- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.381
hosgeldın canım.donmene sevındım.bebısın nasıl?Kizlar beni hatirladinizmi uzun zamannan sonra yine aranizda olmak cok guzell
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bızımde bırtek azılar kalmış çok şükür hepsını rahat çıkardı kızım hıç ateşlenmeden.masallahDun dorugu 39 derece ateş le hastaneye goturdum disler bitirdi bizi ilk kez ates yasadik gece botunca agladi yastığı agzindan su gibi oldu anlamadigim sey kac azi disi cikar kızlar toplam 4 azi var zaten her tarafta 1 tane ama azinin arkasini gosteriyor yaninda badka azi cikarmi birde dencol jel disinda ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim aklim pasamda ucusa gidiyorum boyle zamanlarda calismak cok zor durmadan aciyor diyor
yok canim senin hafizanin yaninda benimkinin lafi bile olmazelif su iyi cok sukur fazlaca yoruyor beni 2 yas sendromu yasiyoruz bu aylarda olagan bi durummus idare ediyorum iste memeden kesme durumlarimiz gundemde bi suredir ama dis cikardigi icin ertelendi bi kesebileydim memeden ugra canim ya seni tekrar gormek guzel
Tugcecim iyiyiz canim Omer de iyi
Bu arada sari kiz buyumus seker bi prenses olmus ya masaAllah Allah nazarlardan korusun
Kiz soyleme kimseye premature old.gunu nazar deger uslu kuzuma masaAllah
isin zormus canim gecmis olsun kuzuna tabii aklin onda bende ise baslamayi dusunen anne olarak en tedirgin oldugum konuda bu hastalanirda yaninda olamazsam naparim... aileden biri mi bakiyor kuzuna. toparlar ins.cabucak
Dun dorugu 39 derece ateş le hastaneye goturdum disler bitirdi bizi ilk kez ates yasadik gece botunca agladi yastığı agzindan su gibi oldu anlamadigim sey kac azi disi cikar kızlar toplam 4 azi var zaten her tarafta 1 tane ama azinin arkasini gosteriyor yaninda badka azi cikarmi birde dencol jel disinda ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim aklim pasamda ucusa gidiyorum boyle zamanlarda calismak cok zor durmadan aciyor diyor
Cok sukur annem bakiyor benim normal insanlar gibi calisma saatim olmadigi icin ya bakici alacaktim eve yada isi birakacaktim annem isi ni birakti ozamanllar anlamamistim ama evlat zor durumda kalinca anneymis tek care sukur alisti doruk yokluğuma 3 aylik olmamisti ayrilisimiz ama inan suan tepki veriyor ise gitmeme saldirgan oldu annanesine karsi sinir dersen hat safada bide dişler üst uste geldi yoruldum artik 12 disi var bu gune kadar dış sorunu yasamamistik bizde ama ortada diste yok su gibi agzi biyerden patliyacak ama anlamadim on altta 4 uste 4 arkalarda 1 er tane disi var sadece insallah gececek calis kesilikle sartlar olmasa zor bazen iyiki calisiyorum derken bazen acikcasi gidesin gelmiyor bogazim cok dugumlendi boynunu buktugu zamanlarda oldu ama inan hersey onlar icin yapacak birsey yok senin melegine kim bakacak calisirsan
http://www.gurmebebek.com/cilgin-omlet-1849 kizlar bu tarif cok hosuma gitti fikir olsun sizede benim cimcime peynir yemiyor belki bunu sever
birbirlerini yer dururlar artikAh bacım gurme bebeğe bakıp yapıyorum arada tarifleri hiçbirini yetmedi.elif ve ece yi koycam
bir odaya valla aynı ikiside...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim nasil gidiyor zayifladinmi dustunmu 73den asagi aldinmi yoksa. sirkeli su iciyodun bi ara ise yariyomu ben sismisim iyce de ondan sordumhic gormedigim kilolara cikiyorum yiyorum doymuyorum hamileyken bile daha az yiyordum ne yapcam bilmiyorum yemesem bu kadar kolay veriyorum ama doygunluk hissim yok bi suredir
canım iyi gidiyor 71 72 oldum şükür...sirkeli suyu artık içmiyorum yeşilçay ve kayısılı form çayı kullanıyorum canım:)))
birbirlerini yer dururlar artik
canım iyi gidiyor 71 72 oldum şükür...sirkeli suyu artık içmiyorum yeşilçay ve kayısılı form çayı kullanıyorum canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?