2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım benim, çok özledim seni.
merak ettim baktımki tahmin ettiğim gibi doğurmuşsun bile.
çok şükür kavuşmuşsun meleğine sağ sağlim. çok çok sevindim !
allaha emanet olun inşallah

Geçmiş olsun canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Büyümüş mü bacım?bı tarafımızı kaldırıp gelemedık sana da.hep gelcez gelcezde.havalar ısondı artık gelırız

Buyumus bacim buyumus boya gitmis masallah kuzuya aynen yapistik kaldik kistan kalmayiz hala :)

Selam kızlar epeydir gelemedim vaktim olmadı
Hamileler kervanına bende katıldım dün öğrendim süpriz oldu kafam çok karışık aslında ikisi bir arada büyüyecek iyi olacak ama endişelerim var daha sena memeden kesilmedi nasıl keseceğim hiç hazır değilim henüz yıpratmadan kesmek istiyorum cubish sen nasıl kestin canım
Rose hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini
Bulantınız oluyor mu kızlar?

Hayırlı olsun canım aslında tam zamanı.aralarındakı yas farkı iyi keşke olsa ama olmadı birtürlü benimde.tedavi için bekliyorum.

gözün aydın semacım hayırlı olsun

senin bize göre biraz daha avantajlı olcak en azından 3 yaşına yaklaşmış olacak

Hayırlı olsun canım aslında tam zamanı.aralarındakı yas farkı iyi keşke olsa ama olmadı birtürlü benimde.tedavi için bekliyorum.

gözün aydın semacım hayırlı olsun

senin bize göre biraz daha avantajlı olcak en azından 3 yaşına yaklaşmış olacak

sağolun kızlar kafam çok karışık hazır değildim senaya sarılıp ağlayasım geliyor ona ihanet etmiş gibiyim sanki saçma ama ne bileyim 2 çocukla nasıl olur hayat bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…