• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ya buna ragmen esımın butun aılesı esıme benzetıyor

ya öle olur zaten canım hiç sana benzetmezler,oğullarına benzetirler hep:20:
benimkilerde öle ' gözler dudaklar aynı babası ' yok orası babası yok burası babası, yok huyu babasına benzesin bilmem ne..
bende ' babası doğurdu zaten onu,bana nie benzesin diyorum ':9:
ay sinir oluyorum böyle şeylere de ben ondan doluyum biraz:ssz:

ya öle olur zaten canım hiç sana benzetmezler,oğullarına benzetirler hep:20:
benimkilerde öle ' gözler dudaklar aynı babası ' yok orası babası yok burası babası, yok huyu babasına benzesin bilmem ne..
bende ' babası doğurdu zaten onu,bana nie benzesin diyorum ':9:
ay sinir oluyorum böyle şeylere de ben ondan doluyum biraz:ssz:
aynen aman ben dogrusunu bılıyorum ya esımde dıyor ıkızllerımm benım dıyorr..
tuğçe maşallah aynı senin kopyan ya ece

hımm oyle valla bende sızden fıkır alıyım dedım

bugün 6 aylık aşımızı olduk 3 tane iğne oldu kuzum kilosu 7 kilo olmuş boyumuz 66 olmuş maşallah :1:250 gr almış ama artık ben kiloya takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda artık hareketlendiler zaten:1:

Eki Görüntüle 679324

Eki Görüntüle 679328 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah tatlı cadı :16: salıncaklara bile binmiş

masallah ecede 7kg 64 cm de boyu

evet hep oyle herkes cok sınırlı bu kız dıyor.yabancılardan hoslanmıyor.kımsenın opmesını ıstemıyor elıyle ıtıyor amcasını bıle.

doruk tam aksi yabancılara bayılıyoruz :1: biri laf atmasın hemen ağız kocaman açılıyor gülüveriyor :1:

diş olsa 32si birden gözükçek o derece :9:

kızlar Ek gıdaya başlayalı neredeyse bir ay olmuştur,sabah kahvaltı ediyo öğlen sebze çorbası,arada yoğurt akşamdan kaşık maması yediriyorum.şimdi 6 ay bittiğinden dolayı Aptamil 2 ye geçtik.Daha önceleri gece bir kere kalkıyodu mama içmeye ama bu Aptamil 2 ye geçtiğimizden beri 2 veya 3 kere kalkmaya başladı.Acaba bu 2 numara doyurmuyormu anlamadım 150 cc veriyorum ama normalde artık ek gıda aldığı için doyması gerekmiyormu?

$155034_10151562040317079_249851001_n.webp

buda benim oğluşum teyzeleri:))Maşallah deyin emi:54:

selam kızlar.bende annemlerdeydim oyüzden iki hafta giremedim.hastalarımıza acil şifalar diliyorum.minatahacım idilin iyi olmasına çok sevindim sizin kızınıza karşı çok hassasım :) bütün kuzucukların resimleri çok güzel.çok sayfa birikmiş yavaş yavaş okucam artık.beni merak ettiniz mi :( çok şükür kavuştum size.
tuğçecim araba konusunda seni çok iyi anlıyorum.insanın içi el vermiyo ayrılmaya.ben araba satıldıktan sonra 3 gün sıfır moralle dolaşmıştım.yeni astralar güzel.golflerin hepsinde bütün özellikler yok bir incele istersen.ben yeni aurislere bayılıyorum ama fiyatı 50.000 tl civarı.bilgin olsun

Nerelerdesin sen???birdaha gideceğin zaman lütfen haber ver:20: nasıl geçti günlerin epey kaldın sanırım prenses neler yapıyor?

kızlar Ek gıdaya başlayalı neredeyse bir ay olmuştur,sabah kahvaltı ediyo öğlen sebze çorbası,arada yoğurt akşamdan kaşık maması yediriyorum.şimdi 6 ay bittiğinden dolayı Aptamil 2 ye geçtik.Daha önceleri gece bir kere kalkıyodu mama içmeye ama bu Aptamil 2 ye geçtiğimizden beri 2 veya 3 kere kalkmaya başladı.Acaba bu 2 numara doyurmuyormu anlamadım 150 cc veriyorum ama normalde artık ek gıda aldığı için doyması gerekmiyormu?

bizde 6 ay bitsin geçeceğiz aptamil 2 ye.Neden acaba dediğin gibi doymuyor heralde.Yatarken kaşık maması veriyorsun ya o doyurucu olur diyorlar gece fazla kalkmazmış gerçekten öylemi?

