• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

günlük süt var marketlerde , eğer onuda bulamıyorsan milupanın devam sütü var onla yoğurt mayalanıyor , eve kadarda gönderiyorlar ücretsiz kargo , milupanın sitesinde , mama yemiyorsada değişik mamalar dene , yediğini bulana kadar

var herşey varda benim eşim pinpirikli sütçü var ya su katıyorsa diyor başka bir şey desem ya öyleyse ya böyleyse bu gidişle bimin dost yoğurdunu vereceğim çocuğa:)acaba pirinç unuyla mama mı yapsam annem abimi onunla büyütmüş gayette sapasaplam maaşallah...

çalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorum :31: off ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz

ben çok fazla takmamaya çalışıyorum kafama organik olayına, ne kadar güven var onlara da

adam tarlasına kimyasal kullanmıyor belki ama tarla otoyolun kenarında egzoz dumanı vs. gıdanın üzerinde diye anlatırdı okulda hocalarımız.

mevsim dışı bişey yedirmeyelim yeter sonuçta ne koşullarda yetişen bebekler var gıda bulamayan, mama bulamayan...

ne kadar çok takarsak kafaya ne kadar titizlenirsek o kadar problem olcak ilerde bence

yoğurdumu mayalıyorum, lor peyniri yapıyorum, sebzeyi buharda pişirmiyorum ama haşladığım suda eziyorum ki vitaminini atmış olmayayım, meyvesini cam rendede rendeliyorum...çok fazla ince düşünmek istemiyorum

ilk aylarda çocuğumu biri kucağına alsa üzerini değiştiriyodum şimdi daha rahatım valla

herşeyi kafaya takmamak lazım abimin eşi yeğenime ne bulduysa tıkıştırmış banada öyle yap dedi yok yiyemez aman şöle böyle deme dedi o yumurta kek bile vermiş 5 aylık çocuğa şuan 2,5 yaşında yemediği yemek sevmediği meyve yok anne babası vejeteryan et bile yiyor maaşallah birtaneme ....kim çocuğuna çok titzlenmişse o çocuk yemek ayırtetmiştir görüyoruz duyuyoruz hepsi büyüyecek yok kimyasal yok bilmem ne bence fazla takmamak lazım iyice yıkayıp Allah'a emanet etmek lazım hiçbirşey olmaz inş....

benim çocuğumu öptülerde sevdilerde günlük üzerini değiştiriyorum ama aman biri dokundu diye değil hepsini giyebilsin diye:))

Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler:-)

Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler:-)

eğer içinden öyle geliyorsa bence yap tabiii kimi ne ilgilendirir o bebeğinle senin aranda olan bir şey bana kalsa ben her ayını kutlayacağım ama ne hediyeden anlıyor ne pastadan o kadar tatlı ki biz hergün minik yanaklarından öpüp pastadan payımızı alıyoruz...

derlermi derler ama istiyorsan yap ne derlerse desinler , kıymetlimiz onlar bizim sonuçta , istersek her ay kutlarız istersek her gün kime ne :8:

teşekkür ederiz canım evet valla çabuk geçti:)))canım bebekler 7ayda geviş getirmeye başlarlarmış ama biz katı gıda vermezsek çene kasları gelişmeyip tembellik yaparmış benim büyük kızım 2 büskivi yesin yoruldum dio öğürüyo herşeyi:(((

yalancı emzik alıyomu almıyosa acaba seni yalancı emzik yapmış olabilirmi...

Gunduzleri emzik aliyo ama gece almiyo

çalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorum :31: off ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz

ben çok fazla takmamaya çalışıyorum kafama organik olayına, ne kadar güven var onlara da

adam tarlasına kimyasal kullanmıyor belki ama tarla otoyolun kenarında egzoz dumanı vs. gıdanın üzerinde diye anlatırdı okulda hocalarımız.

mevsim dışı bişey yedirmeyelim yeter sonuçta ne koşullarda yetişen bebekler var gıda bulamayan, mama bulamayan...

ne kadar çok takarsak kafaya ne kadar titizlenirsek o kadar problem olcak ilerde bence

yoğurdumu mayalıyorum, lor peyniri yapıyorum, sebzeyi buharda pişirmiyorum ama haşladığım suda eziyorum ki vitaminini atmış olmayayım, meyvesini cam rendede rendeliyorum...çok fazla ince düşünmek istemiyorum

ilk aylarda çocuğumu biri kucağına alsa üzerini değiştiriyodum şimdi daha rahatım valla
Evet haklisin bukadar irdelemek de dogru deyil.sakinan goze cop batar derler

kızlar bu hafta sonu mama sandalyesini almayı düşünüyorum.ikişey arasında kaldım yardım edin bana.sizce mama sandalyesinin tekerlikli olmasımı daha önemli yoksa ayak koyacak yerin olması mı?e-bebek e bakıyorum chicco larda tekerlek yok kraftta da tekerlikli olan var ama onlarda da ayak basma yeri yok.sizin düşünceleriniz nedir?

kızlar bu hafta sonu mama sandalyesini almayı düşünüyorum.ikişey arasında kaldım yardım edin bana.sizce mama sandalyesinin tekerlikli olmasımı daha önemli yoksa ayak koyacak yerin olması mı?e-bebek e bakıyorum chicco larda tekerlek yok kraftta da tekerlikli olan var ama onlarda da ayak basma yeri yok.sizin düşünceleriniz nedir?

