- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz muhallebinin bir faydası yok ki boşuna boşuna vermek istemem:26:birde kavanoz mamalarına güveniyor musunuz
aman bu ek gıdalar biraz kafa karıştırıcı , inek sütü vermeyin diyorlar , alerji yapan gıdalar varmış , en güzeli bir beslenme uzmanınamı danışsak ne yapsak ? varmı aramızda beslenme uzmanı ?
muhallebi derken basit bişey değil canım mesela ben aptamilin sütlü pirinçli mamasını aldım yada bağaşıklık kazandıran tahıllı
mamalar falan yani..
çok geçmiş olsun canım dualarımız sizinle evet allahım bütün kuzuları korusun..
aslında ben hiç güvenmiyorum ama organik olanları vericem sanırım çünkü pazardakilerde güvenilmez artık gdo lu , ilaçlı falan filaniyi markaların organik ürünleri verilebilir bence
çok kullanan arkadaşlarım var bebişlerine yediriyorlar ama nedense ben pek güvenmiyorum..kendimiz yapsak daha iyi değil mii:44:
aman bu ek gıdalar biraz kafa karıştırıcı , inek sütü vermeyin diyorlar , alerji yapan gıdalar varmış , en güzeli bir beslenme uzmanınamı danışsak ne yapsak ? varmı aramızda beslenme uzmanı ?
çok kullanan arkadaşlarım var bebişlerine yediriyorlar ama nedense ben pek güvenmiyorum..kendimiz yapsak daha iyi değil mii:44:
yy kesinlikle katılıyorum vallaha..
ee canım kendimiz yapsak yine pirinç unundan yada nişastadan yapmıyacakmıyız peki pirinç unuda bi marka sonuçta nekadar güvenile bilirki aman bu işler zor işler beee.
ayy keşke olsaaman bu ek gıdalar biraz kafa karıştırıcı , inek sütü vermeyin diyorlar , alerji yapan gıdalar varmış , en güzeli bir beslenme uzmanınamı danışsak ne yapsak ? varmı aramızda beslenme uzmanı ?
ben hazırlara pek güvenemiyorum ya
en iyi marka hipp diye duydum ama aman napcaz bilmem her şey zararlı kafayı yicem
kendimiz yapsak daha iyi sanırım
yani pirinç unuda faydalı mı ki :44::44::44:
yani pirinç unuda faydalı mı ki :44::44::44:
hoşgeldn.. bende tek ankaralı ben miyim diyodummm
hipp organik bi marka özellikle bisküvilerini tavsiye ediyorlar
vauvv bir gün gelemedim nolmuş buraya sayfalar almış başını gitmiş :))) öncelikle aramıza katılan bütün arkadaşlar hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz :) bizim oğlan manyağa bagladı yine uykusuz gün ve gece sonunda az önce uyuttum ne derdi var anlamadım bi sürüde ilç kullanıyoruz halbuki neyse yarın doktor kontrlumuz var inş düzelmiştir kulagıda hım bide açıkoğretim den mezun olamamıştım geçen sene hamileliğimden dolayı tek dersim kalmıştı geçmişim ikinci dönemede geçerim inş bu arada benim oğlan doymamaya başladı ek gıdaya 6 dolunca dedi doktor ama napim başladım elma armut suyu vermeye bi öğünde mama veriyorum görmemiş gibi ama ilginç olan emziriyorum üstüne mama yiyor 10 dk geçior yine emmek istiyor bu açlık olamaz dimi bi günde içine kurtmu girdi canım sürekli kucamda çocukla çok sıkıldım bu arada 20 dk uyuyor sadece uyanıyor gecede en uzun 45 dk uyuyor hiç bişeyden memnun olmuyor yine dönüp dolaşıp başa dönüyoruz sanki karmakarışık oldum nasıl anlatim ne yazim hiç bilemiyorum zaten çok çekingen bi tipim 9 ay takip ettim kaç kere yzim dedim dedim bi yazamadım şimdi nasıl yazıyorum ben bile şaşırıyorum :)))
ah ah ıste ben cok stres yaptım kızımda kalp atısları10 cm açıklıkla pırt die doğurman lazımdı kız sen boşa sezeryan olmuşsun sanki :26: ama mecbur kalmasa yapmazdı doktor da tabii
doktorlar muhalleı verdırıyor ama faydasını zararını bılmem ama mılupanın felan var ya ondan pırınc unuyla suyu onermıyormuhallebi vermeyi düşünüyor musunuz muhallebinin bir faydası yok ki boşuna boşuna vermek istemem:26:birde kavanoz mamalarına güveniyor musunuz
tebrikler canım iki arada bi derde hem çocuk yapıyorsun hem kariyer vallahi süperoğluşun bişeyimi var acaba yaaa ? sen yaz git dediğimiz gibi , sor tek tek doktora , belki biyerde yanlış yapıyorsun veya bi belirti var sormuyorsun doktora olan bebeciğe oluyo
kız nilüş sendemi kasım annesisin yoksa ? naber canım , epeydir görüşemedik , accuk dedukodu yapalım , oğluşun nasıl ? diğer topikte hiç yazan yok galiba dimi :26: doğuran gitmiş :26:
bende epidural oldum canım ama epidurali belli bir açıklık olmadan yapmıyor doktor , epiduralden sonra bi 15 dakika rahatladım , sancılar hafifledi hatta acıktım dedim , doktorum çikolata yedirdi bana ama sonrasında suni sancı serumunu takıp daha güçlüsünü verdiler , ondan sonrasını hatırlamıyorum işte hayal meyal , normal doğumu kendi sancısıyla ve epiduralle yapanlar çok şanslı ama suni sancı aman aman diyorum , böyle birşey olamaz , tarif bile edemiyorum ben onu
canım bole bı durum varsa bebısınle goz teması kurmalısın once kucagına al hoplatıyomus gbı tut gozlerıne sıfır mesafeden bak once sonra yavas yavas uzaklastır kendındenKizlar bisey sorabilirmiyim benim kizim uc aylik oldu ama ismini cagirdigimizda falan hic tepki vermiyor sese dogru cevirmiyor mesela kafasini ses cikariyoruz hu hu hu gibisinden islik caliyoruz banamisini demiyor ama duymasi cok iyi allaha sukur sizce bir sorun varmidir doktorumiza sormayi unuttum bu ay bidahakine soruyum sizin cocuklar nasil sese karsi tepki veriyorlarmo
adana da mı yasıyosun canımmmgunaydin herkese..nasilsiniz bakalim..geceler nasil gecti..bende uyandim simdi.gece tlf.elimde uyumusum..bir cay koyacam kahvalti hazirlayim yataklari toplayacam..bugun biraz camlari silecem berbat durumdalar ya..hava da misss gibi bugun adanada..
canım bebısın nasıl oldu amelıyet ne zaman:26:yurutec konusunda ben kararszm hala yaaagünaydın kızlarrryürüteç aldımda 5 ay 8 günlük kızım şu an koymamda 6 ayından snra ameliyatını atlatalımda inşallah hayırlısıyla koymayı düşünüorum.siz ne düşünüosunuz
sızın muzıkler genelde hareketlıymıss nılufer den e bebegım ı onereym sana canm hem cesıt olsunnkıdemli anneler geceleri ne kadar aktifsiniz nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluga bebisler sabah kaçta kalkıyor benim kız sabah saat 7 de ayakta hele dün gece sabah 5 gibi kendi kendine gülüyor ses çıkarıyo emzirdim koydum yatağına bi gülsem tamam uyumaz bi daha biliyorum hiç pas vermedim sallamadım da eşim namaza kalktı o ara baktı kız uyanık gülüyo nerdeyse kaldırıp sevecek zor engel oldum isim sonunda ben uyutacam değil mi- bi de birşey soracam kızlar bebislere müzik dinletiyorsaniz biraz şarkı adı alabilir miyim repertuarı genişletmek istiyorum. Bizim kız yalın kucucuğum, candan erçetin melek kutsi melek sonra ali babanin çiftliği bak postacı geliyorluc kurbağa son olarak mini mini bir kuş başka çeşit var mi sizde
ben dogal sancılısını yasadm canımm tm hayatm boyunca unutamayacm bı anım oldu her sanıyesını ayık yasadgımbende suni sancıyla doğurdum 18 saat sancı çekmiştim , normal doğumun doğal sancılı olanı güzeldir herhalde =) sunisini denedim hiç hoşuma gitmedi
bu ay btun bebısler kızım gbı az almıslar yaa 4. ay kılo dgeıl gram aldıkları gorusu dogruymus demek kıı...selam kızlaar kızım bu ay 350 gr almış sadece moralim bozulduhasta oldu pek emmedi anca uykuda ondan az aldı herhalde birde çok hareketli mama ver dedi ebe ama sütüm var göğsümü boşaltmadığı bile oluyor kızımın mama zaten yemiyor ek gıdaya başlıcaz artık yoğurt ver içine ekmek ufala dedi ekmek için erken değil mi 5 aylık bebeğim:44:
ayy tenzılecım ya bzım kızlar aynı gun dogmuslarrrrcanım bende epidural sezeryan denedim.epidural tutmayınca genel narkoz verdiler.ama epidural mi bi daha tövbe.doğumdan sonra 1 hafta ben ayağa kalkamadım.25 ekimde doğum yaptım 26 ekimin akşamı evime geldim.ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve boynumdaki kitlenmeden hastaneye yattım.meğer epidural böyle yapıyomuş.düşünsene kızım 2 günlükken ben hastanedeydim kızım evde
canım ben mılupanınkılere guvenıyorumozellıkle organık serısıne..tv de bı proftan duymustm gercekten guvenılır standartlara uygun uretıldıklerını..muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz muhallebinin bir faydası yok ki boşuna boşuna vermek istemem:26:birde kavanoz mamalarına güveniyor musunuz
Ben de varimmm...adim pinar oğlum mustafa enes 25 Ekim dogumluyuz mardinde yaşıyoruz ...yeni topik fikri cok iyi olmuş ama sık giremeyince bulmam zor oldu sizi kac gündür bakinuyirdum:..hayırlı olsun insallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?