2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Tatlim bizimkide cok hareketli cilgin bi cocuk ciglik atiyo guluyo adim atiyo 2 gundur slkmasln diye lastiksiz corap giydiriyorum 2 dkkada iki corapta yok ayakta

songülüm arasa hamileyken özel bişeymi yedin kız bu kadar hareketli maşallah yavrum

Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

songülüm arasa hamileyken özel bişeymi yedin kız bu kadar hareketli maşallah yavrum

Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

Cnm merhaba badem cok yedim cnm bide 15o tane kan surubu ictim cnm 5.aydan sonra 1 adet kalsiyum sanirkm yansidi arasa cnm erken dogmadina rahmen 4o hafta gelisiminde dogdu tostos

Cnm merhaba badem cok yedim cnm bide 15o tane kan surubu ictim cnm 5.aydan sonra 1 adet kalsiyum sanirkm yansidi arasa cnm erken dogmadina rahmen 4o hafta gelisiminde dogdu tostos

maşallah onaa
hatırlıyorum senin doğumu canım, korkmuştuk baya yazdığın anda, bak geçti bitti koskocaman adam bile oldu artık paşa

İnşallah kızlar ,merak etmeyin bi başlıcaklarr ozmn siz diceksiniz 2 duurr diyee

oda doğru, daha bunlar iyi günlerimiz

maşallah onaa
hatırlıyorum senin doğumu canım, korkmuştuk baya yazdığın anda, bak geçti bitti koskocaman adam bile oldu artık paşa

oda doğru, daha bunlar iyi günlerimiz

He be cnm rabbim bagisladi yavrumu son gece o hicbiseyin farkinda degilmisim meger sabah ameliyata 2 dr sevk icinde ambulans bekleyince anladim isin ciddiyetini

Of telden kim online goremiyorum f5 yok gicik oluyorum
Bide aksamlari esleri yaninda olanlar kiymetini bilin ben cokmutlu oluyorum persembe geceleri su an pc de arabada baksa olsun

Haha dogru valla ay bide simdi tam sevmelik oldular hic konusmuyorum sadece yuzine bakip guluyorum hemen guluyo o gul gamzeleri cikiyo bitiyorm o ann

iyi geceler güzel annişlerr.. Dünya Kadınlar günümüzz kutlu olsunn özel olsun

iyi geceler canım

Of telden kim online goremiyorum f5 yok gicik oluyorum
Bide aksamlari esleri yaninda olanlar kiymetini bilin ben cokmutlu oluyorum persembe geceleri su an pc de arabada baksa olsun

ah canım benim ya Rabbim başımızdan eksik etmesin onları

bende kaçtım kızlar herkese iyi geceler, bebişlerimizede huzurlu tatlı uykular olur inşallah

tekrar kadınlar günümüz kutlu olsun ve hayırlı Cumalar

er caa dualarım ıse yaradımı bu kadar uzun sure duramazdın gunduz
ay edada hıc gelmedı dunden erı gerımı teptıkı bebesı hıc durmuyomu ay öleyse eda gelır ben kacar:18::18::18::18:

canım ben annemdeydim dün orda kaldım. ondan giremedim nete geçmişi okıyım dedim gözler kan çanağına döndü okuyamadımda Tam , benim kızı nefesi kuvvetli bi hocaya okuttum songül hoca uykusu günden güne gerilemeye başladı 1-1.30 arası uyuyor. allah razı olsun bacım

nasıl yani ? adım atıyor mu gerçekten? bizimki yattığı yerde dönmüyor daha.sizinkiler emekleme faslını da mı gecti?

günaydın annişkolar cumanız weeee kadınlar gününüz kutlu mutlu olsun bugun annemler gelio antalyadan malum pzrtesi için... :18:

bende acaba emzırgımz için mi diorum ya benimde awuc awuc dökülüo saçlarım

bizde ikisindende war canım hatta biz orjinal cıngeneninkinide kurduk tavanı delip ama o çarşaf etkisini yapmadı hiç biri amcası aldı ikisinide yazık adama bosa gitti salıncaklar.şimdi gazı bitti ama carsafa alıstı baska türlü durmuoo :26:

bizde tavana kurduk çingene salıncağı ne güzel uyuyordu onda bir iki sallamada sonra kızım hasta oldu çok ağlayınca çarşafta sallayalım dedik 2 3 kere artık hep öyle uyumak istiyor bende çok direniyorum uykusu gelince uyutana kadar canım çıkıyor bazen pes edip çingene salıncağındaki yatağını alıp çarşaf gibi sanıyor öyle uyuyor nasıl unutturucam bilmem biraz ağlasın kızım kayınvalide zaten hemen çarşafta sallayalım diyor deli ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…