Canım bence ayak koyma yeri olması çok güzel kullanışlı olur yani.Tekerlekli dediklerinede baktım çok güzeller ama boyları alçak sanırım.Hepside çok güzel sonuçta iyi markalar.Tuğçe ne yaptı acaba aldımı huck mama sandalyesini merak ettim bende onu düşünüyorum hem yerden tasarruf hemde diğerleri bana göre pahalı gelir o yüzden.Bakalım hayırlısı artık minikler mama yemeye başladılar çok işimize yarayacak inşaallah

Kendi adıma bende ilk zamanlar çok düşünüyordum herşeyin en iyisi olsun istiyoruz ama bazen imkanlarımız elvermiyor.Yinede elimden geldiği kadar dikkat ediyorum yaşadığımız hayat bizi doğallıktan uzaklaştırıyor evet maalesef herzamanda herşey dört dörtlük olmuyor.Kuzularımız için uğraşıyoruz Allah hepsinin canına sağlık versin.Bende o kadar en ince ayrıntısı ile inceleme taraftarı değilim esirgenen göze çöp batar diye korkanlardanım.İmkanı olan tabikide yapsın,olmayanlarda olduğu kadarı ile yetinsin...

Çok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuz:31:kızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz:9: birde demir damlasına başladınız mı?

Çok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuz:31:kızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz:9: birde demir damlasına başladınız mı?

Aramizda alti gun var canim.demir damlasina dorduncu ayda baslaniyo yani saglik ocagndan veriyolar baslaman icin ben iki hafta kadar verdim ama kestim simdi.verdigi m zamanlarda ishal oluyodu cunku

ay o demir damlasi mahvetti bizi. 4 gun sonunda fitille kaka yaptirabildim simdi en son pazrtsi kaka yapti. cok huysuz bu sebepten meme uyku hakgetire. birde ben kabiz olmadan kesmistim demiri. kaka sayisi azalinca anladm vermedim. bi kere bozuldu bagirsak duzeni. cok zor kabizlik. vermicem artik demir. organik pekmez aldim onu vericem ek gidya baslaynca kahvaltisinda.

canım bizim doktorumuz verdi bu haftaki kontrolümüzde ama ben daha başlamadım.önümüzdeki hafta başlarım diye düşünüyorum.

Canım bence ayak koyma yeri olması çok güzel kullanışlı olur yani.Tekerlekli dediklerinede baktım çok güzeller ama boyları alçak sanırım.Hepside çok güzel sonuçta iyi markalar.Tuğçe ne yaptı acaba aldımı huck mama sandalyesini merak ettim bende onu düşünüyorum hem yerden tasarruf hemde diğerleri bana göre pahalı gelir o yüzden.Bakalım hayırlısı artık minikler mama yemeye başladılar çok işimize yarayacak inşaallah
canım bizede annemler alıcak oyüzden hazır alınıyorken iyisi olsun diyorum.ne de olsa sponsorumuz var :)

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin
allah yardımcın olsun canım ya rabbim sana güç kuvvet versin.senin yazdıklarını okurken ben duygulandım hemen kendimi senin yerine koydum.ama hayat böyle yavruna iyi bir hayat sunabilmen için şimdi bu duruma katlanman gerekiyo demekki.

canım sizin sorununuz açlık olabilir.benim kızımda öyleydi.önceleri gece 2saate bir sonra her saat başı ve daha sonrada yarım saatte bir uyanmaya başladı .hatta bazen hiç uyumuyordu.meğerse yavrum açlıktan uyuyamıyormuş.mama vermeye başladım ogünlere göre baya toplarladı kendini.üstelik doktorumuz kilo alımı normal mama vermedi dedi ama ben çocuğumun aç olduğunu farkettim.sende bi kontrol et istersen
Bizimkide oyle ama açlıktan değil yinede bi tek emerken sakinlesiyor.
A

Bizde 31ekim dogumluyuz:) demire 6.ayda baslicaz

Allah'ın guc kuvvet versin yardim etsin cok zor ben goze alamadim isten ayrilcamcalismicam. Allah calismak zorundada bırakmasın kimseyi:(

Back
X