2012 EKIM ENNELERİ;gebelikte karnınızdaki bebeginizin kilosu nedir ?

30 haftalik 1400 gr ama boyunu bilmiyorum heyecandan sormamisim bebegim asagiya inmis bas asagi biran once dogmak istiyor :)))

33+0 2,250 gram olmuş maşallah oğlişime

32+1 de 1780 gr ... sizinkilere göre küçük ya
siz ne yiyip içiosunuz?
moralim bozuldu?

siz ne yiyip içiosunuz?
moralim bozuldu?

canım benimde 31+6 da 1931 gr çıktı az gelmişti banada halbuki o kadar ii besleniyorum ama bebeğin yapısındanmış harnup pekmezi hergün 2yemek kaşığı 2 3 bardak süt içiyorum akşamlarıda 1 kase cevizdir bademdir karışım yiyorum hergün yumurtam peynirim muhakkak var buna rağmen az gidio bakalım gerçi dr tam ideal bi bebek dedi...

benim cnm oglumda 32+0 da 2026 gr
bende kendime soruyorm ne yedim ne ictim diye ama aklima belli bisi gelmiyo hic yarasin diye vitaminli bisey yemedim hatta dr un verdigi vitamin ilaclarini bile icmedim icmiyorm :44::44: bunye meselesi sanirim

wallahi elimden geleni yapıorum ama burayı okudukça moralim bozuluor...
doktor anormal birşey olmadığını söledi ama ...

siz ne yiyip içiosunuz?
moralim bozuldu?

Canim benimkide 1650 gran 32. Haftada üzülme kolay doğururuz hem :) doktorum bebeğin kilosunu da kontrol altında tutmalıyız diyor bana sonra normal doğruramayız mazallah :)

Bencede ideal .kilolu bebek olması cokta mühim değil sağlıklı olması önemli hatta biraz ufak ii dir kolay dogum icin.dogumdan sonra insanın sütü yarayinca bebek hemen alıyor kilo zaten :)

Canim benimkide 1650 gran 32. Haftada üzülme kolay doğururuz hem :) doktorum bebeğin kilosunu da kontrol altında tutmalıyız diyor bana sonra normal doğruramayız mazallah :)

cnm ya bnm doktorumda kilosunun normal olduğunu sölüo ama aynı haftada daha fazla kilo olanları görünce şaşırıorum sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…