• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

slm anneler::):):)ben bır konuda fıkır olarak yardımlarınızı beklıyorum.kızımda ekım dogumlu.6 7 aylık yanı.odasında yatıyor gece de gunduz de.bebek telsızı almayı dusunuyorum acaba cok gereklı olurmu bosuna mı almıs olurum?ve sıfır veya ıkıncı el mı alsam?bana fıkır sunabılırmısınız?ayrıca 3oda bı salon olan bı evde oturuyorum belırtmek ıstedım.

Ben chicconun kini kullaniyorum iyiki almisim dedim dogdugu gunden beri bizimle tatmasina ragmen kullaniyorum. Misafirlikte bile goturuyorum. Cunku duymadigim zamn cok agliyor. Acaba uyandimi diye bakmaktan uyandiriyorum. Telsiiz oldu.mu rahatca oturuyorum. Tavsiye ederim

kızlar yazdıklarınızı okudum da benm ufaklık 7.ayına girdi 2 aydır elleri ağzında salyalar hiç durmuyor ama hala diş çıkmadı..sankı derisinin altında varmıs gibi ama yok..! :(:(:( bir gece cok aglamıstı anneannem rakı sür dedi sürdüm ama diş miş yok :((((((((((((

hayatım ozur dilerim karısmak istemem ama bolumun cok ıyı millet arıyor bulamıyor.sutunu sagsan filan.tekrar sınav daha zor olmaz mı?evlatlarımız icin ne yapıyorsak yapıyoruz daha refah yasasınlar diye...insallah hakkında hayırlısı olur canım...son durumu paylasırsan sevinirim..
.

sen haklısın canım sonucta bebegınden ayrı kalıyorsun bırde ezırmeyı ı bırakıcaksın

dün dekanlığı aradım süt izni için uğraşıcaklar, ama kızıp seni uzman yapmayabilirler dedi. bu gene de istifadan daha mantıklı gibi geldi. bakalım inş bir an önce huzura kavuşurum.

cnm berabermi yasiyosunuz siz. Allah sabir versin. Sende istemezmisin iyi kilo almasini ama bebek bu hasta oluyo istah olmuyo vs. Sanki biz evladimizi dusunmuyoruz da onlar akil veriyo.

altlı üstlü oturuz canım ya.sanki cocuk emmio gece 2 saatte uyandırcakmısım emdırcekmısım bana dıer torununun dogdugu zamanki şeyi örneklio onu uyandırıolarmıs da.dedim o bebeklıkte uyandırıosun şimdi kendi karnı acıkınca kalkıo cocuk.hayır düşünmüş düşünmüş o gelmiş aklına nie kilo almadı die.benım kızım ameliyat oldu büyük bi ameliyat hemde ve ertesi ayında diş ckardı bundandır diyen yok..allah sabır wersin kv olanlara :1:

Günaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.

Günaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.

canim cok gecmis olsun. dikkat et kendine. umatim kisa durede atlatirsin. kv nin soyledikleri bi kulagindan girsin digerinden ciksin. cok sukurki evleriniz ayri. yuz verme gelmesin. allah kolaylik versin.

çok geçmiş olsun canım inşallah geçmez kuzuya

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

buaralar eski elbiselerimi eteklerimi deniyorum ve hepsi oluyor çok mutlu oluyorum :52: :32: :12:

şifon bir elbise almıştım geçenlerde denedim olmadı, dün akşam giydim fermuar rahat rahat kapandı ; önden düğmeli bir eteğim vardı kapatamamıştım 1 ay önce falan ,dün akşam o da rahat oldu :46:

diğer bütün elbise ve eteklerimin içine girebiliyorum :21:

haziran başında kaynımın düğünü var 2-3 kilo daha verip öyle yeni bir elbise almak istiyorum

Son düzenleme:

buaralar eski elbiselerimi eteklerimi deniyorum ve hepsi oluyor çok mutlu oluyorum :52: :32: :12:

