• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

$473155_495302203856240_387440019_o.webp

teyzoşlarım çok açım annem mama vermiyo bana :9:

maşallah size.

ne tatlı kuzusun sen ya :nazar:

yapmaz mı canım her yanımız mama oluyor :1: eline bir kaşık veriyorum onla oynuyor daha rahat oluyor yedirmesi

evet mama kasıgını elimizden cekip vermek istemes de cabası :))dedigin gibi 2. bir mama kasıgını da eline mi versem?agzına sokup mama yemesine engel olmuyor mu??

Eki Görüntüle 704101

teyzoşlarım çok açım annem mama vermiyo bana :9:

topigin yakısıklı melegi
artist teyzesi yesin maasallah...

evet mama kasıgını elimizden cekip vermek istemes de cabası :))dedigin gibi 2. bir mama kasıgını da eline mi versem?agzına sokup mama yemesine engel olmuyor mu??

topigin yakısıklı melegi
artist teyzesi yesin maasallah...

yok canım bi yerlere vurmaktan çok hoşlandığı için onu mama sandalyesine vuruyor :1: ya da benim elimdeki kaşığa vuruyor :1:

canım buyumus oglusunn masallah.. ıkınzde harıka gorunuyosunuz ana ogul:34::16:
hosgeldin rose kimse kalmadı maalesef buralarda :(
oh oh maasallah size..
ama nıden kı yaaa:26:bende bınbır hevesle gelmıstım oysaaa:43:
bole bı tenhalıkla karsılascagımı hıc tahmın etmemıstm:50:
kutsev, factor B, tugce...ve dha sayamadıklarımmm nerdesınıy kıylarrr
nedendır bu terki diyar herkesler nerdee:45:
slm sevgli kadınlar..ogluma ek gıda yedrirken elini mama tabagımıza mutlaka sokuyor elini birinin tutması gerekiyor..sizinkilerde yapıyor mu merak ettim...
yapmaz mı canım benım cımcıme resmen savas verıyo kaseye ulasabılmek ıcın:1:
zaten azıcık bısı yedıgınden alıcagı enerjıyı de tabaga tutmaya calısmakla harcıyoo:9::9:
bende elıne farklı bıse verıyorum elıfın dedgı gbı yapıyorum
o agzına elındekı farklı bı nesneyı almaya calısrken ıttır kakdır yedırıyorum anlayacagın:56:

merhabalar kızlar bız gecen hafta kızıma mama sandalyesı aldık.dunde yurutec aldık ıkısınde cok mutlu oluyor ececık...

merhaba canımmm:70:
hazırlı olsun ececıgın yenı cıcılerıı:8::21:
ben henuz ıkısını de almadım :26:
kıracı ve tayıncı oldugumuz ıcın yer kaplamıcak fazlalık zapmıcak bı sandalye ıstıyorum ama bulamadm halaa
yurutuecı nasıl aldın canm markalı bisi mi onda da cok cesıt var karar veremıyo ınsan hepsı bırbırnden guzell :6:
bnde kızıma dusunuyorum erken ayaklarını henuz tam yere basamaz ama alıym dıyorum heveslendım bu araa:52:

merhaba canımmm:70:
hazırlı olsun ececıgın yenı cıcılerıı:8::21:
ben henuz ıkısını de almadım :26:
kıracı ve tayıncı oldugumuz ıcın yer kaplamıcak fazlalık zapmıcak bı sandalye ıstıyorum ama bulamadm halaa
yurutuecı nasıl aldın canm markalı bisi mi onda da cok cesıt var karar veremıyo ınsan hepsı bırbırnden guzell :6:
bnde kızıma dusunuyorum erken ayaklarını henuz tam yere basamaz ama alıym dıyorum heveslendım bu araa:52:

merhaba canım aslında bunlar cok gereklı mı?bana sorarsan degıl ama bır heves aldım ıste benım evımdede oyle koyucak yer yok ama 1 tane banyoyu ececık ıcın ıptal ettım.
yurutecımm bu hem salıncak oluyor su atlar felan var ya onun gıbı hem yurutec ece yurudukce sevınc cıglıkları atıyor.Sunny Baby Ocean Yürüteç Yeşil - e-bebek.com

buda mama sandalyesı cok ıyı ama bu hedıye olmasaydı chıcco poly alırdım..https://www.google.com.tr/url?sa=i&...19iP0W4opAbY1GGiiYYThHIA&ust=1367936811425459 bunun tek olumsuz ozellıgı tam yatmaması

kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız? yaz gelince yogunlaştık sanırım kiminiz benim gibi işe başladı. biz 7 aylık olduk teyzesi resimde ekledik.. kızlar bu arada sorayım et vermeye başladınız mı ben bu ay vereyim diyorum zamanımıdır?$249005_10151573869099324_820766056_n.webp$Adsız.webp

