• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

a.s hemşo valla canım evimde net yoktu eşim kızıma karne hediyesi olaral leptop almış ben telden facede kızlarla görüşüyorum benide camoka ekledi oda hemşerimiz bilirsin.Sen nasılsın canım???malatyada oturmuyosun değilmi?
yok kız benım yamacımda oturuyor.o gıdemez uzaklara ben nereye o oraya artık:52:.cuku o olmasa ben kafayı yemıstım coktannn ıykı var esra:16:

Kizim ve ben halen ayaktayiz ne yazik dogdu dogali dikis tutturamadik uykularimiz duzensiz.. Gun icindeki uyku sayisini dusuruyorum ki erken yatsin mesela 22:00ye kadar oyaliyorum o saatte uyutuyorum bu seferde gecenin 3unde ayaklaniyoruz kizlar perisaniz :ssz: halende bizimle yatiyor odasina gecemedi sipacik bizde cozum uretip yatagini bizim odamiza gecirdik ama 30dk.yatip basliyor anne meme diye agliyor ardindan hop bizim yatak :ssz: valla sinirlerim cok bozuk kizlar, kizimin bu vakitte ayakta olusuna mi yanayim o birazdan uyusa bile etrafin dokuntusunu toplamak icin 1saate yakin isimin olduguna mi yanayim bilemiyorum bugun ev supururken ciglik attim biraz pisikolojim bozuk bence, hersey ard arda geldi yetisemiyorum kendimi paralasamda olmuyor :ssz: :ssz: :ssz: elimde dereceyle dolasiyorum aman atesi dustumu aman havale gecirir mi toparliyamiyorum bi turlu hergun basim agriyor :ssz:

sen bıraz sakın ol caıkomm ya.valla esra yolucam senı.bı oluruna bırak.havale gecırmez korkma.o kadarda degıl yanı.sureklı olcme cocugu sıkıntıya sokma:4::4:

İyiyiz canim bu ay hastalikla gecti onun skintisi disinda tabii... Hamsiyenin annesi camoka :1: uzun araliklarla ugruyor topige ce e deyip kaciyor selamimi ilet.. Hamisken kiraz yapragi sarmasi as ererdik seninle sen sanslisin tabii yapanin vardir memleketimde.. Ah malatyam ahhh ben istanbuldayim canim 3yil evvel geldim oraya kismet olurda yaza gelirsem tanismak isterim seninle.. Buyuk kuzunla kucuk kuzunun arasi nasil anlasabiliyorlar mi dusunuyor musun 3.minnos?

Geçmiş olsun canım aynen bizde ocak ayını hep hastalıkla geçirdik,bulantı kusma ateş hastanede 3 gün falan yattık kuzumla çok şükür şimdi iyiyiz..Camokaya selamını iletirim canım..Evet canım kv dem yapıyor avrat köftesi sürekli yiyoruz,kısmet olurda malatyaya gelirsen sanada yaparız canım yaza malatyalılar buluşsak ne güzel olur sen ben camoka :16: kızlarımın arası tam 6.yaş tabi büyük kıskanıyordu çok sıkıyordu öperken falan ama hasta olunca Naz bidahada yapmadı şimdilik iyiler..Naz ablasının herşeyine karışıyor Sude 2.sınıfta bu yıl geçen sene bebekken rahattık ama şimdi defter kalem ne varsa istiyor yırtıyor öyle öyle günlerimiz geçiyor işte...3 çocuk şuan bana uzak ama ilerde ne olur bilemem hele Nazom büyüsünde :21:

