2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar beni hatirladinizmi uzun zamannan sonra yine aranizda olmak cok guzell

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldın canım.donmene sevındım.bebısın nasıl?

Bızımde bırtek azılar kalmış çok şükür hepsını rahat çıkardı kızım hıç ateşlenmeden.masallah
Sizde atlatırsınız ınsallah bıran once

Esracim en zor donem hakikaten bebislerimiz icin Omer kendiıiyinden emmek istemedi 1Yyasinda birakti memeyi ama yalancu mememiz var onu nasil biraktiricaz zor olucak biliyorum ki insaAllah cikarir da rahatlar Elifim dislerini

Tugcecim iyiyiz canim Omer de iyi
Bu arada sari kiz buyumus seker bi prenses olmus ya masaAllah Allah nazarlardan korusun

cok sukur.buyudu.1950 lik kizim koca kiz oldu doktoruna.goturdum dun.artik sana fare demiycem diyor.sen nirmal kikosundaki bebekleride gectin masallah dedi.doktoru bile saskin nasil.boyle olduguna ama rabbimin izniyle oldu cikti meydana

Kiz soyleme kimseye premature old.gunu nazar deger uslu kuzuma masaAllah

Kiz soyleme kimseye premature old.gunu nazar deger uslu kuzuma masaAllah

Çevredekiler hep biliyorlar zaten.herkes şaşıyor.ama yabancılarla söylemiyorum.herkes zorluklara cocuk büyütüyor ama ece gercekten Zordu.doktor ilk doğduğunda demişti ki premature annesı olmak iki katı daha zor anne olmak. Çok şükür Ece hem uslu hem kolay bir bebekte ama ne olduysa yasından sonra kudurdu

isin zormus canim gecmis olsun kuzuna tabii aklin onda bende ise baslamayi dusunen anne olarak en tedirgin oldugum konuda bu hastalanirda yaninda olamazsam naparim... aileden biri mi bakiyor kuzuna. toparlar ins.cabucak

Cok sukur annem bakiyor benim normal insanlar gibi calisma saatim olmadigi icin ya bakici alacaktim eve yada isi birakacaktim annem isi ni birakti ozamanllar anlamamistim ama evlat zor durumda kalinca anneymis tek care sukur alisti doruk yokluğuma 3 aylik olmamisti ayrilisimiz ama inan suan tepki veriyor ise gitmeme saldirgan oldu annanesine karsi sinir dersen hat safada bide dişler üst uste geldi yoruldum artik 12 disi var bu gune kadar dış sorunu yasamamistik bizde ama ortada diste yok su gibi agzi biyerden patliyacak ama anlamadim on altta 4 uste 4 arkalarda 1 er tane disi var sadece insallah gececek calis kesilikle sartlar olmasa zor bazen iyiki calisiyorum derken bazen acikcasi gidesin gelmiyor bogazim cok dugumlendi boynunu buktugu zamanlarda oldu ama inan hersey onlar icin yapacak birsey yok senin melegine kim bakacak calisirsan

canım çok geçmiş olsun acil şifa dilerim...ben dentinox jel kullanmıştım

İşiniz zor.cok şanslınız bızler kuUlarımızla olduğumuz için.esımle dışarı çıktığımızda eve dönünce kızımın o özlemle baskısı beni bitiriyor bidaha onsuz çıkmam diyorum.esranında kayınvalidesı bakıcak elife

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasil oldu oglusun daha iyi mi zormus canim ya gunler oluyonur eve ugramadigin annecigin saolsun gercekten buyuk bir sorumluluk ustlenmis ne yazik bizim durumlar sallantida duzenimi bozdum kv ile birlikteyim 1aydir alisma sureci yapalim dedik ben ise baslamadan malesef umdugum alakayi goremedim kiZima karsi calismayi istedigim icin nelere kalkistim ancak farkettim ki kv.kizima bakicak potansiyelde bi babaanne degil nasil olcak bilemiyoruz hersey alt ust oldu karmakarisik elif su‘nunda 12disi var 2tane daha patlatti ust kopek dislerini onlarla14dis agi su dolu dedigin gibi dentinox kullanmistim onceleri ama bu sefer kullanmad henuz azilar zor oldu bizde ilk azilar tamamlandi 4tane son azilarda napariz bilmem

canim nasil gidiyor zayifladinmi dustunmu 73den asagi aldinmi yoksa. sirkeli su iciyodun bi ara ise yariyomu ben sismisim iyce de ondan sordum hic gormedigim kilolara cikiyorum yiyorum doymuyorum hamileyken bile daha az yiyordum ne yapcam bilmiyorum yemesem bu kadar kolay veriyorum ama doygunluk hissim yok bi suredir

Kutsev merhaba, hatirlamaz olurmuyum seni hic. Azerbaycan da yasiyodun galiba. Nasilsin omercik basil. Seni gördüğüme sevindim vallahi.
Esracim calismaktan bahsetmissin madem kayinvaliden içine sinmedi biraz daha buyusun kizin krese verirssin olmadi. Bende çok hassasim bu konuda. Bu yüzden calismayi hic düşünmedim bile.
Derinada canim geçmiş olsun. Köpek dişleri çok zorluyor. İnşallah kolaylıkla cikarir. Biz 16 qyliikn cikqrdik kopk diseri. Son azilarimi kaldi. Allah kolaylik versin miniklerimize.

canım iyi gidiyor 71 72 oldum şükür...sirkeli suyu artık içmiyorum yeşilçay ve kayısılı form çayı kullanıyorum canım:)))

günaydın kızlar

kuzu kuzulara geçmiş olsun. grip, enfeksiyon, diş çıkarma sancıları ve bütün hastalıklar uzak olsun hepsinden

doriş de öksürmeye başladı, mızıltısı var yine 2 gündür

sevilcim hoşgeldin evet 3-4 sene çocuk düşünmezken hemen yaptık bile bebişi

2 hamileliğimin ilk üç ayında kusmadığım kadar kusmalar başladı bu sefer 7. aydan sonra ya :26: öksürükle uğraştım 2-3 hafta kadar onunla beraber başladı kusmalar yine

buarada söylemeyi unuttum galiba size bebişin adı EGE olcak Allah izin verirse

canım iyi gidiyor 71 72 oldum şükür...sirkeli suyu artık içmiyorum yeşilçay ve kayısılı form çayı kullanıyorum canım:)))

diyet yapasım geliyor benimde buaralar

doruk'ta 77 ile hamile kalıp 87,5 ile doğum yapmıştım

bunda da aynı şekilde 77 ile hamile kaldım şuan 82yim inşallah fazla almadan tamamlarım

veee 2 çocukla kilo veririm hemen doğumdan sonra

Su form çayının kokusu bile miğdeni bulandırıyor benim ya.benimde zayıflamam lazım ama olmuyor.bende dıyetısyene gidicem bu hafta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…