merhaba kizlar inteenetim cok yavas oldugundan alinti yaparak cevaplayamayacagim.
oncelikle fotografmiza yorum yapanlara teker teker tesekkur ederim. cok saolun. butun kuzulara kocaman masallah.
elif pasan cok tatli masallah. yiyesim geldi valla.
sevinc seninde kizin tosuncuk olmus masallah cok guzel. allah nazarlardan saklasin. et konusuna gelince. ben tavuk corbasi yapiyorum ogluma. henuz kirmizi et vermedim fakat et suyuyla ispanak corbasi yapiyorum. tam yedi aylik olalim kirmizi ette vericem insallah.
buarada kuzular buyudukce daha az uyku daha cok ilgi sekline dondugumuz icin burasi issiz sanirim. ben hicbi isimi yetistiremiyorum artik. haliyle hep burda olamiyorum. allah hepimize kolayliklar versin.

merhaba kizlar inteenetim cok yavas oldugundan alinti yaparak cevaplayamayacagim.
oncelikle fotografmiza yorum yapanlara teker teker tesekkur ederim. cok saolun. butun kuzulara kocaman masallah.
sevinc seninde kizin tosuncuk olmus masallah cok guzel. allah nazarlardan saklasin. et konusuna gelince. ben tavuk corbasi yapiyorum ogluma. henuz kirmizi et vermedim fakat et suyuyla ispanak corbasi yapiyorum. tam yedi aylik olalim kirmizi ette vericem insallah.
buarada kuzular buyudukce daha az uyku daha cok ilgi sekline dondugumuz icin burasi issiz sanirim. ben hicbi isimi yetistiremiyorum artik. haliyle hep burda olamiyorum. allah hepimize kolayliklar versin.

Canim seninde ogluna sana masallah. Gozlerimuzin onunde cmcm gr gr buyuyorlar her gecen gun.daha sevimli oluyorlar konusmasi gulmesi bagirmasi cigliklari oyunlari o kadar tatlilarki her bakisimda masallah cekiyorum. Annenin nazari cok.deger derler ya. Biz 7 aylik olduk ya baslayayim diyorum korkuyorum sevmezse diye

Canim seninde ogluna sana masallah. Gozlerimuzin onunde cmcm gr gr buyuyorlar her gecen gun.daha sevimli oluyorlar konusmasi gulmesi bagirmasi cigliklari oyunlari o kadar tatlilarki her bakisimda masallah cekiyorum. Annenin nazari cok.deger derler ya. Biz 7 aylik olduk ya baslayayim diyorum korkuyorum sevmezse diye

aynen oyle valla. birebir sahit oluyoruz gelismelerine.
bence sevdigi bir corbaya kiyma koyarak baslayabilirsin. puturlu yiyebiliyosa sorun olacagini sanmiyorum. benim oglum tavuklu corbayi sevdi cok sukur. blendrdan geciriyorum ben. tabi yinede bi puturlugu oluyo onu sorun yapmiyo. eger puturu buyukse oguruyo ama :( oglum kahvalti yemiyo. klasik kahvalti hazirliyirum yada misir unuyla kayisili pirinc unuyla muhallebi yapiyorum. yok yemiyo bir kasiktan fazla. insallah zamanla duzene gireriz. birde aksamlari bisey yemiyo sadece emiyo. geriye sadece oglen corbasi kaliyo onuda bazen yiyo bazen yemiyo :( ben tattirmaya bes aylkkn basladim gecte kalmadim ama bizimki sevemedi ek gidayi.

kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız? yaz gelince yogunlaştık sanırım kiminiz benim gibi işe başladı. biz 7 aylık olduk teyzesi resimde ekledik.. kızlar bu arada sorayım et vermeye başladınız mı ben bu ay vereyim diyorum zamanımıdır?Eki Görüntüle 704314 Eki Görüntüle 704315

oy maşallah sana kuzu yazı getirdin de elbiseler şortlar mı giydin sen :12: çok tatlı maşallah ya :nazar:

kıymayı henüz deneyemedik canım biz ama vermek lazım artık. et suyu ve etli ; tavuk suyu ve tavuklu çorbalar veriyorum ama

günaydın kızlar çok yorgunum :ssz:

dün doğum günümdü arkadaşlar geldi akşam sağolsunlar. pazar günü evde değildik bişey yapamamıştım iş çıkışı gittim süpür sil, hazırlık yap falan derken daha yerime oturamamıştım ki geldiler

gece 1di yattık sabah 6:30da uyandık doruk paşayla. şükür ki doruk problem çıkarmadı saat 10da uyudu beni zorlamadan :nazar:

güzel gece oldu ama hafta arası olunca yorgunluk oldu

ayy yesınler senıı tatlı seyyy asıl mama sensın bence senı yemelı mama dyee:nazar::nazar::16:
saclarınzda cok havalı masaallah yaaa cok kıskandımm:25::25: benım kızımda sızdekı kadar sac yok henuzz:25:
sac bantları tek kurtarıcı kamuflajımız:1::1:

doruk bir doğdu kapkara saçlı bir oğlan :1: sonra o saçlar biraz döküldü yerine daha açık renkli saçlar çıktı ama hiç saçsız bebek olmadı :1:
dün komşunun kızını çağırmıştım doruk'un yanında dursun diye bi baktım benim kırmızı saç bandımı takmış başına :1: kız güzeli oğluşum çok yakışmış :1:

merhabalar kızlar bız gecen hafta kızıma mama sandalyesı aldık.dunde yurutec aldık ıkısınde cok mutlu oluyor ececık...

güle güle kullansın ececik

yürüteç kullanımı zararlı geç yürümesine sebep oluyor, bacaklarının arka kasları kasılıyor vs. diyolar ben de almaktan vazgeçtim. özellikle erkek çocuklarda da pek tavsiye etmiyolar ya

kıtlıktan çıktı sanki paşa görende yemek vermiyorum sanıcak :9: ekmek kemirmeyi çok seviyo dişlerinin kaşınmasına iyi geliyor heralde

ben de tavuk suyuyla başladım ama kıyma aslında tavuktan da önce verilmesi gereken bir gıda diye biliyorum. tersten gittik galiba

günaydın kıslar...
yürüteç biz kullanıoruz herkes kullanmıs bişi olmamış yani ondan cesaret bende kullanıorum bana rahatlık oluo bı yemek koymaya fln hemde.
kıyma konusunda ben werıorum tatlım kıymada tawukta artık 1 haftadır oldu.sewdide sıpa :1:

ben size bişi sorucam bu yataga monte edılen besık warya annenın yanına yatmıs oluo cocuk ondan arıorum bılen warmı nerden bulup alabılırım

kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız? yaz gelince yogunlaştık sanırım kiminiz benim gibi işe başladı. biz 7 aylık olduk teyzesi resimde ekledik.. kızlar bu arada sorayım et vermeye başladınız mı ben bu ay vereyim diyorum zamanımıdır?Eki Görüntüle 704314 Eki Görüntüle 704315
cok seker olmus prenses.ben verıyorum et.tavuk.mamasının ıcınde onuda blenderden gecırıyorumm..tarhana ve balıkta baslayabılırsın dedımdoktorum ama baslamadım daha.

benımde kayınvalıdem olmasa gelemem herhalde.hıc uyumuyor cunku gunduz
günaydın kızlar çok yorgunum :ssz:

dün doğum günümdü arkadaşlar geldi akşam sağolsunlar. pazar günü evde değildik bişey yapamamıştım iş çıkışı gittim süpür sil, hazırlık yap falan derken daha yerime oturamamıştım ki geldiler

gece 1di yattık sabah 6:30da uyandık doruk paşayla. şükür ki doruk problem çıkarmadı saat 10da uyudu beni zorlamadan :nazar:

güzel gece oldu ama hafta arası olunca yorgunluk oldu
nıce senelere canım.olsun tatlı yorgunluk onlar eglenmıssınızdır

doruk bir doğdu kapkara saçlı bir oğlan :1: sonra o saçlar biraz döküldü yerine daha açık renkli saçlar çıktı ama hiç saçsız bebek olmadı :1:
dün komşunun kızını çağırmıştım doruk'un yanında dursun diye bi baktım benim kırmızı saç bandımı takmış başına :1: kız güzeli oğluşum çok yakışmış :1:

güle güle kullansın ececik

yürüteç kullanımı zararlı geç yürümesine sebep oluyor, bacaklarının arka kasları kasılıyor vs. diyolar ben de almaktan vazgeçtim. özellikle erkek çocuklarda da pek tavsiye etmiyolar ya
1 gunde sadece 15 dk kalabılıyor yurutecte.aslında onermıyorlar ama bız hanı o 15 dk ona bır guven getırır daha cabuk ayaklanır dıye dusunduk.
günaydın kıslar...
.
kıyma konusunda ben werıorum tatlım kıymada tawukta artık 1 haftadır oldu.sewdide sıpa :1:
yürüteç biz kullanıoruz herkes kullanmıs bişi olmamış yani ondan cesaret bende kullanıorum bana rahatlık oluo bı yemek koymaya fln hemde
ben size bişi sorucam bu yataga monte edılen besık warya annenın yanına yatmıs oluo cocuk ondan arıorum bılen warmı nerden bulup alabılırım
ooohh yurutec kullanan bırını duydum sukur.o yatak ıcın artık cok gec sanırım kucuktu o yataklar ama dur ben bı arastırıyım yazarım sana:1:

Back
X