Kizim ve ben halen ayaktayiz ne yazik dogdu dogali dikis tutturamadik uykularimiz duzensiz.. Gun icindeki uyku sayisini dusuruyorum ki erken yatsin mesela 22:00ye kadar oyaliyorum o saatte uyutuyorum bu seferde gecenin 3unde ayaklaniyoruz kizlar perisaniz :ssz: halende bizimle yatiyor odasina gecemedi sipacik bizde cozum uretip yatagini bizim odamiza gecirdik ama 30dk.yatip basliyor anne meme diye agliyor ardindan hop bizim yatak :ssz: valla sinirlerim cok bozuk kizlar, kizimin bu vakitte ayakta olusuna mi yanayim o birazdan uyusa bile etrafin dokuntusunu toplamak icin 1saate yakin isimin olduguna mi yanayim bilemiyorum bugun ev supururken ciglik attim biraz pisikolojim bozuk bence, hersey ard arda geldi yetisemiyorum kendimi paralasamda olmuyor :ssz: :ssz: :ssz: elimde dereceyle dolasiyorum aman atesi dustumu aman havale gecirir mi toparliyamiyorum bi turlu hergun basim agriyor :ssz:

Geçmiş olsun canim kizina Allah bütün bebeklere sağlık sihhat versin.Evet hasta olunca benim kuzu ben de dayanamiyorum illa ateş olcecem yedirecem icerecem falan filan annelik duygusu işte:) Hasta olmalarina dayanamiyoruz o hasta olunca ben kendimi sucluyorum ama mecbur hasta olacaklar bagisikliklari gelişecek demesi kolay da gel de icime anlat:)
Hasta bile olsa iyice giydirip bi hava almaya cikariyorum cok iyi geliyor cimcimeye ben de cikmis oluyorum ruh halim duzelmis olarak eve donuyorum eve gelince daha iyi geciniyoz cimcimeyle:) 15 dk da olsa tavsiye ederim.Ne yazikki ben de kiziyorum bagiriyorum bazen sonra icime batiyor ama is işten geçmiş oluyor.

Canim bence kendino de cocugu da hirpalama illa ayri yatacak yatagi ayri olacak odasi ayri olacak diye zamani gelince zaten olacak onlar.Birak seninle yatmak istiyorsa yatsin doysun annesine sen de ona doy:)ADEM GÜNEŞ i dinliyorum ben Burc fm de yayin yapiyormus ama ben radyodan degil internetten gecmis proglamlarini dinliyorum cok guzel bence.Cocuk deyip gecmeyin programin adi Anadolu pedagojisi ile cocuk egitimi uzerinde duruyor.Birakin ilk iki yil annesiyle yatsin bebekler doysunlar birbirlerine saglikli olarak bag kursunlar ve zamani geldiginde iki yil sonra da saglikli olarak baglarini koparsinlar diyor.Ben kizim dogdugunda birkac gun ayri yatirdim ama cok zor oldu surekli emmek istedi ben dogumdan sonra baya agirdim cok zor oldu bana beraber yatmaya başladım ama herkes birsey dedi yok soyle yok böyle onlari dinledikce icim yandi yanlis yapiyorum dedim cocugu ayri yatirdim bukez de içimde huzursuzluk hissettim ben bebegimle mutluydum ama ayri yatmayi mecbur görüyordum. Bu programi dinledikten sonra icim huzurlu bir şekilde aldim kuzumu koynuma iyiki de öyle yapmisim.Cok akilli oz guveni yüksek bir kizim var.(internette bebekleri yaninizda yatirirsaniz oz güven problemi olur yaziyor:))Ha illa beraber yatacak birseyde yok tabi icinin sesini dinlemeli anneler bazi cocuklar öyle rahattirlar bazilari böyle cocugumuzu bizden iyi kimse bilemez bize düşen iyi gozleleyip dogruyu bulmaaaaakkkk:) Ammada uzun yazdim hakkinizi helal edin bana kizmayin haaaaa okurken:)

selam kızlar :54:
esracım sende ben gibi çok bunalmışsın çok şükür kızım iyi ama çok zorluyo bizi bazen çok bunalıyorum bağrıp duruyorum sonra çok üzülüyorum iyi anne olamıyorum diye kafayı yedim iyice hiç böyle hayal etmemiştim :14::14:hep şartlıyorum bağırmayacağım diye 1 gün bağırmıyorum 2 gün bağırmıyorum 3. günü patlıyorum:ssz:napalım sağ olsunlar böyle büyüyecekler

cubish hayırlı olsun canım Allah kucağna almayı nasip etin uğur getirsin inş:54:

çoğu kişi gelmiyor artık factor b hiç uğramıyor gülçilek vardı oda gelmiyor mustu ve sevnih aklma gelenler ama factor b le gülçileği mera ettim epey zaman oldu

esracım sende ben gibi çok bunalmışsın çok şükür kızım iyi ama çok zorluyo bizi bazen çok bunalıyorum bağrıp duruyorum sonra çok üzülüyorum iyi anne olamıyorum diye kafayı yedim iyice hiç böyle hayal etmemiştim :14::14:hep şartlıyorum bağırmayacağım diye 1 gün bağırmıyorum 2 gün bağırmıyorum 3. günü patlıyorum:ssz:napalım sağ olsunlar böyle büyüyecekler

cubish hayırlı olsun canım Allah kucağna almayı nasip etin uğur getirsin inş:54:

Amin canım çok teşekkür ederimm.. :16: darısı isteyenlere olsun...

yok kız benım yamacımda oturuyor.o gıdemez uzaklara ben nereye o oraya artık:52:.cuku o olmasa ben kafayı yemıstım coktannn ıykı var esra:16:

sen bıraz sakın ol caıkomm ya.valla esra yolucam senı.bı oluruna bırak.havale gecırmez korkma.o kadarda degıl yanı.sureklı olcme cocugu sıkıntıya sokma:4::4:

Caniiim sende iyiki varsin :16: iylessin kendi haline birakicam diyorum ama iylesmiyor israrla agzi burnu akiyor antibyotik igneler yalan oldu bos yere vurdurdum :ssz:

Cok cooook bunaldim sema valla nefes alamadigmi hissettigim oluyor :ssz: neler yapiyorsun tasinma telasi ne durumda, ugramadin bayadir tasindin mi yoksa?

merhabalar güzeller topik azcık şenlendi ne güzel

perşembe doktora gittiğimde bebeğin idrar kesesini net göremediğini söylemişti, cuma tahlil almaya gittiğimde tekrar baktı yine göremedi. korkma ama haftaya tekrar gel bakalım dedi

dün gittim çok şükür gördü mesanesini ama haftasonu aklıma geldikçe gözlerim doldu ya bişey olursa diye. şükürler olsun iyi kuzucum

ya bana fikir verin doruk'la uyumlu ya da uyumsuz farketmez anlamı güzel erkek bebek isimleri söyleyin bulamıyoruz bir türlü bişey

eymen benim hoşuma gidiyor ama onu da eşim istemedi

perşembe doktora gittiğimde bebeğin idrar kesesini net göremediğini söylemişti, cuma tahlil almaya gittiğimde tekrar baktı yine göremedi. korkma ama haftaya tekrar gel bakalım dedi

dün gittim çok şükür gördü mesanesini ama haftasonu aklıma geldikçe gözlerim doldu ya bişey olursa diye. şükürler olsun iyi kuzucum

ya bana fikir verin doruk'la uyumlu ya da uyumsuz farketmez anlamı güzel erkek bebek isimleri söyleyin bulamıyoruz bir türlü bişey

içini ferah tut canım hayırlısıyla oda abısı gıbı sag salım çıkar ortaya.ben dusunıyım bakıyım aklıma gelırse yazarım

Doruk çok kuvvetli bir isim , onun gibi Rüzgar da olabilir ... :44:

İyi cok sukur canim gozunuz aydin... Eymen bende sevmiyorum ya
Ruzgar iyi de aslinda herkes a harfindeki inceltmeyi soyleyemeyebilir :1: kiz olaydi doruk ve derin cok iyi uyardi :27: ben bilemedim canim kiz isimleri ucusuyor aklimda :1::1:

rüzgar ve çınar benimde aklıma gelen isimler ama eşim içinde Türkçe karakter olan isimlere karşı :1: yurtdışında problem olurmuş falan :1:

kız isimleri benimde aklımda uçuşup duruyor :defne, derin, duru :ssz:

teşekkür ederiz esra teyzesi son hali o dorişkonun. noldu ki?

Back
X