şifon bir elbise almıştım geçenlerde denedim olmadı, dün akşam giydim fermuar rahat rahat kapandı ; önden düğmeli bir eteğim vardı kapatamamıştım 1 ay önce falan ,dün akşam o da rahat oldu :46:

haziran başında kaynımın düğünü var 2-3 kilo daha verip öyle yeni bir elbise almak istiyorum

supersin elif. benimde mays sonunda kaynimin dugunu var olmuyo kiyaftlrim. gecn hafta sonu aldim bende. simdide kilo verecegim tutar kesin :)

aferın kız sana bıde ben becersem kılo vermeyı cok ıyı olucak

selam kızlar,..çalışan anne olmak çok zormuş..neyi nezaman yapıcağınızı şaşırıyorsunuz.düzen oturana kadar idare edicez artıkk :) nehirim havaların ısınmasıyla iyice keyifleniyor...dedesi ve babaannesi ile beraberken hergün parka gidiyorlar :) o da annesinin iş durumuna 3-4 gün içinde uyum sağladı diyebiliriz..biberon savaşından vazgeçtik artık kaşıkla yada mamayla karıştırıp veriyoruz..gün içinde 2 defa süt sağıyorum azalmasın diye.akşamda eve gittiğimde kızım yakamdan düşmüyor :9:

kızlar yazdıklarınızı okudum da benm ufaklık 7.ayına girdi 2 aydır elleri ağzında salyalar hiç durmuyor ama hala diş çıkmadı..sankı derisinin altında varmıs gibi ama yok..! :(:(:( bir gece cok aglamıstı anneannem rakı sür dedi sürdüm ama diş miş yok :((((((((((((

genelde 6-10 ay arası cıkabilirmis en gec 14 aya kadar cıkarmis.
rakı yerine dis jeli al tatlım..
dün dekanlığı aradım süt izni için uğraşıcaklar, ama kızıp seni uzman yapmayabilirler dedi. bu gene de istifadan daha mantıklı gibi geldi. bakalım inş bir an önce huzura kavuşurum.

insallah makul bir yol bulunur istifa etmen hic akılcı degil bence canım hayırlısı
gecmis olsun

super aramızdan eski formuna kavusan bir hatun cıktı nihayet :))

canım dualakı düzenli kullan, bikaç defa verip işe yaramadıdiye vazgeçme anca etki diyor. hangi kitabı okuyosun buarada?:34:
Bugun dorduncu gunu hala yapmadı. Dr. U aradım normalmi dıe değil dedi bugunde fitil verin yine devam ederse pazartesi goruselim dedi.bakalım nolcak inşallah yapar. Canım ahmet umit in sis ve gece yi okudum bitti şimdi başka kitabına başlıcam:)
hg.canim, kabizlik :ssz: gunde4-5kere yapan melegim 3gunde bir yapiyor makat catlagi oldu ustelik kremlerle ve duphalac ile catlagi kontrol altina aldik ama hala hergun kaka yapmiyor olmasi can skici... 6.ay asisinda atesimiz 37.8°olmustu calpol ile dusurduk sukur ve ilk 2gun surdu ates umarim rahat gecirirsiniz minigine sevgiler...
Evet tatlım hatırlıyorum kesinlikle can sıkıcı. İnşallah düzelirler. Miniğin resmini koycam ama telefon dan yapamıyorum.
pazar günleri hiç bitmesin istiyor insan di mi :16: bi yandan evişi bi yandan gezme isteği bi yandan da bebişle ilgilenme isteği hepsi aynı anda olmasa daha güzel olur ama :ssz:

göz muayenesini bilmiyodum canım doktor da sağlık ocağı da hiç söylemedi :26:

güneşe çok kızıyoruz biz de hemen surat değişiyor hiç sevmiyor :1:

mayıs benim ayım ya çok seviyorum baharı :12:

tahıllı meyveli mamalardan denesen kabızlık için biraz fayda etmez mi acaba ? armut ,kuru kayısı falan bi dene

