- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.901
ertelemeye karar verdik br muddet bakalım ...yok be canim benim kiscemde pekmez sevmiyortek dostu meme
bunuda atlattiniz cok sukur sirada 1yas asilari var kuzularin... bu arada mudahale edildi mi kuzuna bilemiyorum ama dogal seyrine birak canim mudahale ettirme illaki cikicaktir bizler nasil buyuduk ben hala ordayim aklim almiyor inan simdiki imkanlar guzel hersey elimizin altinda ama dise mudahale etmekte biraz abarti mi sanki?
bir muddet duzensiz gidebilir canım ...maşallah daha ne yesinki ? ben 7 tahıllı kaşık mamasını kavanoz meyve mamasıyla karıştırıp veriyorum , öylede yapabilirsin
bizim ebe unuttumu bizi nedir ? arardı eskiden , bi gidiyim bari uygun bi vakitte
doktorlar regl olmadan gebe kalınmaz diyor ama benim annem ben 4-5 aylıkken kalmış , yani %100 kalınmaz die bişey yok sanırım , ayrıca regl demişken bende hüma 8 ayını doldurduğu gün regl oldum geçen ayın 23 ünde ama bu ay gelen giden yok daha ay sonu oldu , hemen düzene girmezmi acaba ? regl olanlar ne zaman düzene girdi regl dönemleriniz ?
bilgilendiririm canım , heryerin ateşi farklı oluyo tabide benim kızılötesi alından ölçüyorda 3 farklı ayarı var , alından ölçüyorsun ama o nereye aayarlarsan mesela popo koltukaltı veya alın ateşini gösteriyor , birde alnın ortası farklı şakaklarda farklı çıkıyo sonuç , deli oldum yaa , yazık onca paraya
doktor kan ilacı kullandığımızı sanıyor canım , bu konuda hiç tavizi yok , hatta idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığımızda ara verin kan ilacına bitince hemen başlayın dio , kullanıyoz sanıyo adam , yeni bir doktor gelmiş bakalım bu sefer ona götürücem hümayı , kan ilacı kullanmadığımızıda söylicem bakalım o ne dicek :26:
maasallah super gorunuyorsun tatlım...Eki Görüntüle 767545
Kızlar58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş
darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk
![]()
maasallah ogluna..maalesef cıkamadı hickızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu

gecmis olsun benim ıoglus bir kac kere dusmustuMerhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil![]()

kızlar kızımda reflü var her beslenmede kusuyor. bunun için doktor ilaç verecekmiş. reflü ilacı kullananlar işe yaradımı çok yıprandım artık. 6 aylıkkenki kilosunda takıldı kaldı 4 aydır gr kilo almadı kızım![]()
gecmis olsun 1 yasına kadar fızyolojık olabiliyormus insallah gecer kısa surede...