• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benim kızımda oldu cnım sürekli kusuyodu ve ateş oldu dr a gittik idrar yolu enfk dedi yapıcak bişey yok antibiyotik geçiriyor hemen ben suprax kullanmıştım hemen ilk verdiğimde bile kusması farketti inş ii olsun kuzucuk alır kilosunu nasıl olsa...[/QUO
Cnm doktor 3 gun igne ardindan 7 gunde zimaks antibiyotik surup.kullan dedi. 2 gundur igne vuruluyor.kuzuma cok.agliyor. Buna ragmen hala kusuyor. Bugun gece 23:00 den bu saat 17:00 ye kadar sadece 200 ml.anne sutu.icti. 17:00 de muhallwbi.yaptim yarim kase yedi fiskirarak.kustu. Ne yapacagimi.bilmez haldeyim. Ne zaman gecerki.kusmasi ?

kızlarrr nasılsınız biz çok fenayızzz dün gece 2de uyuttum kızımı anca 2kere emmeye kalktı ve 6da bi uyandı tam 8buçağa kadarr ağladı sonra uyutamadım taaa öğleden sonra 3te uyudu yarım saat o kadar dişten mahvoldukkk ne zaman çıkar ya bu dişler offff:(((

lilypie.com canım bu siteden yaptım...bu arada profiline girip hakkında bölümüne girince çizelgeye tıkla orda site isimleri çıkıyo aklında olsun...

canım teşekkür ederim,evet bende sonradan gördüm orayı ama kodu yapıştırıyorum uyumlu değil diye uyarı veriyor. orda yazan bütün sitelere girip yaptım hiçbirini kabul etmeedii:44::44:

kızlar çok kötüyüm. kızım çok kötü geceden beri ateşi var sürekli ölçüp ateş düşürücü veriyoruz. en fazla 39.3 e kadar çıktı. aynı zamanda geceden beri sürekli fışkırarakkusuyor zaten kusuyordu. ama şimdi su bile içse kusuyor. hiç enerjisi yok. zayıfladı soldu enerjisi mutluluğu kalmadı. sürekli mızmız. kusması için emedur diye bi fitil verdi doktor yarısını veriyoruz. oda kusturmasa da iştahı olmadığı içinhiç bir şey yediremiyorum. ne yapacağımı şaşırdım. kusmaması ve tok tutmaması için ne verebilirim. muhallebi yaptım kustu meyve suyu sıktım kustu hazır meyve püresi verdim kustu. anne sütünü de bazen kusuyor bazen kusmuyor. çok çaresizim. kendi doktorumuza götürdüm idrar yola enfeksiyonundan dolayı diyor yarın düzelir diyor ama hiç düzelecek gibi durmuyor.

canım teşekkür ederim,evet bende sonradan gördüm orayı ama kodu yapıştırıyorum uyumlu değil diye uyarı veriyor. orda yazan bütün sitelere girip yaptım hiçbirini kabul etmeedii:44::44:
canım tarih girerken çizgilere dikkat ettinmi ondan olmuyo olabilir...- şu çizgi olucak alt çizgi değil boşlukta değil...

kızlar çok kötüyüm. kızım çok kötü geceden beri ateşi var sürekli ölçüp ateş düşürücü veriyoruz. en fazla 39.3 e kadar çıktı. aynı zamanda geceden beri sürekli fışkırarakkusuyor zaten kusuyordu. ama şimdi su bile içse kusuyor. hiç enerjisi yok. zayıfladı soldu enerjisi mutluluğu kalmadı. sürekli mızmız. kusması için emedur diye bi fitil verdi doktor yarısını veriyoruz. oda kusturmasa da iştahı olmadığı içinhiç bir şey yediremiyorum. ne yapacağımı şaşırdım. kusmaması ve tok tutmaması için ne verebilirim. muhallebi yaptım kustu meyve suyu sıktım kustu hazır meyve püresi verdim kustu. anne sütünü de bazen kusuyor bazen kusmuyor. çok çaresizim. kendi doktorumuza götürdüm idrar yola enfeksiyonundan dolayı diyor yarın düzelir diyor ama hiç düzelecek gibi durmuyor.

canım antibiyotik başladıysan 1günde geçer kusması benim kızımda aynıyd dr zofran die bi ilaç verdi ve tek seferde geçti kuzması...

canim ya allah sifa versin prensese of kiyamam ya dur bakalim dr.bi bildigi var kesin konusmus gibi gorunuyor. yarina hic biseyi kalmasin insallah eski enerjisine donsun minigin...

canım tarih girerken çizgilere dikkat ettinmi ondan olmuyo olabilir...- şu çizgi olucak alt çizgi değil boşlukta değil...

canım antibiyotik başladıysan 1günde geçer kusması benim kızımda aynıyd dr zofran die bi ilaç verdi ve tek seferde geçti kuzması...