bizde 6 ay bitsin geçeceğiz aptamil 2 ye.Neden acaba dediğin gibi doymuyor heralde.Yatarken kaşık maması veriyorsun ya o doyurucu olur diyorlar gece fazla kalkmazmış gerçekten öylemi?

bende gecelı epey oldu ama bende hıc oyle olmadı yıne aynı kalkıyor..

valla bayadır ne güzel birkere kalkıyodu.Mesela 10 gibi devam sütünü içip uyuyodu sonra gece 05:00 de falan kalkıyodu bida ama şimdilerde yine 3 saatte bir kalkıyo hemen hemen anlamadım gitti ,Aptamil 2nin doyuruculuğu biraz daha az die duymuştum biryerden ek gıdalara başladığı içinmiş. acaba 180 cc mi versem çünkü ek gıdadan önce günde 8 kez mama yiyodu şimdi 5 veya 6 kere içmiş oluyo:44:

geçti canım çok şükür hametan sayesinde , henüz tekrarlamadıda ama artık yıkıyoruz popomuzu bol bolda havalandırıyoruz
Demiştim bende cok faydasıni gordum yıkamanin ama kac gündür sıcak şu sorunumuz var sanki kızarmış gibi yine:(su ısıtacak sikarim artik
ay masaallah cok tatlı...bu arada senin vesilenle Bisey sorayim çıkarken bu havalarda neler giydiriyorsunuz astronot sıcak gibi artik dimi...

Herkese kocaman bir merhabaaa:)
Bizde yeni döndük benim için çok zor bir hafta oldu çok yorucuydu kuzucum bizi hiç uyutmadı. Bide ilk defa burnu tıkandı Akmaya başladı fizyolojik serum kullandıkta Allah tan iyi geldi. Çok uzuldum kızım nefes alamıyor diye annelik zor şeymiş. Hasta olan tüm kuzulara ve annelere Allah şifa versin yardım etsin inşallah.
Eve donmek ne kadar guzel bir şey miş:) gozunu sevdiğim istanbul...

Benim bebisim bugün iki bacagindan igne vuruldu kendimi tutamadim ağladım onun cani aciyinca benim canim daha cook acidi

bende 4-5 gündür uyutmadan önce mama vermeye başladım

çünkü gece her saat başı uyanıyordu sütüm yetmiyor heralde diye düşünmeye başlayınca mamaya geçtim

120-150 ml mama veriyorum, uykuya dalmazsa emziriyorum emerken dalıyor. gece de 1 kere uyanıyor

similac 2 veriyorum

Eki Görüntüle 679545

buda benim oğluşum teyzeleri:))Maşallah deyin emi:54:

maşallah sana kuzuuu :nazar:

Demiştim bende cok faydasıni gordum yıkamanin ama kac gündür sıcak şu sorunumuz var sanki kızarmış gibi yine:(su ısıtacak sikarim artik
ay masaallah cok tatlı...bu arada senin vesilenle Bisey sorayim çıkarken bu havalarda neler giydiriyorsunuz astronot sıcak gibi artik dimi...

dün uzun kollu çıtçıtlı body, uzun kollu penye üzerine de kapşonlu hırka giydirdim içi kalın. ter içinde kaldı doruk

izmirde hava çok sıcak, uzun kollu penye üzerine penye yelek yeterli olcak artık anladım. ya da tişört üzerine penye hırka

Benim bebisim bugün iki bacagindan igne vuruldu kendimi tutamadim ağladım onun cani aciyinca benim canim daha cook acidi

içi gidiyo insanın. hemşireye baktıkça dudaklarını büze büze ağlamıştı benim kuşum da

geçmiş olsun

Kızlar oğlumu 1 hafta oldu beşiğine alıştıralı ilk günler mamasını yiyor yatırıyordum 10 10:30 gibi 3 saat bazen 3 buçuk saat derin uyuyordu son zamanlarda sallıyorum yatırıyorum ama bakıyorum gözler kapalı kafasını bir sağa bir sola çeviriyor eli kolu durmuyor bu şekilde güya uyuyor 2 saat zar zor kalkıyor mama verip tekrar sallıyorum falan 6 dedinmi uyanmış oluyor ilk zamanlardaki gibi derin dalıp şöyle uyuduğu nadir Ben pek bişey anlamadım bu uyku düzeninden sizlere bakıyorum maaşallah gece güzel uyuyanlar çoğunlukta.:31:

Back
X