cnm ya bnm doktorumda kilosunun normal olduğunu sölüo ama aynı haftada daha fazla kilo olanları görünce şaşırıorum sadece :)
moralini bozma :)29+1 de minnoşum 1400 gr.dı. Doktorum "bebek çok zayıf 2500 gr .kadar doğar, 2800 bile zor" demişti. Depresyona girdim ayol. Umarım kilo alır diye dua ediyorum
29+1 de minnoşum 1400 gr.dı. Doktorum "bebek çok zayıf 2500 gr .kadar doğar, 2800 bile zor" demişti. Depresyona girdim ayol. Umarım kilo alır diye dua ediyorum
hiç üzülme yedıklerıne dıkkat et sakın takma emınol bu haftalardan sonra daha hızlı kılo alır hem zayıf doğarsada doğsun zayıf bebekler daha hızlı kılo alıolar29+1 de minnoşum 1400 gr.dı. Doktorum "bebek çok zayıf 2500 gr .kadar doğar, 2800 bile zor" demişti. Depresyona girdim ayol. Umarım kilo alır diye dua ediyorum
33+3de 2150 gr çıktı oğluşum.. önceden 1 hafta önde gidiyoduk.bu sefer haftasında çıktı.biraz az kilo almışız galiba..
hayır canım hiç de az değil maşallah, bu hafta bizimki beni korkuttu aslında 33+3te olmamıza rağmen karın çevresi 36+0 haftalık çıkıp suyu da fazlalaşmış görünce doktorum gebelik şekerinden şüphelendi. Aslında açlık 69, 50lik yükleme ise 79 çıkmıştı ama bugünkü ölçümler nedeniyle gebelik şekeri şüphesi doğduğundan bu kez karnımı iyice doyurup 2 saat sonra parmaktan baktırmamı istedi, sonuç 83! Yani herşey normal, sadece benimle göbek yarıştıran bir oğlum varmış, sanırım eşimin tarafına çekecek, amcamız da 5.500g doğmuş! Bizimki o kadar olmazmış da 4kg.i geçer dedi, bakalım görecez.
maşallah canım oğluşunabizim karın çevremiz falan 33 hafta çıktı.tam haftasında aslında.ama önceden 1 hafta-10 gün önde giderdik bu ay iyi beslenemedim mi diye düşündüm işte.yoksa sağlığı yerinde paşamın varsın kilosu fazla olmayıversin..
bu arada felisim ve toobe doğum tarihlerimiz aynı.üçümüz de bugün gitmişiz kontrolemaşallah sizin prenslerin ikisi de 2500 çıkmış
30 haftalıkken 1,500 gramdı bebeğim şimdi bilmiyorum ama doktor ne çok zayıf nede çok kilolu bir bebek dedi normal ağırlıklı doğar dedi benim karnımda fazla büyümedi ilk gebeliğimde çok büyüktü 18 kilo aldım 4000 gram doğmuştu kızım şimdilk 9 kilo aldım ama moralim bozuluyor zayıf doğacak diye fazla iştahımda yok üffff ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?