• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kıs bebekler oturtarak yıkanmazmı kıslar kaynanam öle dedide siz napıosunz merak ettim biraz oturmaya alısınca oturtcakmısınz

enfeksiyon kapmasın diyedir heralde :26:

oğlum artık oturarak yıkanıyor çok şeker :1: önce fileye sırtüstü yatırıp önünü bacaklarını yıkıyorum

sonra oturtuyorum kenarlara tutunup kendini sağlama alıyo kuzu :1: eğ kafanı annecim öne deyince su dökerken kafasını da eğiyo akıllı bıdığım :1:

hatırlıyorum evet sen veriyorsun... aslında zararlı diye biliyorum belkide gaz mide konusunda hassas bebek anneleri dikkat etmelidir bilemedim...

bende portakal, mandalina, kivi asidik olduğu için beklemek gerek diye biliyorum, vermiyorum da zaten

sadece 1 kez portakalı tattırdım emdi azcık suyunu

kızım oyuncağını elinden aldığım zaman ağlıyorr buyudulermi o kadar :1::1:

büyüdüler artık tabi :nazar: :1:

biz de müzik yapmaya bayılıyoruz :9: :9:

$150700_484528001600327_2093713087_n.webp$904217_484528138266980_580408183_o.webp

hatırlıyorum evet sen veriyorsun... aslında zararlı diye biliyorum belkide gaz mide konusunda hassas bebek anneleri dikkat etmelidir bilemedim...
6 ayın altındakı bebeklerde zararlı dedı doktoru ecede hıc sorun olmadı her aksam yıyor portakalın yarısını

enfeksiyon kapmasın diyedir heralde :26:

oğlum artık oturarak yıkanıyor çok şeker :1: önce fileye sırtüstü yatırıp önünü bacaklarını yıkıyorum

sonra oturtuyorum kenarlara tutunup kendini sağlama alıyo kuzu :1: eğ kafanı annecim öne deyince su dökerken kafasını da eğiyo akıllı bıdığım :1:

bende portakal, mandalina, kivi asidik olduğu için beklemek gerek diye biliyorum, vermiyorum da zaten

sadece 1 kez portakalı tattırdım emdi azcık suyunu
evet oyle ama 6 ayını doldurduktan sonra verebılıyorsun ecede 7 aynı doldurdu 1 haftadır neredeyse her aksam yarım portakal yıyor

portakaldandır muhtemelen... benim pamuğum 1 yasında tanıscak portakalla teyzesi sende verme istersen kuzuna... 9.ay aşımız 7 haziranda biz o zaman 8,5 aylık oluyoruz...

kızım oyuncağını elinden aldığım zaman ağlıyorr buyudulermi o kadar :1::1:
geçmiş olsun canım sana bu arada okudum ama yazamadım benim oğlumda düştü çok iyi anlıyorum seni :(( bizde 8 ay 10 günlük oluyoruz normal demekki
kıs bebekler oturtarak yıkanmazmı kıslar kaynanam öle dedide siz napıosunz merak ettim biraz oturmaya alısınca oturtcakmısınz

yıkadığın su biriktiği için mikrop kapar diye düşünmüştür su birikmese bişey olmaz heralde

Kızlar,işe başlamama 2 hafta kaldı..halen kızım biberonla barışmadı..nasıl bir düzen oturtim bilemiyorum..bir önce bi düzene koyup kayınvalideye anlatma gerekiyo tamda ek gıdaya baslama zamanı ooff offf..:ssz::ssz:

Kızlar,işe başlamama 2 hafta kaldı..halen kızım biberonla barışmadı..nasıl bir düzen oturtim bilemiyorum..bir önce bi düzene koyup kayınvalideye anlatma gerekiyo tamda ek gıdaya baslama zamanı ooff offf..:ssz::ssz:

merak etme canım doruk'a biberon vermek için az çabalamadım bende işe başlayana kadar. ağzını kilitliyodu resmen

işe başladığımın ilk günü biraz zorlamış annemi sonra kendi kendine biberonunu tutmaya başladı :1:

sağlık ocağında hemşire demişti aç kalınca yer merak etme diye ,gerçekten sorun çıkarmadı

anneden meme geliyoken biberonu istemiyolar haliyle

merak etme canım doruk'a biberon vermek için az çabalamadım bende işe başlayana kadar. ağzını kilitliyodu resmen

işe başladığımın ilk günü biraz zorlamış annemi sonra kendi kendine biberonunu tutmaya başladı :1:

sağlık ocağında hemşire demişti aç kalınca yer merak etme diye ,gerçekten sorun çıkarmadı

anneden meme geliyoken biberonu istemiyolar haliyle

inş. canım çok kafaya takıyorumm...umarımm düşündüğüm kadar sıkıntılı geçmez bu dönem..:26: kahvaltıya baslayım diyorum artık...:44:

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

bircancım doruk da sebzeden hoşlanmıyor. meyveyi bayıla bayıla yiyor, tarhana çorbasını da öyle. yoğurt da pek problem çıkarmıyor

ama sebze püresini püfleye püfleye her yanımız çorba oluyor :27:

esracım çığlık atmaya bayılıyor bu kuzular heralde doruk da öyle :1:
Ya heralde bütün bebisler sebze torbasını sevmiyor iki üç kaşık zor alıyor bugün içine devam sutu kattım. 5 kaşık zor aldı pes ettim.tarhana deniycem severse karıştiririm....yoğurt mayaladim activia ile sulu oldu biraz ama tadı iyiydi babymix bebek sutu kullanan varmi kızlar Maya icin ya da direkt veren
Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler ve anneleri iyidir umarim bizim yine dun gaz krizimiz tuttu benim yuzumden dalindan koptugu gibi bi kasa portakal gelmisti elmasina ceyrek portakal suyu karistirdim galiba ondannyoksa degisik bisey yapmadim nerden verdim mahvolduk yine yada olacagi vardi onun disinda artik benden hic ayrilmak istemiyo kucamda gezmek istiyo bakalim sonumuz ne olacak bide sabaha kadar nasil uyutuyorsunuz ya bi sirri varmi bende uyumak istiyorum oylee :(( bide 9. Ay asilarini icin ne zamana tarih verdiler bizimki dokuza girince verdiler yani 8. Ayi bitince sizinde oylemi merak ettim

Seni cok iyi anlıyorum bizde gaz cok yok ama sabaha kadar durmadan uyanıyor yoruldum valla..gaz icin kimyon al tane demle icir iyi gelir emziriyorsan sende iç canim

dün öğlen bi afakanlar bastı evde , eşimi aradım , kızımı aldım , çıktık şöyle bi e-bebek joker ne varsa alt üst ettik , kızıma kavanoz mamaları aldık , sonra kocişle bir yemek yedik , miniğimide mama sandalyesine oturttuk bi parça pide verdik eline , o an büyüdüğünü anladım iyice :16: bi taraftan büyümesini isterken diğer taraftan bu hallerine yeterince doyamicam gibi geliyor :5: iyi geldi dışarı çıkmak , resetlendim sanki , bana bu 15 gün gider artık :))

Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler ve anneleri iyidir umarim bizim yine dun gaz krizimiz tuttu benim yuzumden dalindan koptugu gibi bi kasa portakal gelmisti elmasina ceyrek portakal suyu karistirdim galiba ondannyoksa degisik bisey yapmadim nerden verdim mahvolduk yine yada olacagi vardi onun disinda artik benden hic ayrilmak istemiyo kucamda gezmek istiyo bakalim sonumuz ne olacak bide sabaha kadar nasil uyutuyorsunuz ya bi sirri varmi bende uyumak istiyorum oylee :(( bide 9. Ay asilarini icin ne zamana tarih verdiler bizimki dokuza girince verdiler yani 8. Ayi bitince sizinde oylemi merak ettim
Canım şu gaz olayınız bitse eminimki minnoşun rahat rahat uyuyacak benim oğlumda uykusuzdu ama çok şükür düzeliyor.İnşallah zamanla hepsi geçecek.
dün öğlen bi afakanlar bastı evde , eşimi aradım , kızımı aldım , çıktık şöyle bi e-bebek joker ne varsa alt üst ettik , kızıma kavanoz mamaları aldık , sonra kocişle bir yemek yedik , miniğimide mama sandalyesine oturttuk bi parça pide verdik eline , o an büyüdüğünü anladım iyice :16: bi taraftan büyümesini isterken diğer taraftan bu hallerine yeterince doyamicam gibi geliyor :5: iyi geldi dışarı çıkmak , resetlendim sanki , bana bu 15 gün gider artık :))
Ne güzel yapmışsın gerçekten çok iyi geliyor insana,kafası dağılıyor.Bebeklerimizi alıp gezme zamanı başlıyoor:8:Bugün bebek arabamız geldi çok güzel tam istediğim gibi evde kurdum oturttum keremi dolaştırdım çok sevdi inş.dışarıdada sorun çıkarmaz:8::emir_bebek: bende yarın annemlere gideceğim pazar döneceğim bu hafta hep evdeydim ne gelen var ne giden bir komşu olsa bari ama oda yok:31: bir süre sonra değişiklik istiyor insan.

slm portakal benim kuzumu da perisan ediyor gaz yapıyor hala..yedikmi sabaha kkadar kıvranıyoruz ama cok da seviyor kerata..
esra cıglık atması normaldır herhalde benım kuzucukta oyle..
maasallah doruk beye buyumuste annesine müzik de yaparmıs yakısıklı :))
tontisimin ek gıda konusunda duzeni yok maalesef annelerle ic ice oldugumuzdan saat ve miktar olarak yani :))tıka basa iki annede hangisi denk gelirse o artık zavallı kuzucum...kuzenim dedi gecenlerde cok degilmi diye beni dinleyen yok da zaten...onlara gore az..sık besliyorlar bir de mesela simdi uyurken mamasının yarısı biberonda kaldı...denek oldu aralarında bebegim

Kızlar oğlum sürekli tükürük saçıyor,alıştı şimdi mama yemek yerkende yapıyor önlükler sırılsıklam habire değişiyorum dişle ilgili olabilirim acaba?

Cnm benimkide simdiye kadar biberina karsiydi bende ise basliyacam nasil olcak diye korkutordum. Ben kasijla iciriyorum ama annem icuremiyor. 10 gun once biberonla su vermeye basladim ve yavas yavas alisti. Suyunu biberonla iciyor. Fakat anne sutu koyunca icmiyordu. 2 gundur acken veriyorum anne sutunude iciyor. İse baslamama son 10 gun kala icmesi cok mutlu etti beni. 22 nisanda ise basliyorum.

selam kızlar nasılsınız ya sizlere bişey danışıcam benim kızım yediklerini çıkrıyo bazen mesela bugün sabah kahvaltı öğlen yayla çorbası ikindide elma püresi verdim gecede mmuhallebi vereyim dedim yerken elmalarla bir kustu noralmi acaba herşeyden az azmı yedirmek gerekiyor miktarlar nasıl olucak...

Back
X