- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
songülcüm öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun birlikte nice 8 seneler geçirin inşallah bebişlerinizle mutlu sağlıklı huzurlu
yıllara
bu cerazette yi ben eczanede bulamıyorum recete mi yazdırmak gerekiyo yada özel mi istetiyosun
yok nilüşcüm nerdeeee , hamişken çok gidiyordum ama şimdi anca annem gelirse arada gidebiliyorum , özledim ben hamişliği yaaaa
en güzeli... şimdi uzadılar mı?
babasının makinesini iyice silip kestik =) yok yaa daha gür çıkmadı tüy gibiydi yine öyle çıktı
Bende bayilirim Parfum kokusuna. Hamileyken kullandim ama sonrasinda bnm kokumu alsin diye kullanmamis tim zaten bi yere de gitmiyordum ama son iki dir kullaniyorum ya bi kere sikiyorum yada kapagini acip azıcık dokunduruyorum. Gezmeye gittiysek babasinada durduğu icin bnm kokumu cok almiyo die dusunuyorum. Ama bi zaman sonra bu kokuyada alismasi lazim ziraa ben parfumsuz dolasmazdim yine dolasmam herhalde. Beni parfumumden tanisin :)
Geçmiş olsun zuhalcim. Allah butun bebeklerimizi korusun. Devasi olmayan dert vermesin. Halinizi gule gule kullanin. O hali da ilk adimlari atacaksiniz ins. Hadi bakalim hayirlisiyla. Bize de yarin misafir gelecek annem merveye bakti bnde temizlik yaptim. Aksama yemek yarina kek borek lazim.bide kendime ve kizima banyo yaptirmam lazim. Bide disari cikip hava alsaydım iyiydi.
cerazette neki ? hiç duymadım
canım sen nerelisin aslen ?
Cok iyi birseyyyy
aslen ıspartalıyım ben 7 kuşak :)) ama antalyada büyüdüm o yüzden antalyalı sayıyorum kendimi
ztn ha ıspRTA ha antalya 2saat lik yok farketmez :) senin yas kac calısıomusun ?
Cnm dualarim seninlw rabbbim dermansz dert veermesin
mınatAHA NERDE MINATA NERDE ay pc ye gectım cıx tellden gırmk kımyamı bozdu
yinede çabuk uzamış olsun.iki ayda ancak uzadı ama benim oğlum çok saçlı doğmamıştı zaten =)
bizimkilerde karaydı. yıkandıkça kumrala döndü...Demk
Farketmiyo cnm bizimkilerde cikti yumusacik ama kumral ay karaa kafa diye mutlu oluyodum
çok iyi bişeyde devlet sırrımı yoksa ? söylesene çatlicam şimdi :))
yinede çabuk uzamış olsun.
bizimkilerde karaydı. yıkandıkça kumrala döndü...
bakalım yeniler ne renk çıkıcak.
canım bende bahsettm aynı seyden ama kızlar pek yanasmadı bı tane soru cevap yerı bde sobet yerı olsa hıc bole olmıcak ama:26::26:Yaa arkadaşlar, buraya geçtiğimizden beri ben sayfaları takip edemiyorum. Geçmişi okuyana kadar çok zaman geçiyor ve asla bugüne kadar gelemedim hiç :) ben yine Kasım annelerine geçicem orada paylaşım olursa oradan takip edicem. böyle kalabalık olması güzel ama inanın herşey birbirine karıştı hiçbirşey anlamadım kaçgündür kk dan. ben hiç yetişemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?