• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

yok be canim benim kiscemde pekmez sevmiyor :ssz: tek dostu meme :1: bunuda atlattiniz cok sukur sirada 1yas asilari var kuzularin... bu arada mudahale edildi mi kuzuna bilemiyorum ama dogal seyrine birak canim mudahale ettirme illaki cikicaktir bizler nasil buyuduk ben hala ordayim aklim almiyor inan simdiki imkanlar guzel hersey elimizin altinda ama dise mudahale etmekte biraz abarti mi sanki?
ertelemeye karar verdik br muddet bakalım ...
maşallah daha ne yesinki ? ben 7 tahıllı kaşık mamasını kavanoz meyve mamasıyla karıştırıp veriyorum , öylede yapabilirsin :34:

bizim ebe unuttumu bizi nedir ? arardı eskiden , bi gidiyim bari uygun bi vakitte

doktorlar regl olmadan gebe kalınmaz diyor ama benim annem ben 4-5 aylıkken kalmış , yani %100 kalınmaz die bişey yok sanırım , ayrıca regl demişken bende hüma 8 ayını doldurduğu gün regl oldum geçen ayın 23 ünde ama bu ay gelen giden yok daha ay sonu oldu , hemen düzene girmezmi acaba ? regl olanlar ne zaman düzene girdi regl dönemleriniz ?

bilgilendiririm canım , heryerin ateşi farklı oluyo tabide benim kızılötesi alından ölçüyorda 3 farklı ayarı var , alından ölçüyorsun ama o nereye aayarlarsan mesela popo koltukaltı veya alın ateşini gösteriyor , birde alnın ortası farklı şakaklarda farklı çıkıyo sonuç , deli oldum yaa , yazık onca paraya

doktor kan ilacı kullandığımızı sanıyor canım , bu konuda hiç tavizi yok , hatta idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığımızda ara verin kan ilacına bitince hemen başlayın dio , kullanıyoz sanıyo adam , yeni bir doktor gelmiş bakalım bu sefer ona götürücem hümayı , kan ilacı kullanmadığımızıda söylicem bakalım o ne dicek :26:
bir muddet duzensiz gidebilir canım ...
Eki Görüntüle 767545

Kızlar :nazar:58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş:21::21: darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk:ssz:
maasallah super gorunuyorsun tatlım...
kızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu
maasallah ogluna..maalesef cıkamadı hic :((
Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil:nazar::nazar:
gecmis olsun benim ıoglus bir kac kere dusmustu :((
kızlar kızımda reflü var her beslenmede kusuyor. bunun için doktor ilaç verecekmiş. reflü ilacı kullananlar işe yaradımı çok yıprandım artık. 6 aylıkkenki kilosunda takıldı kaldı 4 aydır gr kilo almadı kızım :(

gecmis olsun 1 yasına kadar fızyolojık olabiliyormus insallah gecer kısa surede...

kızlar artık hüma baya baya ayakta duruyor , 7-8 saniye kadar desteksiz , annemde yürümesi yakın dedi , ayakkabı aldık hemen , ilkadım ayakkabısı , aslında deri ve anatomik olanlara bakıyordum ama en son adidasa karar verdik , almak isteyen varsa hem fikir olur hemde indirimde şu an
Adidas Learn 2 Walk Dragon Crib Ayakkabı Pembe Beyaz - e-bebek.com
bakalım giymek ne zamana kısmet olucak :nazar::emir_bebek::nazar:

hayırlı olsun canım..bize de hediye gelmisti adidas fit ancak kuzumun ayaklarına hic giydiremedik tontis ayaklarına geciremedik bir turlu sonunda kuculdu :))

Gunaydin kislar. İdil artik balik surubunu icmio kokusundan anlio napcam bilemedim
canım ben eylül e vıtamın surubu verırken yasıyorum aynı sıkıntıyı tadı kokusu guzel aslında
benımkının zoru kasıga..antıpatısı bıtmedı bı turlu kasıga karsı dırenıyo sıpaa:ssz:
bnde bı suredır sırıngayla sıkıyorum agzına ıse yarıyo baya hıc bı yere dokup sacmadan
aguyla buguyla oynatarak elıne agzına goturcegı baska bısı vermısken fark ettrmeden genellıkle sıkıyorum agzına carcabuk:9:
benım gelıstrdgm yontemım bu :51: dene ıstersen...:34:

Günaydın güzellikler... :16: dün izinliydim ama dinlendim mii yoksa pert mii oldumm bilemedim..inankii işe gelince dinleniyoorum benn onu anladımmm:ssz::ssz: dün iftara misafirlerimizz vardıı sabahtan başladıımm malumm nehir faktörüü var ancaaa :52: o arada doktora kontrollümüz vardı ona gittik.. minnoşum:nazar::nazar: 10kg boyu 76cm olmuşş:nazar::nazar: çok şükür iyiyizz..kızamık aşısı yaptırmayacaktım ama doktorumuz kesinlikle yaptırmanızı öneriyorum dedi...onu yaptırcazz.. yürüme hazırlıklarımız devam ediyo buarada :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım ben eylül e vıtamın surubu verırken yasıyorum aynı sıkıntıyı tadı kokusu guzel aslında
benımkının zoru kasıga..antıpatısı bıtmedı bı turlu kasıga karsı dırenıyo sıpaa:ssz:
bnde bı suredır sırıngayla sıkıyorum agzına ıse yarıyo baya hıc bı yere dokup sacmadan
aguyla buguyla oynatarak elıne agzına goturcegı baska bısı vermısken fark ettrmeden genellıkle sıkıyorum agzına carcabuk:9:

Ben hep siringayla weriorum can im ya.bisi dicem e witamini nie onu ilk duydum

canim hangi vitamin surubunu veriyorsun bizde basladik 20gun oldu kullaniyoruz ancak ne kilo aldi ne istahi acildi umarim bagisikligi konusunda ise yariyodur...

selam kızlar vitamin neden kullanıosunuz iştah içinmi benim dr sadece ferrum ve d vitamini verdi bakalım bu ay kontrole gitcez bide 9.ay aşılarında kızamık yokmuydu ya kafam karıştı özel aşı ne aşısıydı...menenjit gibi hatırlıom nedense

islerimim yoğunluğundan haftalardır gelemedim aranıza. geçen hafta 9. ay kontrolümüz vardı. kızım 3 ayda sadece 100gr almıs:( 8kg'yuz ama gelisimi iyi, sıralıyoruz. yataktan 2 kere düstü benim kuzum da. ne zaman öğrenecekler koltuktan yataktan inmeyi bilmiyorum.

selam kızlar vitamin neden kullanıosunuz iştah içinmi benim dr sadece ferrum ve d vitamini verdi bakalım bu ay kontrole gitcez bide 9.ay aşılarında kızamık yokmuydu ya kafam karıştı özel aşı ne aşısıydı...menenjit gibi hatırlıom nedense

selam canim biz bikac audir kilo almadigmiz icin verdi dr.yemek yemedigi icin bagisikligi zayifladi bu ara.. istah acar diye nette okumustum ama acmadi bizim istahi. kizamik var 9.ayda menenjit ucretli degil yanilmiyosam

selam canim biz bikac audir kilo almadigmiz icin verdi dr.yemek yemedigi icin bagisikligi zayifladi bu ara.. istah acar diye nette okumustum ama acmadi bizim istahi. kizamik var 9.ayda menenjit ucretli degil yanilmiyosam

slmlar

menenjit aşısı özel aşı arkadaşlar daha türkiye de 3 ya da 4 aydır yapılmaya başlamıs henüz aşı takvimine girmedi. ben menenjit aşısı yaptıracağım sizede tavsiye ederim çünkü oğlum 5.5 aylıkkken mennjit geçirdik ve çok zor kızlar, 15 gün hastanede yattık ama 15 gün boyunca yavruma birşey olacak diye öldüm öldüm hergün doktorların ağzından artık iyiye gidiyoruz lafını duymak için sabahları iple çektim. menenjit bağısıklık kazanılacak bir hastalık değil her an mikrobu kapıp hasta olabilirler Allah korusun ben de en azından tedbir için yaptıracağım herşey yavrularımız için.

slmlar

menenjit aşısı özel aşı arkadaşlar daha türkiye de 3 ya da 4 aydır yapılmaya başlamıs henüz aşı takvimine girmedi. ben menenjit aşısı yaptıracağım sizede tavsiye ederim çünkü oğlum 5.5 aylıkkken mennjit geçirdik ve çok zor kızlar, 15 gün hastanede yattık ama 15 gün boyunca yavruma birşey olacak diye öldüm öldüm hergün doktorların ağzından artık iyiye gidiyoruz lafını duymak için sabahları iple çektim. menenjit bağısıklık kazanılacak bir hastalık değil her an mikrobu kapıp hasta olabilirler Allah korusun ben de en azından tedbir için yaptıracağım herşey yavrularımız için.

