- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.101
Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm..
songülüm arasa hamileyken özel bişeymi yedin kız bu kadar hareketli maşallah yavrum
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
41 kere maşallahh
benimkide hala tembellikten pineklesin bakim
şaka bi yana umarım bizimkide döner yakında
Cnm merhaba badem cok yedim cnm bide 15o tane kan surubu ictim cnm 5.aydan sonra 1 adet kalsiyum sanirkm yansidi arasa cnm erken dogmadina rahmen 4o hafta gelisiminde dogdu tostos
İnşallah kızlar ,merak etmeyin bi başlıcaklarr ozmn siz diceksiniz 2 duurr diyee
maşallah onaa
hatırlıyorum senin doğumu canım, korkmuştuk baya yazdığın anda, bak geçti bitti koskocaman adam bile oldu artık paşa
oda doğru, daha bunlar iyi günlerimiz
Hevin ne gunlerdi dimi cnmnmm
valla canım ya baksana günleri saya saya bitmicek derdik şimdide döndü dönmedi derdine düştük
Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın,
bilseydim böyle güzel bişey olduğunu daha erken doğururdum
iyi geceler güzel annişlerr.. Dünya Kadınlar günümüzz kutlu olsunn özel olsun
Of telden kim online goremiyorum f5 yok gicik oluyorum
Bide aksamlari esleri yaninda olanlar kiymetini bilin ben cokmutlu oluyorum persembe geceleri su an pc de arabada baksa olsun
er caa dualarım ıse yaradımı bu kadar uzun sure duramazdın gunduz
ay edada hıc gelmedı dunden erı gerımı teptıkı bebesı hıc durmuyomu ay öleyse eda gelır ben kacar:18::18::18::18:
Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm..
bende güzelim uzun kıvırcık saçlarımı kestirdim çok dökülüyor diye,
ama malesef hala dökülüyor
büyüklerimiz çocuk anneyi tanımaya başladıkca dökülür diyor,
ne kadar doğru bilemicem :26:
benim iş arkadaşımında döküldü hep 8 ay kadar falan,
alın kısmı resmen kel kalmıştı, düzeldi sonradan yine.
bizde ikisindende war canım hatta biz orjinal cıngeneninkinide kurduk tavanı delip1. SORU
aralık annelerinde bir arkadaş yazmıştı çingene hamağı diye googledan arat demişti çarşafa koydum bebişimi ayyy ne güzel oldu uyudu gaz sancısı yok oldu bir anda söyleyen arkadaş sağolsun ama öyle hep çarşafla zor olur diye bu iki ürün var netten buldum eşim bende habersiz birincisine sipariş vermiş ama bence 2. si daha güzel çünkü 1. sinde vücudu omurgası büklüm büklüm olmazmı kullanan varmı fikirlerinizi bekliyorum.sizce 1. verdiğimiz siparişi iptal etsekmi yardımmmmm.
1. si
Amazonas Koala Bebek Hama, Hamak | Bebek Odas Mobilya | www.kidsline.com.tr
2. si
BEBEK HAMAK !! YASTIK HEDİYELİ!! YENİ MODEL!! GittiGidiyor'da 76759298
2. sinde alta MDF VARMIŞ BUDA ÇOCUĞUN OMURGASINA ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE DERSİNİZ
bizde ikisindende war canım hatta biz orjinal cıngeneninkinide kurduk tavanı delipama o çarşaf etkisini yapmadı hiç biri amcası aldı ikisinide yazık adama bosa gitti salıncaklar.şimdi gazı bitti ama carsafa alıstı baska türlü durmuoo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?