- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.041
Canım nerde yaşiyorsun bilmiyorum ama istanbulda musluktan su vermek inan bana pek mümkün değil.ben kendim bile içmezken.evde au almayı unuttıgım günleri bilirim susuzluktan öldümde tıksındıgunden içemedim.çocullen almanyada yasıyordum o zaman içiyorduk bizde.Mrb cnm çok sakınmak iyi değilmiş onu anladım çocuğu soğuk değil sıcak hasta edermiş suyuna ver ben hep çeşme suyu veriyorum bizim burada sular çok kötü değil çok korudukca çok hasta ediyoruz ateşte en kötüsü bizde çekiyoruz atesten
Benim kızım çok kücük doğdu doktorumuz bizi her konuda uyardı.öyle başladık öyle devam etti çok direncli bir çocul hasta olmuyor olmuyor sonra bit okuyor ki felaket.geçen senede kızamık oldu.musluktan su içmeye gelincede asla içirmem (büyük konusmıyımda)
Ben Aydın'da yaşıyorum canım pis değil sularımızCanım nerde yaşiyorsun bilmiyorum ama istanbulda musluktan su vermek inan bana pek mümkün değil.ben kendim bile içmezken.evde au almayı unuttıgım günleri bilirim susuzluktan öldümde tıksındıgunden içemedim.çocullen almanyada yasıyordum o zaman içiyorduk bizde.
Şanslısın biz istanbulda yaşiyoruz bırak musluk suyunu damacana su bile gönül rahatlıgı ile içeniyoruz.Ben Aydın'da yaşıyorum canım pis değil sularımız
Haklısın canım istanbul da verilmez sizin damacanaylâ aldığınız şu kışın bizim evlerin çeşme sinden akiyor o açıdan rahatımŞanslısın biz istanbulda yaşiyoruz bırak musluk suyunu damacana su bile gönül rahatlıgı ile içeniyoruz.
Selam Kızlar eşim ikinci bebeğin vaktinin geldiğini söylüyor. ..iyice strese girdim. ...korkuyorum yeniden aynı süreçleri yaşamaya. ..
siz ne düşünüyorsunuz ikinci bebek konusunda. ..
Nasil becerdiniz kardesini kabullenmesini? Benimki 6 aylik kardesine zarar vermesin diye tepesinde durmaktan birsey yapamiyoruz. Bir de bana karsi ofke duyuyor. Ben bebekle ilgilendikce kiskanclik krizlerine girip beni istemiyor. Bana "git" diyor dokundurtmuyor yuzume bile bakmiyor. Varsa yoksa babasi. Cok uzuluyorum bilemezsiniz hergun omrumden gidiyor o beni reddettikce.yaptık oldu diyebiliyorum ancak
büyük olanın küçüğe sarılmasını bir görsen hemen yaparsın bence 2.yi. kimseye elletmiyor bazen bana bile 'benim' diyor kardeşi için
İşin çok zor senin canım valla. Bizde ikinci yok ama resmen babayı istemiyor, eşim benim elimi tutsa kıyameti koparıyor, ikinci çocuk olsa onu ne yapar bilemiyorum.Nasil becerdiniz kardesini kabullenmesini? Benimki 6 aylik kardesine zarar vermesin diye tepesinde durmaktan birsey yapamiyoruz. Bir de bana karsi ofke duyuyor. Ben bebekle ilgilendikce kiskanclik krizlerine girip beni istemiyor. Bana "git" diyor dokundurtmuyor yuzume bile bakmiyor. Varsa yoksa babasi. Cok uzuluyorum bilemezsiniz hergun omrumden gidiyor o beni reddettikce.
Saol canım.geçti çok sükürÇok geçmiş olsun tugcecigim. ..
Bencede geldi geçiyor bile.elinizde vöyle bir şans varken bekleymeyın.biz yıllarca eceyı bekledık şimdi yine yıllarca eklıyvez gibi.aylarsır umutla beklıyorum gelen giden yok.Selam Kızlar eşim ikinci bebeğin vaktinin geldiğini söylüyor. ..iyice strese girdim. ...korkuyorum yeniden aynı süreçleri yaşamaya. ..
siz ne düşünüyorsunuz ikinci bebek konusunda. ..
Tugce bu çok hoş canimm. ..eline Sağlık. .Eki Görüntüle 1343524 kızlar kardesımın doğumuna az kaldı bende ona öyle ir hediye yaptım.nasıl olmus?
Masallah canım ne güzel. ..darisi bize allah nasip ederse...yaptık oldu diyebiliyorum ancak
büyük olanın küçüğe sarılmasını bir görsen hemen yaparsın bence 2.yi. kimseye elletmiyor bazen bana bile 'benim' diyor kardeşi için
Umarim bunları yasamayizNasil becerdiniz kardesini kabullenmesini? Benimki 6 aylik kardesine zarar vermesin diye tepesinde durmaktan birsey yapamiyoruz. Bir de bana karsi ofke duyuyor. Ben bebekle ilgilendikce kiskanclik krizlerine girip beni istemiyor. Bana "git" diyor dokundurtmuyor yuzume bile bakmiyor. Varsa yoksa babasi. Cok uzuluyorum bilemezsiniz hergun omrumden gidiyor o beni reddettikce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?