Dr. Umuz henüz ekgıdaya geçirmediniz bizi o yuzden hiçbirşey vermiyorum ben kendim için yiyiyorum ordanda faydası olurmu bilmem:)
ek gıda konusu bir muamma zaten, dün hastanede 6,5 aylık bebeği olan bir anne vardı , balık verebilirsin demiş doktor :27: herkes bişey diyor en iyisi mantık çerçevesinde kendi bildiğini yapmak. buarada bebek 10 kiloydu maşallah :nazar: doruk minicik kaldı 1 ay büyük olmasına rağmen

doruk da 5. ayda 100 gr almıştı canım ishal falan geçirmişti o ay

sonraki 2 ay biraz toparladı 500'er gr. aldı

maşallah yavaş yavaş düzen oturtuyor kuzular kendilerine :nazar: tabi bu dişler bizim düzenimizi bozdu 2-3 gecedir orası ayrı mesele :ssz:

diş kaşıyıcıyı hiç sevmiyor doruk. salatalık, elma dilimi, havuç, pırasa vs. ver canım çok hoşlarına gidiyor

gezmek çok keyifli geliyo artık doruk'la bana da maşallah çok seviyor gezinmeyi

sağol canım benim :48:

biz de pazar kahvaltıya gittik doruk paşa oyuncaklara bindi kahvaltısını yaptı ordan da alışverişe gittik, maşallah hiç problem çıkarmadan keyifle gezdi

ama gece tam kudurduk malesef mızıl mızıl hiç durmadı kaç kere yat kalk yaptık bilmiyorum. yavrum avuç içleri ayakları yandı hep

maşallah kuzular emeklemeye başlamış bizim kuzuda daha hareket yok

geçmiş olsun canım genel olarak herkeste oldu heralde bu ateş 6. ay aşılarından sonra

pazar günü ben de kısa kollu giydirdim oğluma çok şirin oldu :1: ama öyle çıkarmaya cesaret edemedim gömlek giydirdim üzerine

geçmiş olsun canım benim valla benim dün yazmaya hiç fırsatım olmadı :48: bütün gün hastanede koştur gel mızmız doruk'un gönlünü eyle derken :48:

Dr. Umuz henüz ekgıdaya geçirmediniz bizi o yuzden hiçbirşey vermiyorum ben kendim için yiyiyorum ordanda faydası olurmu bilmem:)

canım dualakı düzenli kullan, bikaç defa verip işe yaramadıdiye vazgeçme anca etki diyor. hangi kitabı okuyosun buarada?:34:
Bugun dorduncu gunu hala yapmadı. Dr. U aradım normalmi dıe değil dedi bugunde fitil verin yine devam ederse pazartesi goruselim dedi.bakalım nolcak inşallah yapar. Canım ahmet umit in sis ve gece yi okudum bitti şimdi başka kitabına başlıcam:)
hg.canim, kabizlik :ssz: gunde4-5kere yapan melegim 3gunde bir yapiyor makat catlagi oldu ustelik kremlerle ve duphalac ile catlagi kontrol altina aldik ama hala hergun kaka yapmiyor olmasi can skici... 6.ay asisinda atesimiz 37.8°olmustu calpol ile dusurduk sukur ve ilk 2gun surdu ates umarim rahat gecirirsiniz minigine sevgiler...
Evet tatlım hatırlıyorum kesinlikle can sıkıcı. İnşallah düzelirler. Miniğin resmini koycam ama telefon dan yapamıyorum.
pazar günleri hiç bitmesin istiyor insan di mi :16: bi yandan evişi bi yandan gezme isteği bi yandan da bebişle ilgilenme isteği hepsi aynı anda olmasa daha güzel olur ama :ssz:

