün 2yemek kaşığı 2 3 bardak süt içiyorum akşamlarıda 1 kase cevizdir bademdir karışım yiyorum hergün yumurtam peynirim muhakkak var buna rağmen az gidio bakalım gerçi dr tam ideal bi bebek dedi...
Canim benimkide 1650 gran 32. Haftada üzülme kolay doğururuz hem :) doktorum bebeğin kilosunu da kontrol altında tutmalıyız diyor bana sonra normal doğruramayız mazallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?