2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun biraz gec girdim sayfalar akmis gitmis
son sayfayi acdim yeni arkadaslar gordum hepiniz hosgeldiniz
simdi bi gecmis yapayim tek-tek de selamlarim imkan olursa

oyun halısı hakkında konuşmuşsunuz kızlar , ben gereksiz buluyorum onu çünkü benim kızımın dönencesi var birde anakucağında oyuncakları var , ikisindede yatar pozisyonda olduğundan , halıdada yatar pozisyon yine , bence gereksiz bişey , biz aşağıda linklediğimi aldık , acil bir işim veya telefon vs. olduğunda bebeğimi oturtuyorum içine , aynı kangru pozisyonu oluyo , bende rahat rahat işimi hallediyorum , oda oyalanıyo orda hiç ağlamıyo , ama tabikide henüz uzun süreli bırakmıyorum , yürüteçide uzmanlar önermediğinden böyle birşey aldık biz , tavsiye ederim
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

cnm cok haklisin bende senin gibi dusunuyorumkizimin donencesi ve ana kucagindaki oyuncaklari var oyin halisi cok pahali ve gereksiz donenceye 20 tl verdim. ana kucagimizda hediye

çok güzel bişeye benziyo bu..biraz büyükçene mii? geçen bir arkadaşta yürütece koydum çok hoşuna gitti ,dediğin gibi benm doktorumda önermiyor oyüsden almayı düşünmüyoruz şuan..ama bu hem güvenlii hem birazda olsa bizi rahatlatcak bişeye benziyo..

Eki Görüntüle 646446

oglumla tanistirmistim. anne ogul buda.
ne de guzel cikmissiniz anne ogul bir arada Rabbim dunya tatlisi oglusunu sana bagislasin canim

Merhaba, bende Pelin, Aydın'da yaşıyorum. Kasım bebekleri topiğinden geldim :) güzel paylaşımlar olur inşallah.
hosgeldin aramiza Pelincim
anne-kiz cok tatli gorunuyorsunuz KubracimNehircim cok sirin Rabbim bagislasin

işte benim minnoşlarrr

hosgeldiniz kizlar aycacim sanki seni onceleri bu topikde paylasim yapmissin gibi hatirliyorum:44:eger yalnis degilse bebislerin de cok tatli bu arada Allah(c.c)bagislasin

ilk günler kadar zor değil dmi,çabuk alıştınızz mı bebişinle iş durumuna? benm 2 ayım kaldı

uzun zaman beraber olupta ayrılmak çok geliyor ama aklımı işe vermeye, boş vakit geçirmemeye çalışıyorum. sürekli arıyorum ne yapıyor diye..zor tabiki ama onun için çalıştığımı düşünerek bir nebze olsun rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..akşamı iple çekiyorum..ona kavuşmakta günün en güzel anı..
öncesinden kendini çok zor olacak diye şartlandırma ve mümkünse arada bırakabileceğin kişi varsa 1-2 saat bile olsa bırak bence..ben öyle yaptım yoksa alışması çok daha zor olabilirdi.. insan bir saniye bile bırakmak istemiyor ama..herşey onların geleceği için..

merhaba kızlar bende 6 kasım doğumlu erkek bebek annesiyim. çok huysuz kolik bir oğlum var. sizleri çoğunlukla okuyarak takip edebilirim. sürekli sallandıkça uyuyor çünkü:)

KesinLikle öle..herkes öle diyor zaten,alıştırma yapmamız lazım,babanne içinde bizim içinde şart bu..:26:

tugcecim cizelge isi ne oldu vaz mi gectiniz. ise baslayan arkadaslar zor olmustur eminim bende kizim 7. ayi bitirdiginde basliyacam annem bakacak sut iznim oldugu icin erken gelcm fakat nasil ayrilacagim biilmiyorumo

Merhaba kizlar.yeni topik herkese hayirli olsun.ismim funda.kizim defne 31 ekim dogumlu.izmirde yasiyorum.topigin tamamini okuyamadim

iyi geceler kızlar...bende kasım annesiyim.istanbuldayım.oğlum alperen 26 kasım doğumlu..
sizde hos geldiniz kizlarne guzel baya kalabalik oldu
zuhal,sevil nerdesınz bakalımm kuzular hftasonu kocıslerı bulunca bızı unuttunuz sanırımm

gulcılek le masaşcıanne de yoklar hala:26::26:

esra hala tasınma telasesınde olmalı o da yok bayadır
Gulcum dun babamizla gezmeye cikdik hem benim hem de oglum icin cok guzel gecdi onun icin ugrayamadim
Gulcileye ozel msj atdim dun ama hala ortalarda yok:44: insaallah hepsi iyiler

skm kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun. ben münevver 31 yaşındayım, muğlada yaşıyorum oğluşum umut faruk 4 ay 12 günlük.
adini da oyrenmis olduk Munevvercim ilk cocugun mu canim
kizin cok iyi kilo almis canim masaalah biz 3 ay 12 gunlukken 5600 duk boyumuzda 60cm (2800 gr 49 cm dogmusdu)bize dr iyi dedi
kizlarina kocaman masaallah
kolay atlatirsiniz insaallah asiyi

kızlar benim kızım dün geceden beri çok huysuz.bir türlü uyuyamadı sürekli bi huzursuzluk ve vıyaklama.uykusuzluktan bayılmak üzereyim.ne olur bize dua edin.
canim tam bizi anlatmissin bu cocuga noldu boyle ya Omer dogdugundan beri beni bu kadar yormadi dun gece zor uyutdum agladi durdu sanki gazini cikaramiyor gibi kivrandi durdu yeniden gazimiz dondumu yoksa:18:
sabahda yine ayniydi
bi de son 1 haftadir cok kotu bi aliskanlik yapdi sadece kucagimda emiyo oturarak degil geze-dolana oturmak istiyorum arada dinleniyim diye agzindan cikarip miz-mizliga basliyo inanin belim kolum sizliyo cok yorgunum cook

kızlar benim kızım dün geceden beri çok huysuz.bir türlü uyuyamadı sürekli bi huzursuzluk ve vıyaklama.uykusuzluktan bayılmak üzereyim.ne olur bize dua edin.
ınsallah gecer canım huzursuzlugu uykusuzluk cok kotu cunku ınsan sınırlı oluyor..

buaralar bebısler anne babalarına musaede edıyor sanırım cumartesıde bıze musade ettı ece hanım butun gece uyudu sagolsun..
zuhal,sevil nerdesınz bakalımm kuzular hftasonu kocıslerı bulunca bızı unuttunuz sanırımm

gulcılek le masaşcıanne de yoklar hala:26::26:

esra hala tasınma telasesınde olmalı o da yok bayadır
evet ya acaba dıger topıkte devam mı edıyorlar ne?gıdıp baskın yapalımm

ayy inanmıyorum kızım bugece 2 de uyudu gecede 2 kere kalktı emdi uyudu sabah 11 e kadar . nefesin baya kuvvetlymiş rica etsem bundan sonrası içinde dua edermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…