- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #6.241
bununla gecmis olsun canim.ya
Amin tatlim inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bununla gecmis olsun canim.ya
ecede en son 11 kg dı kontrole gıtedık daha 1-1.5 ay oldu..ayy cok seker olmuşsundur sımdı sennCanım çok geçmiş olsun , umarım en yakın zamanda atlatırsınız.. kuzular hiç hasta olmasa keşke( hiç dayanamıyorum ya onların hasta olmasına...
bizde iyiyizz çok şükür , alttaki azılarla uğraşıyoruz şimdi.. bizimki yavaştan alıyor sanırım :)) kızım iyiyden iyi derdini anlatıyor teyzoşlar.. bıdır bıdır sıpanın bilmediği yok , kendi yemeğini yiyebiliyor uzun zamandır. ben çorbasını yedirirken , o yoğurt yada pilavını götürüyor![]()
çok hareketli olduğumuz için fazla kilomuz kalmadı, şuan 12 kg yuz sürekli boya atıyoruz. Çok şükür Allah a sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil.. oğluşumda iyi sanırım , bir sıkıntı yaratmadı hiç bana , aynı kızımda da böleydim..
inşallah böle devam eder.hafiften göbüşüm çıkmaya başladıı
![]()
Amin tatlim inşallah.
hosgeldın canım aynı kuzular buyuyorselam kızlarrr nasılsınızzz kuzular napıyo bakalımmm netim kesikti giremedim(((
selam kızlarrr nasılsınızzz kuzular napıyo bakalımmm netim kesikti giremedim(((
hu huu ben geldım mıllet yaz gelınce canlanır bızım hatunlar kıs uyusunda![]()
begen butonu gitmis begeni gonder gelmis sana begeni gonderdim baci nasil oluyosa obilmemgeldimi biseyler
![]()
ayy bacım begenmıs benı.halımı görsen begendıgıne pısman olursun
kiz allah seni :13:
valla uafore gıtsem benı berbere yollar.erkklerı almıyoruz dıye![]()
![]()
kiz omursun kv.dio hayirdir neye guluyon
![]()
ama durumlar ayni al bendende o kadar bi toparlanamadik gitti
benim.lv de seni taniyor artik.gelsene kizim yarin.oldurucem seni valla
yagmur yagiyor nisan ayi gecsin mayista bol bol gelir gideriz minibus burda kapimin onunden geciyor orda inince yurume meafesi kac dakka?
5 dk ama ben seni.yuruturmuyum hic arbayla alirim kiz.2 sokak.var gecitle.evin arasinda..
yururuz biz zaten otur otur sistim tumdenanneme gittigimde 15dk.yurudum hayretler icindeyim o gune
o gun astim kendimi
![]()