• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Dogru soyluyorsun cnm aslinda bebeler kendi hazir olmali once ben sadece deneme amacli yapdim olmasa zaten eeken diyip bezleyecekdim ama Omer bezde bile artik rahatsizdi cikarip firlatiyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ece hiç bağlatmiyor artık kulot sekşındekı prımanın bezlerinden aldım kandırıp takıyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar bildiğiniz üzere 2.bebiş istiyorduk fakat herşey iptal.tahliler yaptırmaya başlamiştim hazırlık olarak.şekerim düşük çıktı hipoglisemi teşhısı koydu doktorum.tansıyonum3gündür düşmüyor tansıyon ilacı başlandi ve aon olarak 1ay önce düşük olan trioidim tavan yaptı ultrason ve biopsi istedi doktor.yanı bunlar düzene girene kadar kesinlikle yasak çocuk.dünyam başima yıkıldı valla hastalıktan cok su bebiş işi iptal olduğu için çok üzgünüm

Canım herşeyden önce sağlık, çok şükür güzeller güzeli prensesin var.. Allahım nasip etmiş evlat.. oluruna bırak hiç üzme kendini.. önce sen iyi ol gerisi olur nasibinizde varsa merak etme hiç.. hakkında hayırlısı olsun canım..

kızlar kuzucuklarınıza sütü nasıl sevdirdiniz. Ben iki hafta önce memeden ayırdım, ama iki haftadır toplamda iki bardak sütü bile içiremedim. sütü sevmesi için ne önerirsiniz, ne yapmalıyımda sütü içirebilirim..

nehir çabuk alıştı inek sütüne, ama bikaç arkadaşım içine bi tatlı kaşığı bal yada 2 tane bebe bisküvisi ekleyip vermişti istersen dene canım..

kızlar tuvalet eğitimi konusunda neler yapıyosunuz? kakası geldi mi koltuk arkalarına saklanmaya başladı doruk

hadi koş diyorum lazımlığa, hemen oturuyoruz ama oraya yapmıyor hiç. biraz oturup kalkıyor

böyle böyle alışçak inşallah, en azından lazımlığa yapması gerektiği bilincine ulaşıcak

canım nehirde kakasını yaparken yere çöküyor,sonraa püff yaptım diyor. ama önceden söylemiyor. bazen çişş diyoo götürüyoruzz yapmıyor.. biraz daha denemelere devam yanii :)

Kizlar tualet konusundan bahs etmissiniz ama sukur biz o problemi halletdik bile

maşallah canım darısı bizeee olsun.. nasıl halletinizz nehir baya derdini anlatıyo konuşmaya başladı ama söylemiyor çişinii..

Merhabalar herkese.. Tatilden döndük teyzoslar.. Kızımın keyfi çok yerindeydi , darısı kardeşiylee tatille inşallah.. buara iştahımızz azaldıı oyunlarlaa bir sürü lafflaa yemek yediriyoruzz.. sürekli dişlere yoruyoruzz ama biyandan da agresiflik var. 2 yaş sendromu başlangıcı mı diye düşünmeden de edemiyorum... :26::26:

Canım herşeyden önce sağlık, çok şükür güzeller güzeli prensesin var.. Allahım nasip etmiş evlat.. oluruna bırak hiç üzme kendini.. önce sen iyi ol gerisi olur nasibinizde varsa merak etme hiç.. hakkında hayırlısı olsun canım..

nehir çabuk alıştı inek sütüne, ama bikaç arkadaşım içine bi tatlı kaşığı bal yada 2 tane bebe bisküvisi ekleyip vermişti istersen dene canım..

canım nehirde kakasını yaparken yere çöküyor,sonraa püff yaptım diyor. ama önceden söylemiyor. bazen çişş diyoo götürüyoruzz yapmıyor.. biraz daha denemelere devam yanii :)

maşallah canım darısı bizeee olsun.. nasıl halletinizz nehir baya derdini anlatıyo konuşmaya başladı ama söylemiyor çişinii..

Öyle tabbıı ama işte beklıyordun sonbahar sonbahar diye zaman geldi gelıceklen bunlar çıktı zaten suan bakıcak durumda değikim yorgun halsız hissediyorum.ecey ke bile iiğilenemiyorum.

