2012 EKIM ENNELERİ;gebelikte karnınızdaki bebeginizin kilosu nedir ?

cnm ya bnm doktorumda kilosunun normal olduğunu sölüo ama aynı haftada daha fazla kilo olanları görünce şaşırıorum sadece :)

Evet oyle oluyor ama ben doktoruma güveniyorum gelişim geriliği filan olsa söyler iyi olduğunu söylüyor bakalım :)) ins saglikla normal bı kiloyla doğururuz

31 haftalıkken kontrolumuzde YAĞIZ'ım 1.760 gr 42 cm bıraz zayıfız sanırım yınede

Son düzenleme:
29+1 de minnoşum 1400 gr.dı. Doktorum "bebek çok zayıf 2500 gr .kadar doğar, 2800 bile zor" demişti. Depresyona girdim ayol. Umarım kilo alır diye dua ediyorum

29+1 de minnoşum 1400 gr.dı. Doktorum "bebek çok zayıf 2500 gr .kadar doğar, 2800 bile zor" demişti. Depresyona girdim ayol. Umarım kilo alır diye dua ediyorum
moralini bozma :)
bizimki de 29+3 de 1300 gr dı ... benim doktorum haftası ile uyumlu olduğunu söylüyor.demek ki normal yani ... diğer arkadaşların yazıları okuduğumda moralim bozulmuştu ama şimdi iyiyim =)

arkadaşım nette senin haftalığındayken 1150gr yazıyo seninki baya iyi
30.haftadan sonra şaşıracaksın nasıl kilo aldığına...benimki 31+6da 1931 gr dı 34.haftada 2400 olmuş...

hiç üzülme yedıklerıne dıkkat et sakın takma emınol bu haftalardan sonra daha hızlı kılo alır hem zayıf doğarsada doğsun zayıf bebekler daha hızlı kılo alıolar

33+3de 2150 gr çıktı oğluşum.. önceden 1 hafta önde gidiyoduk.bu sefer haftasında çıktı.biraz az kilo almışız galiba..

33+3de 2150 gr çıktı oğluşum.. önceden 1 hafta önde gidiyoduk.bu sefer haftasında çıktı.biraz az kilo almışız galiba..

hayır canım hiç de az değil maşallah, bu hafta bizimki beni korkuttu aslında 33+3te olmamıza rağmen karın çevresi 36+0 haftalık çıkıp suyu da fazlalaşmış görünce doktorum gebelik şekerinden şüphelendi. Aslında açlık 69, 50lik yükleme ise 79 çıkmıştı ama bugünkü ölçümler nedeniyle gebelik şekeri şüphesi doğduğundan bu kez karnımı iyice doyurup 2 saat sonra parmaktan baktırmamı istedi, sonuç 83! Yani herşey normal, sadece benimle göbek yarıştıran bir oğlum varmış, sanırım eşimin tarafına çekecek, amcamız da 5.500g doğmuş! Bizimki o kadar olmazmış da 4kg.i geçer dedi, bakalım görecez.

33+4 2500 gr oğlum
36 haftalık gösteriyordu bugün ultrason
doktorum 3500 civarı doğar dedi

maşallah canım oğluşuna bizim karın çevremiz falan 33 hafta çıktı.tam haftasında aslında.ama önceden 1 hafta-10 gün önde giderdik bu ay iyi beslenemedim mi diye düşündüm işte.yoksa sağlığı yerinde paşamın varsın kilosu fazla olmayıversin..

bu arada felisim ve toobe doğum tarihlerimiz aynı.üçümüz de bugün gitmişiz kontrole maşallah sizin prenslerin ikisi de 2500 çıkmış

aa evet ikinizin artık takipçisiyim
evet ama ultrasonlarda +- referanslar var
belki senin bebiş daha da büyük olabilir
hayırlısı su son bi ayı atlatırsak insallah doğunca besler büyütürüz

30 haftalıkken 1,500 gramdı bebeğim şimdi bilmiyorum ama doktor ne çok zayıf nede çok kilolu bir bebek dedi normal ağırlıklı doğar dedi benim karnımda fazla büyümedi ilk gebeliğimde çok büyüktü 18 kilo aldım 4000 gram doğmuştu kızım şimdilk 9 kilo aldım ama moralim bozuluyor zayıf doğacak diye fazla iştahımda yok üffff ne yapsam

valla yediğinle doğrudan alakalı mıdır tam bilmiyorum ama eğer şeker ve kabızlık problemin yoksa günde 2 muz, 2 yumurta, 2 bardak süt diyorum.

30+1 günlük iken gittiğimizde 1,700 gr - 43cm di kızımmm... Doktorumuz gayet iyi gidiyor dedi..Bakalım Hayırlısı :)

kızımm

15+1 de 115 gr 13 cm. di

17+1 de 198 gr 17buçuk cm

21+1 408 gr

25+2 de 700 gr 31 cm

27+4 de 1000 gr
............................................................
31+1 DE 1630 GR 42 CM MİŞ TATLI KIZIM
...............................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…