Cnm 3 gundur antibiyotik igne vuruluyoruz daha beter oldu.eskiden kussada birseyler yerdi ama simdi.su bile icemiyor kusmaktan :-(

canım çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun umarım tez zaman atlatırsınız.. sen herşeyi denemişsin yemesi için,bence bol bol emzirmeye çalış,anne sütü bütün ilaçların üstünde iyi geliyor gerçekten..

Çok geçmiç olsun. umarım biran önce düzelir

kussa bile devam et beslemeye. gıda olarak alacağını alıyodur bünyesi.

GÜZEL ANNELER CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SİZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ HERKES FARKLI BİR ŞEY SÖYLÜYOR YA BU YÜZDEN BENİMDE KAFAM KARIŞTI. BENDE LABNE KULLANIYORUM AMA DAHA VİTAMİNLİ BEYAZ PEYNİR VER DİYENLER OLMUŞTU.

TEŞEKKÜR EDERİM

bu arada 2 gün sonra 8 aylık oluyoruz HAMİLE İKEN GÜNLERİ , HAFTALARI SAYAR SAYAR BİTİREMEZDİK ŞİMDİ İSE GÜNE YETİŞEMİYORUZ.

GÜZEL ANNELER CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SİZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ HERKES FARKLI BİR ŞEY SÖYLÜYOR YA BU YÜZDEN BENİMDE KAFAM KARIŞTI. BENDE LABNE KULLANIYORUM AMA DAHA VİTAMİNLİ BEYAZ PEYNİR VER DİYENLER OLMUŞTU.

TEŞEKKÜR EDERİM

bu arada 2 gün sonra 8 aylık oluyoruz HAMİLE İKEN GÜNLERİ , HAFTALARI SAYAR SAYAR BİTİREMEZDİK ŞİMDİ İSE GÜNE YETİŞEMİYORUZ.

aynen öyle.. nasıl geçiyor bende anlamıyorum.. şunun şurasında ne kadar kaldı ki yaşlarına.. allah sağlık versin evlatlarımıza..:16:

Mustu ve sevnih gecmis olsun kuzulariniza...
Demek bu ay bebislerimizin ortak ozelligi rahat durmuyorlar genel olarak bir dk yalniz birakamaz oldum minik kus hemen sehpalara cekmecelere prizlere kablolara vb resmen ucuyor:( factor canim bariyer dinlemiyor artik .onceden mama sandalyesinde oyalaniyordu epey simdi mama saati didinda mizirdaniyor al beni diye:))
Adetken emzirilir tabi ki...
Buharli paspas fikrini erteliyorum o halde.elime bir bez alip ise koyulayim bari zaten dar vakitlerde her isi yetistirmeye calisiyiruz bu cikti mecburen bir de...bebislerimizin cani sagolsun ne yapalim...
canım bu robot süpürgelerin şimdi robot silicileri çıkmış , geçen gördüm viledanın , fiyatıda çok uygundu , şarj edip bezini takıp bırakıyorsun ve kendi dolana dolana siliyo evi , eğer uğraşmak istemezsen böyle bişey düşünebilirsin bence
Arkadaşlar

peynir olarak

- labne peynir mi veriyorsunuz

- yoksa normal peyniri suda bekletip mi (ve hangi marka) veriyorsunuz

cevaplarsanız sevinirim.
ben henüz hazır peynir veya labne vermedim hiç , süt aldığım abladan tuzsuz çökelek veya lor alıyorum , yaşına kadar böyle gidicez , eğer faydasına gelirsek lor en faydalısıdır peynir türlerinin içinde haberiniz olsun , hele bide keçi loru bulursanız süper

offf ya üzüldüm şimdi kuzucuğa ama o hastaneye güvenme bence , çok baştan sağma yapıyorlar hele zaten tahlillere hiç gereken önemi vermiyorlar bedava die , bence başka bir problemde olabilir , vakit kaynetmeden götür başka doktora derim , bu meydandaki anatolia hospital daki gökhan beyi çok methediyorlar , rabbim şifasını versin bi an önce inşallah

Merhaba
Size birşey sormak istiyorum. Geçenlerde bi teyzeden taze keçi sütü peynir yumurta aldığınızı yazmışsınız. Bende Antalya'da yaşıyorum eğer dediğiniz yer bana yakınsa bende almak istiyorum kızıma. Gerçi çok iştahlı değil ama bîr lokma da gitse kardır dîye düşündüm. Rica etsem bana adresi verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden:)

Back
X