- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
bende her ay bu korkuylayım spiral taktırdım tutmadı kaydıhakkında hayırlısı canım biraz büyüsünlerde öyle olsun inşallah
bende olmadım :18::18::18:
ayy gerçekten mii :) inşallah hakkında hayırlısı olur canım.. bende halen adet görmedim..aile hekimi test yap dedi ama sallamadım fazla
Ablaminda ole dengesi oldu cnm bi oldu bi olmadi duzensuLik oluyo tabi arada ucan kaacan yoksa korkma
cerazette ne canımKizlar ben dr um ebe ve eczaci arkadasinda tastigini alarak cerazette kullaniyorum 3.kutuya basladimm
Allahım isteyenlere versin,daha bizim miniklerimiz çok küçük kızlarrrödüm kopuyoo valla.. büyük konuşmayımda deliririm heralde
inşallah :18::18:ben 2 3 sene sonra düşünüyorum bakalım kısmet
cerazette ne canım
evet canım büyükte konuşmamak lazım her şey olabilir ya benım kafamı 3 aylık iğne karıştırdı spiral taktırdığım yer emziren annelere vuruyoruz bir şey olmaz dediler sağlık ocağındaki sütün kalitesi düşer dedi tanıdık eczacı tavsiye etmem dedi en güvenilirde o geliyor ama :26:canım senin adın neydi
Kizlar ben dr um ebe ve eczaci arkadasinda tastigini alarak cerazette kullaniyorum 3.kutuya basladimm
Bende katiliyorum ordada sonuc aynı olacaktir. Bu sefer bi topik daha takip etmek durumunda kalicaz.yinede siz bilirsinizrose tatlım ben paylaşımın oldugu heryerde varım ama ooradada yorum yazıılırken aynı hızla ılerleyebılır sonuc aynı olabılır
Aksam dr. Umuzu aradim. Siz bisey demesdniz ama saglik ocagindan ferrum verdiler dedim. Ona 6.aydan sonra baalicaz dedi.kullanmiyorum oyleyse dedim veee ferrumu birakiyorum cok iyi oldu :) iyiki sormuştum.Canm bende arastrdim demir damlasini.nacizane fikrim kullan bence.cunku demir damlasi cocugun beyin ve zeka gelisimi acisindan onemliymis.ustelik bu ilac koruma amacli.yani senin bebeginde olaki kansizlik olsa o kan degeri uzun sure sonra normal degerine geliyor hatta gelemiyor.burda amac kaninin dusmemesi.kullananlar bilirle bn yillarca kullandim ve her tahlilimde cok azyukselmis oluyordu.
Eki Görüntüle 649833
Teyzeciklerimmm ben Elif Mina..
Annemin beter böcüğüyüm
hepinizi kocaman öpüyorum
benm doktorumda onu önerdi.. nasıl bi yan etkisi oldu mu?:44:
Cnm emziren annelere ozek dogum kontrol hapi bebege gecmiyo hormon denge bozmuyo hic ara vermeden iciliyo
kızlar spiralin kaydığını nasıl anlarız benden bugün koyu kahverengi leke geldi çok azdı ama korktum ya :18::18::18::18::18: 1 ay dolmadığı için adet olmadım olunca kontrol edilecek kayıp kaymadığı o zaman anlaşılacakmış ama ben tırsıyorum kaydığını ben anlayabilir miyim
inşallah :18::18:ben 2 3 sene sonra düşünüyorum bakalım kısmet
cerazette ne canım
evet canım büyükte konuşmamak lazım her şey olabilir ya benım kafamı 3 aylık iğne karıştırdı spiral taktırdığım yer emziren annelere vuruyoruz bir şey olmaz dediler sağlık ocağındaki sütün kalitesi düşer dedi tanıdık eczacı tavsiye etmem dedi en güvenilirde o geliyor ama :26:canım senin adın neydi
hıc bı yan etkı yapmadı cnm ınan kafam rahat
Kübra.. :) ankaradan:) çok kalabalık olduk oyüsden bende unutuorum hep:26:
hadi ya hiç duymadım ben alıyım bari :26::26::26:
anlamazsın canım kontrole gitmen lazım
cnm tavsıye ederım adet olmaksızın alınabılıyo ılk 7 gun korunmak gerekıyo genelde eczacılar alık alık bakıyo sonra depoya sorup getırtıyolar
bende kullananlara danışıp öle kullanmaya başlim dedim..içim rahat etsin öle içim diye..sonuçta bebişlerimizi emziriyoruz..
bende hemen alayım yarın güvenilir yöntem arıyordum Allah razı olsun
aa ne demek cnmmm kadınların ortak sorunu sımdı esıne desen acaba hamılemıyım dıye emınım olsun cnm ne var der sahsen benım eşim bebk meraklısı olarak bu sekılde der
aa ne demek cnmmm kadınların ortak sorunu sımdı esıne desen acaba hamılemıyım dıye emınım olsun cnm ne var der sahsen benım eşim bebk meraklısı olarak bu sekılde der
ay demek hepsı aynı
sızın yıne 2 ben kendımı hıc 3 cocuklu olaarak dusunmedım ay gıydır dıydır bıtmez arabaya bındır bındır yıne bıtmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?