göz muayenesini bilmiyodum canım doktor da sağlık ocağı da hiç söylemedi :26:

güneşe çok kızıyoruz biz de hemen surat değişiyor hiç sevmiyor :1:

mayıs benim ayım ya çok seviyorum baharı :12:

tahıllı meyveli mamalardan denesen kabızlık için biraz fayda etmez mi acaba ? armut ,kuru kayısı falan bi dene

ek gıda konusu bir muamma zaten, dün hastanede 6,5 aylık bebeği olan bir anne vardı , balık verebilirsin demiş doktor :27: herkes bişey diyor en iyisi mantık çerçevesinde kendi bildiğini yapmak. buarada bebek 10 kiloydu maşallah :nazar: doruk minicik kaldı 1 ay büyük olmasına rağmen

doruk da 5. ayda 100 gr almıştı canım ishal falan geçirmişti o ay

sonraki 2 ay biraz toparladı 500'er gr. aldı

maşallah yavaş yavaş düzen oturtuyor kuzular kendilerine :nazar: tabi bu dişler bizim düzenimizi bozdu 2-3 gecedir orası ayrı mesele :ssz:

diş kaşıyıcıyı hiç sevmiyor doruk. salatalık, elma dilimi, havuç, pırasa vs. ver canım çok hoşlarına gidiyor

gezmek çok keyifli geliyo artık doruk'la bana da maşallah çok seviyor gezinmeyi

sağol canım benim :48:

biz de pazar kahvaltıya gittik doruk paşa oyuncaklara bindi kahvaltısını yaptı ordan da alışverişe gittik, maşallah hiç problem çıkarmadan keyifle gezdi

ama gece tam kudurduk malesef mızıl mızıl hiç durmadı kaç kere yat kalk yaptık bilmiyorum. yavrum avuç içleri ayakları yandı hep

maşallah kuzular emeklemeye başlamış bizim kuzuda daha hareket yok

geçmiş olsun canım genel olarak herkeste oldu heralde bu ateş 6. ay aşılarından sonra

pazar günü ben de kısa kollu giydirdim oğluma çok şirin oldu :1: ama öyle çıkarmaya cesaret edemedim gömlek giydirdim üzerine

geçmiş olsun canım benim valla benim dün yazmaya hiç fırsatım olmadı :48: bütün gün hastanede koştur gel mızmız doruk'un gönlünü eyle derken :48:

genelde 6-10 ay arası cıkabilirmis en gec 14 aya kadar cıkarmis.
rakı yerine dis jeli al tatlım..

insallah makul bir yol bulunur istifa etmen hic akılcı degil bence canım hayırlısı

gecmis olsun

super aramızdan eski formuna kavusan bir hatun cıktı nihayet :))

Haziranda göreve başlayacam fakat kilolarla başım dertte 10 kilo fazlam var nasıl vereceğimi bilmiyorum. Birbirimizi gaza getirsekte zayıflasak lütfen yardım edin:((

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildim:(boğaz enfeksiyonu olmuşşş:(((

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildim:(boğaz enfeksiyonu olmuşşş:(((

canim ya allah sifa versin kuzuna iyilesmemis olmasi uzucu umarim tez vakitte iyilesir...

kizlar melegimde bi kac gundur dikkatimi ceken bisey var gun icinde silkiniyor boyle ici urperiyor gibi 4kez yapti bugun. varmi sizde?

gunaydın annler:):)sıze bır sorum olacak sızın bebeklerınız demı erken kmalkıyo her sabah 6dan ıtıbaren ayaktayız.gec yatırdım yıne 6da uandı erken yatırdım yıne 6da uyandı.ayrıca zaten calısan bı anneyım .en azından 7ye kadar uyusun dıye her aksam yatmadan once dua edıyorum ya cok yoruyo bı muddet sonra sureklı aynı saatte kalkmak.bırazcık daha uyması ıcın onerılerınız olabılır mı??

Back
X