Merhabalar herkese.. Tatilden döndük teyzoslar.. Kızımın keyfi çok yerindeydi , darısı kardeşiylee tatille inşallah.. buara iştahımızz azaldıı oyunlarlaa bir sürü lafflaa yemek yediriyoruzz.. sürekli dişlere yoruyoruzz ama biyandan da agresiflik var. 2 yaş sendromu başlangıcı mı diye düşünmeden de edemiyorum... :26::26:

Ohhh ne güzel nefes almişsinizdir eylül gelsede bizde gitsek.tabı eceyke istanbuldan alanya nasıl gidilir bilmiyorum??

kısllaaar iyi aksamlar özlemşim herkesi tabletım bozuk kac aydır esım iş bılgısayarını getrdı ewe ızınde olunca gırebıldım.ayyyy cok özlemısımm gercektennn :16: idil dua cok yaramaz oldu hıc söz dınlemıo sızınkılerde öylemii inadım inat adım kel murat :1:
2 kelımelık cumlelerde henüz konusaması gecıktımı dıe dusunuorum ama normalmiş galba.dısarı cıktıgımzda kendını kaybedıp kosusturuo bız peşinde :1: bu durumdan sıkılıorum bazen kızıorum hiç biyere gıdemıoruz bu yuzden alıswerıse gıdıp gelene kadar mıgrenım tutuo :ssz:
hamıle arkadaslar warrr ınanmıorum cok hızlısınız masallah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbim. :54:

kısllaaar iyi aksamlar özlemşim herkesi tabletım bozuk kac aydır esım iş bılgısayarını getrdı ewe ızınde olunca gırebıldım.ayyyy cok özlemısımm gercektennn :16: idil dua cok yaramaz oldu hıc söz dınlemıo sızınkılerde öylemii inadım inat adım kel murat :1:
2 kelımelık cumlelerde henüz konusaması gecıktımı dıe dusunuorum ama normalmiş galba.dısarı cıktıgımzda kendını kaybedıp kosusturuo bız peşinde :1: bu durumdan sıkılıorum bazen kızıorum hiç biyere gıdemıoruz bu yuzden alıswerıse gıdıp gelene kadar mıgrenım tutuo :ssz:
hamıle arkadaslar warrr ınanmıorum cok hızlısınız masallah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbim. :54:

Hoşgeldinnnnn.aynı ece canım dişarı cıkmak isteniyorum artık bazen sinirlerim boşalıyor valla.isyan ediyorum.ne zaman ne yapıcagı belli olmuyor.dişardada 1saat magzadakı koltukta oturdu ne bizi yolladı bakalım nede kendi kalktı sonrada kalktı kendi beğendijlerinş satın aldık bizimkileride attı onları begenmemiş.ece konusma konusunda bizden ne duyaraa hemen tekrarlanaya başlıyor.sonrasındada sürekli söylüyor.ilk cümlemiz baba gel atta(bu arada arabanın anahtarı elınde yerini öğrenmiş,bide ruhsatı bile alıyor,evin anahtarınıda)

merhabalar benim oğlumda koltuk arkalarında kuytu köşelerde ee diye haber veriyo ama yaptıktan sonra bi kaç kez denedim lazımlık a oturmak istemiyor çömelip işini görüyo şimdilik

Ohhh ne güzel nefes almişsinizdir eylül gelsede bizde gitsek.tabı eceyke istanbuldan alanya nasıl gidilir bilmiyorum??

Gidilir canim biz istanbuldan İtalya ya gittik tatile. 20 gün oldu doneli. He bide arabayla gittik. Herkes bize uzayli gibi bakti nasil yani 19 aylik çocukla nasil gidilir diye. Fakat sürekli yol gitmedik biz en fazla 6 saat gidip konakladik gezdik. Hem çok yer gezdik hem yorucu olmadi böylelikle. Korktugum gibi olmadi çok kasmistim kendimi hastalanirsa uyumazsa huysuzlanirsa diye. Masllah bize ayak uydurdu oğlum.

Gidilir canim biz istanbuldan İtalya ya gittik tatile. 20 gün oldu doneli. He bide arabayla gittik. Herkes bize uzayli gibi bakti nasil yani 19 aylik çocukla nasil gidilir diye. Fakat sürekli yol gitmedik biz en fazla 6 saat gidip konakladik gezdik. Hem çok yer gezdik hem yorucu olmadi böylelikle. Korktugum gibi olmadi çok kasmistim kendimi hastalanirsa uyumazsa huysuzlanirsa diye. Masllah bize ayak uydurdu oğlum.

cnm ne guzel olmus sizin icin Ahmetcik de pasa olmus artik kuzum:16:
masaAllah

naber kizlar nasilsiniz :3:bu aralar pek yazan yok herkes tatilde sanirsam:26:
elifimm naber kiz dogurdunmu yoksa:emir_bebek:merak ediyorum seni yazmiyorsun bu aralar

benim adetim 3gun gecikdi uzun zamandi dengeli gidiyordu korunuyoruz sicakdanmi olduki acepp:26:

masaAllah

elifimm naber kiz dogurdunmu yoksa:emir_bebek:merak ediyorum seni yazmiyorsun bu aralar

benim adetim 3gun gecikdi uzun zamandi dengeli gidiyordu korunuyoruz sicakdanmi olduki acepp:26:

Evet canim gitmiyor sayfalar :) ömer nasil iyimi emiyormu?
Test yapsana cikar testte bisi varsa. Bu ay bende öyle oldum iki gün gecikti. Allah gönlüne gore versin. Ben şuan için istemiyorum bakamam çünkü ahmet küçük daha. 4-5 yaş olsun ahmet öyle dusunucem inşallah.

masaAllah

yok canım doğurmadım daha :9: 37+0 bugün

son 11 gün bakalım inşallah 10 temmuzda doğum :emir_bebek:

test yapmadın mı? 2.ler geliyor maşallah topiğe :1:

Son düzenleme:
Evet canim gitmiyor sayfalar :) ömer nasil iyimi emiyormu?
Test yapsana cikar testte bisi varsa. Bu ay bende öyle oldum iki gün gecikti. Allah gönlüne gore versin. Ben şuan için istemiyorum bakamam çünkü ahmet küçük daha. 4-5 yaş olsun ahmet öyle dusunucem inşallah.

Omer iyi canim emmiyor 11ayliken kendiliginden emmek istemedi birakdi ben de israr etmedim acikcasi
Test aldim canim yarin bi deniycem bakalim bende aslinda erken diyorum korunuyoruz o yuzden ama bebis varsa ne yapa bilirizki Rabbim boyle istemis diycez

hala dogurmamissin sesin solugun cikmayinca merak etdim
ya cox sicak nasil geciriyorsun gunlerini son gunler cok zor oluyor Rabbim rahat bi sekilde pirtlatmayi nasip etsin))
Aslinda olmaz diye dusunub almiyordum test ama aldim sonunda bugun esimin merakiyla:-) yarin bakacam sonuc ne olucak diye

Omer iyi canim emmiyor 11ayliken kendiliginden emmek istemedi birakdi ben de israr etmedim acikcasi
Test aldim canim yarin bi deniycem bakalim bende aslinda erken diyorum korunuyoruz o yuzden ama bebis varsa ne yapa bilirizki Rabbim boyle istemis diycez

Bende oğlumu memeden kesicem ondan soruyorum aslinda :)) tabiki olduysa yapicak bisi yok. Bende istemeden kalsam bende dogururum sonuçta kiyilirmi. Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun. Sonucu yaz ama merak ederim.

Bende oğlumu memeden kesicem ondan soruyorum aslinda :)) tabiki olduysa yapicak bisi yok. Bende istemeden kalsam bende dogururum sonuçta kiyilirmi. Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun. Sonucu yaz ama merak ederim.

İki yasina kadar yolu var emmesinin yalnizca geceler mi emiyor yoksa gun icinde de?zor olucak herhalde birakdirmak alisdigi seyi
Biz de emzik mevzusu var yatarken bulup durtuyo agzina gizlesek agliyo nasil birakdiracaz ben de onu dusunuyorum
Cnm testi yapdim sabah neqatif oldu yani korunuyoruz aslinda ama boyle gecikdiyi icin suphelendim kacak oldumu diye:-)
Allahim istiyor ki orucumu kazasiz tutayimm:-) iyi bana gorede

Selam kızlar nasılsınız
Benim kızım bu aralar öyle agresif ki istediği olmadıgı zamanlarda hiç susmadan tepine tepine 15 dk ağlıyor kucağıma da gelmiyor acayip öfkeli sürekli mızmızlanıyor acaba 2 yaş sendromu mu yoksa kök dişler mi geliyor anlamadım sizinde öyle mi memeden kestim diye mi böyle acaba
Birde gündüzleri genelde uyumuyor uykuyu mu bırakacak yoksa :18::18:

Bu hamilelik bana çok uyku yaptı yatsam hep uyuyacağım sena dan fırsat olmuyor tabii ki

Ne güzel inşallah bizde atlatırıZ.italia öok güzeldir benim içinde gezseydiniz.tam italya hayranıyım valla.havası ortami harıkadır.bizde eceyle tatılı tatıl gibi yasarsak ne mıtlu

yok canım doğurmadım daha :9: 37+0 bugün

son 11 gün bakalım inşallah 10 temmuzda doğum :emir_bebek:

test yapmadın mı? 2.ler geliyor maşallah topiğe :1:

Ay az kalmıs canım ya bende hastalıkla uğrasıyorum biliyorsunuz.minik farem büyüdü herkes ece ne kadar değişmiş diyor boy attı sıpam.tansıyonum yüksek değilmiş.biraz beslenmeme dıkkat ediyorum.trioit de iyi gibi.bende bi hamile kalaydım iyi olucaktı.brnimkiler illa annemizi babamızı doğmak için bile masrafa sokalım diyorlar.bende bi test yapicam bakalım sonuc ne olcak?

Back
X