• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canım çok geçmiş olsun , umarım en yakın zamanda atlatırsınız.. kuzular hiç hasta olmasa keşke :(( hiç dayanamıyorum ya onların hasta olmasına...

bizde iyiyizz çok şükür , alttaki azılarla uğraşıyoruz şimdi.. bizimki yavaştan alıyor sanırım :)) kızım iyiyden iyi derdini anlatıyor teyzoşlar.. bıdır bıdır sıpanın bilmediği yok , kendi yemeğini yiyebiliyor uzun zamandır. ben çorbasını yedirirken , o yoğurt yada pilavını götürüyor :56::56: :9::9: çok hareketli olduğumuz için fazla kilomuz kalmadı, şuan 12 kg yuz sürekli boya atıyoruz. Çok şükür Allah a sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil.. oğluşumda iyi sanırım , bir sıkıntı yaratmadı hiç bana , aynı kızımda da böleydim.. :nazar::nazar: inşallah böle devam eder.hafiften göbüşüm çıkmaya başladıı :37::37:
ecede en son 11 kg dı kontrole gıtedık daha 1-1.5 ay oldu..ayy cok seker olmuşsundur sımdı senn

Amin tatlim inşallah.
:16:

selam kızlarrr nasılsınızzz kuzular napıyo bakalımmm netim kesikti giremedim:((((
hosgeldın canım aynı kuzular buyuyor

hayırlı cumalar güzel anneler tatlı bebişler

tatilimizi yaptık döndük evimize. bu haftada dorişin dişleriyle uğraşıyoruz 5 dişi vardı, üstten 2 tane daha çıktı, alttan 2 tane daha geliyor. bunlar yetmez gibi azılardan da biri patlamış. mızıl mızıl yedi beni. ishal ve iştahsızlık da cabası

doruk iyice yaramaz oldu buaralar, durdurak bilmiyor saniye yerinde durmuyordu zaten artık yapma dememizi bile hiç önemsemiyor inadına yapıyor

hamilelikle beraber çok yoruyor beni. bebek doğunca nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç

kuzular hastalanmış geçmiş olsun. rabbim onların acısını bize versin onlar üzüldükçe insan daha çok üzülüyor

Hayırlı cumalar kızlar. Nasıl gidiyor bebişler nasıl. Sizinkiler gibi benim sııpada yaramazlıkta hastalıkta durdurak bilmiyor. Malum geçen hafta ishal kusma ve ateşle başımız dertteyde. Bu haftada tetik parmak sendromu çıktı yavrumda, nazara geldik sanırım. sol el başparmağı düz değil 45 derecelik açıyla katlanmış halde duruyor, düz olmuyor. doktora götürdük ortopedi uzmanı tendon sıkışması var ameliyat olması lazım dedi ama gelin görünkü genel anestezi yaptırmak istemiyorum, ama doktur mümkün değil lokal anestezi olmaz o riski göze alamayız çocuik çok küçük olduğu için dedi. çevrenizde bildiğiniz tetik parmak sendromu olan çocuk varmı, illa ameliyat mı olmasımı lazım. fizik tedavi filan işe yaramazmı acabı, önerilerinizi bekliyorum.

dogustan mi sonradan mi gelisen bi sey parmagindaki egrilik. dogustansa aylardir agri sizi vermedigni dusunursek ameliyati ertelgseniz biraZ buyudukten sonra yapilsa dr.ne diyor bu duruma? gecmis olsun en kolay sekilde atlatirsini umarim

hamile halinle zordur canim ya allah yardim etsin. soz dinlememe tutturma zitlasma durumlari bizdede dorukta :ssz: avm de kendini yere bile atti gecen offf... elifi emzirme halindeyken saat yonunde donuyor koltugun tepelerinde geziyor ve dahasi... tedirgin olmaya basladim.. nasil durdurcaz bu kuzulari donemseldir insallah diye dua ediyorum

Kizlar oğlum havale geçirdi demiştim ya. Verilen ilaçlar dokundu. Kurdeşen döktü. Uç gün oldu artarak devam ediyor alerji ilaci kullandigi halde. Tüm vücudu mahvoldu oğlumun. Yüzüne baktikca içim yaniyor.

Back
X