canim cok gecmis olsun ee biz 10aylik olduk kimse bize bahsetmedi ne zaman yapilmali gectimi bizim icin? cok zor olmali bi anne icin :ssz: tam olarak nasil bi rhtszlk bilemiyorum ama sinir sistemiyle alakali olabilcegini dusunuyorum allh kimselere ystmasin

slmlar

canim asi ve gelisim takip kartimiza baktimda menenjit asisi (hib) olmusuz biz saglik ocaginda ve ucretsiz... internettende arastirdim s.ocaklari ucretsiz yapiyor..

Arkadaşlar saglik ocaaginda yapilan karmada ki menenjit denilen gercek menenjit asisi degil hastanelerde ozel yapiliyor yada eczanelerde 155 tl zaten takip eden doktoru varsa o muhakkak soylerdi bu asinin aslinda adi menejit degil bu mikrobun yaptigi en kucuk hastalik menenjit oda 24 saat icinde beyine sicriyormus cogu vakada hasta kaybediliyormus biz asimizi yaptirdigimizda bi cocuk malesef virusten vefat etti 9 ve 12 ayda 2doz yapiliyor tr ye marttan beri izinle geldi oyuzden devlet karsilamiyor daha asiyi 12 ayliktan buyuk cocuklara hemen tek doz olarak yapiliyor cok arastirdim ben doktorlariylada tartistim konuyu tedavi cok sansliysaniz basarili oluyor virus girdikten sonra dru asi karnesine isledi pasamin lütfen arkadaş lar isi sansa birakacak korunulacak bi virus degil ilk baslarda biz yapıyoruz diyen ebemiz bu ay yeni geldi haber diyor malesef bilgilendirilme konusunda çok geride kaliyoruz umarim aydinlatabilmisimdir zaten nettede bnlar yaziyor

canim asi ve gelisim takip kartimiza baktimda menenjit asisi (hib) olmusuz biz saglik ocaginda ve ucretsiz... internettende arastirdim s.ocaklari ucretsiz yapiyor..

tşk ederim canım benim için zor olmaz mı hastanede yattık ama neler çektik yavrum kilosunun kat kat fazlası antibiyotik aldı hergün damar yolu patladı yenisini açtılar ağlata ağlata menenjit beyin zarı iltihabı Allahtan bizim erken teşhis oldğundan cok şükür yavrumda şuan için kalıntı yok gibi görünüyor hala hastaneye norolojiye gidiyoruz dönem dönem kontrol için daha 2 hafta önce mr cekildi çok ciddi bişi yani
pnomokok olarak aşı kartında gecen asılar var ya onlar menenjit mikrobunun sadece bir grubunu kapsıyormuş bu yeni gelen asıda belli bir grubu kapsıyor yani tamamen menenjit değil ama en tehlikeli olanına karsı yapılan bir aşı yurt dışında uzun zamandır yapılıyormuş fakat türkiyeye yeni gelmiş işşi sansa bırakmamak en iyisi. en erken 9 ay bittikten sonra yapılabiliyormus bizim 9 ay biteli 2 hafta oldu 9. ay aşımızı yaptırdım gecen hafta 1 hafta daha gecsin menenjiti yaptıracağım sağlık ocağı pek bilmiyor bilgilendirme yapamıyorlar üniversite hastenelerini öneririm kafanız karışmasın lütfen doktorla mutlaka konuşun bence onlar size yeterli bilgiyi verecektir ve daha aydınlatıcı bilgi verecektir soru işaretlerinize çözüm olacaktır sonuçta hersey yavrularımız için

Merhaba kizlar ben bu menenjit konusu uzerine geldim simdi hemen doktorumu aradim.o asilaryapiliyor ucretsiz.ekstra bir asiya .gerek yokmus.

pnomokok olarak aşı kartında görünen aşılar ücretsiz ama menenjit aşısı dediğimiz aşı 150 küsürmüş ve 2 doz olarak yapılıyormuş menectra olması lazım ismi istersen bir daha baska bir doktora sor canım ama bizide bilgilendir lütfen

bu aşı menenjitin en tehlikelisi meningokok için yapılıyormuş yani bizim geçirdiğimiz Allahım meleklerimizi korusun düşmanımın dahi başına vermesin kimseyi yavrusuyla sınamasın

Back
X