- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #2.061
merhabalar kızlar nasılsını bebeısler nasıl?![]()
iyiyiz şekerim sen nasılsın ? naptın dövme işini ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar kızlar nasılsını bebeısler nasıl?![]()
günlük süt var marketlerde , eğer onuda bulamıyorsan milupanın devam sütü var onla yoğurt mayalanıyor , eve kadarda gönderiyorlar ücretsiz kargo , milupanın sitesinde , mama yemiyorsada değişik mamalar dene , yediğini bulana kadar
çalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorumoff ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz
ben çok fazla takmamaya çalışıyorum kafama organik olayına, ne kadar güven var onlara da
adam tarlasına kimyasal kullanmıyor belki ama tarla otoyolun kenarında egzoz dumanı vs. gıdanın üzerinde diye anlatırdı okulda hocalarımız.
mevsim dışı bişey yedirmeyelim yeter sonuçta ne koşullarda yetişen bebekler var gıda bulamayan, mama bulamayan...
ne kadar çok takarsak kafaya ne kadar titizlenirsek o kadar problem olcak ilerde bence
yoğurdumu mayalıyorum, lor peyniri yapıyorum, sebzeyi buharda pişirmiyorum ama haşladığım suda eziyorum ki vitaminini atmış olmayayım, meyvesini cam rendede rendeliyorum...çok fazla ince düşünmek istemiyorum
ilk aylarda çocuğumu biri kucağına alsa üzerini değiştiriyodum şimdi daha rahatım valla
Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler![]()
Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler![]()
teşekkür ederiz canım evet valla çabuk geçti:)))canım bebekler 7ayda geviş getirmeye başlarlarmış ama biz katı gıda vermezsek çene kasları gelişmeyip tembellik yaparmış benim büyük kızım 2 büskivi yesin yoruldum dio öğürüyo herşeyi((
yalancı emzik alıyomu almıyosa acaba seni yalancı emzik yapmış olabilirmi...
Evet haklisin bukadar irdelemek de dogru deyil.sakinan goze cop batar derlerçalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorumoff ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz
ben çok fazla takmamaya çalışıyorum kafama organik olayına, ne kadar güven var onlara da
adam tarlasına kimyasal kullanmıyor belki ama tarla otoyolun kenarında egzoz dumanı vs. gıdanın üzerinde diye anlatırdı okulda hocalarımız.
mevsim dışı bişey yedirmeyelim yeter sonuçta ne koşullarda yetişen bebekler var gıda bulamayan, mama bulamayan...
ne kadar çok takarsak kafaya ne kadar titizlenirsek o kadar problem olcak ilerde bence
yoğurdumu mayalıyorum, lor peyniri yapıyorum, sebzeyi buharda pişirmiyorum ama haşladığım suda eziyorum ki vitaminini atmış olmayayım, meyvesini cam rendede rendeliyorum...çok fazla ince düşünmek istemiyorum
ilk aylarda çocuğumu biri kucağına alsa üzerini değiştiriyodum şimdi daha rahatım valla
Masaallah ne guzel ismi var oylee...ismiyle uzun saglikli ve mutlu yasasin insallaholur böyle karışıklıklar canım önemli değil , benimki hüma bebek :))
kızlar bu hafta sonu mama sandalyesini almayı düşünüyorum.ikişey arasında kaldım yardım edin bana.sizce mama sandalyesinin tekerlikli olmasımı daha önemli yoksa ayak koyacak yerin olması mı?e-bebek e bakıyorum chicco larda tekerlek yok kraftta da tekerlikli olan var ama onlarda da ayak basma yeri yok.sizin düşünceleriniz nedir?
çalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorumoff ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz
Çok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuzkızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz
birde demir damlasına başladınız mı?
Çok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuzkızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz
canım bizim doktorumuz verdi bu haftaki kontrolümüzde ama ben daha başlamadım.önümüzdeki hafta başlarım diye düşünüyorum.Çok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuzkızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz
canım bizede annemler alıcak oyüzden hazır alınıyorken iyisi olsun diyorum.ne de olsa sponsorumuz var :)Canım bence ayak koyma yeri olması çok güzel kullanışlı olur yani.Tekerlekli dediklerinede baktım çok güzeller ama boyları alçak sanırım.Hepside çok güzel sonuçta iyi markalar.Tuğçe ne yaptı acaba aldımı huck mama sandalyesini merak ettim bende onu düşünüyorum hem yerden tasarruf hemde diğerleri bana göre pahalı gelir o yüzden.Bakalım hayırlısı artık minikler mama yemeye başladılar çok işimize yarayacak inşaallah
allah yardımcın olsun canım ya rabbim sana güç kuvvet versin.senin yazdıklarını okurken ben duygulandım hemen kendimi senin yerine koydum.ama hayat böyle yavruna iyi bir hayat sunabilmen için şimdi bu duruma katlanman gerekiyo demekki.Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin
Bizimkide oyle ama açlıktan değil yinede bi tek emerken sakinlesiyor.canım sizin sorununuz açlık olabilir.benim kızımda öyleydi.önceleri gece 2saate bir sonra her saat başı ve daha sonrada yarım saatte bir uyanmaya başladı .hatta bazen hiç uyumuyordu.meğerse yavrum açlıktan uyuyamıyormuş.mama vermeye başladım ogünlere göre baya toplarladı kendini.üstelik doktorumuz kilo alımı normal mama vermedi dedi ama ben çocuğumun aç olduğunu farkettim.sende bi kontrol et istersen
A
Bizde 31ekim dogumluyuz:) demire 6.ayda baslicazÇok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuzkızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz
Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin
Allah'ın guc kuvvet versin yardim etsin cok zor ben goze alamadim isten ayrilcamcalismicam. Allah calismak zorundada bırakmasın kimseyi![]()