• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

huu huu kimseciklerrr yok muıuuu?!?

ben varım canım :)
kutsen ve sevnih kuzucuklarınıza maşallah :)

bizde bugün avm ye gittik.girdim ebebek mağazasına paracıkları harcadım geldim :)
kızıma yeni ciciler de aldık.kaç günün ardınca iyi bir değişiklik oldu

merhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa :37:
Omerle ilgili biraz sikintim vardi:ssz::ssz::ssz:anlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye

o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
:14:inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim :14:o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim :43:biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
:43:esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiii:ssz: Rabbim bebelerimizi korusun:5:

cok gecmis olsun cnm:( ucuz atlatmissiniz, birsey olmamis kuzucuga- okurken ben bile fena oldum, seni tahmin edebiliyorum nasil korkmussunduir..cok dikkatli olmamiz gerek artik , minnoslar fikir fikir durmuyorlar..bebek bunlar, duse kalka buyuyecekler ama insan pamuklara sarmak istiyor hicbirsey olmasin onlara diye..

merhaba kizlar nasilsiniz:16:
bu gun misafirim vardi baldizlarim :24:7de gitdiler ondan buyana evi supur bulasiklari yika yerlesdir:37: derken giremedim:6:
keyifler nasil
Omer bu gun gene istahsiz daha yenice biraz emip uyudu:ssz:
zaten bugun mutfakdan cikamadim o da butun gun mizirdanip durdu damagi oyle kasiniyor ki yavrum sinirin en ustune cikiyo
ve emmiyo sonuc olarak ayikken hic emmek istemiyor:19:
ne olacak bu cocuklarin hali:ssz:

masallah sevinc prensesinin gozlerinin ici guluyor. cok guzel ismide cok guzel daha once hic duymamistim. anlami nedir?

googld amcaya sordugun zamn anlami icin Allahin emaneti diyor. Asil anlami Nisa suresinde geciyor. İslam dunyasinda evlenirken esler karilarina mehir parasi veriyor ya zorunli olarak, iste bu mehiri kadin kocasina armagan ederse bunada Nihle deniyor. yani hediyeyi hediye edene hediye etmek gibi . degisik cok kullanilmayan bir isim aradik ve bulduk:-)

merhaba kizlar nasilsiniz:16:
bu gun misafirim vardi baldizlarim :24:7de gitdiler ondan buyana evi supur bulasiklari yika yerlesdir:37: derken giremedim:6:
keyifler nasil
Omer bu gun gene istahsiz daha yenice biraz emip uyudu:ssz:
zaten bugun mutfakdan cikamadim o da butun gun mizirdanip durdu damagi oyle kasiniyor ki yavrum sinirin en ustune cikiyo
ve emmiyo sonuc olarak ayikken hic emmek istemiyor:19:
ne olacak bu cocuklarin hali:ssz:

biz kızımla iyiyiz canım.misafir gelince çok zor oluyo valla biryanda kuzucuklar biryanda iş koşuşturmaktan mahvoluyoruz.
benim kızımda bu sıralar çok huysuz emerken damakları ile göğüsümü bastırıyo, bulduğu herşeyi ağzına sokmaya çalışıyo biran çıksa şu dişlerde rahatlasa yavrucaklar

cok gecmis olsun cnm:( ucuz atlatmissiniz, birsey olmamis kuzucuga- okurken ben bile fena oldum, seni tahmin edebiliyorum nasil korkmussunduir..cok dikkatli olmamiz gerek artik , minnoslar fikir fikir durmuyorlar..bebek bunlar, duse kalka buyuyin ecekler ama insan pamuklara sarmak istiyor hicbirsey olmasin onlara diye..

tesekkur ederim cnm dogru cok dikkatli olmamiz gerek
yok sevilcim duzelmedi maalesef. memeyi birakicak herhalde diyo insanlar. bakalim alti aylik olalim en azindan diyorum bende. insallah emer bir ay daha. omerdemi istahsiz :( ya insallh bi donemdir bu. ben hep belki yarin duzelir umidiyle doluyum. tam yirmi gun oldu. insallah omercikte duzelir yakin zamanda. ben uyutup oyle emziriyorum.
canim aslinda Omer tam duzelmisdi :31: hatta o kadar sik acikiyordu ki sutum yetmiycek galiba diyordum :30:
kendim nazar degdirdim :19:
simdi de emsin diye saat basi kucagima aliyorum:26:

buda benim melegim Nihle
cnim ne tatli sirin bi kizin var:nazar: sana benziyor hele gozlere bak sen:nazar:

canim bununla gecmis olsun bir daha olmaz ins uc gun once bende dusurdum melegimi hemde yanimdayken yastigin yuzunu degistirmek icin ustun koru yer attim sonra telefona bildirim geldi ona bakarken nasil oldu anlamadim bir anda yere dustu ama cok sukur yere attigim yastigin uzerine elimle koymusum gibi yatiyordu aglamadi ama bir anda oda ne oldugunu anlamadi bensoka girdim nasil dustude yastiga denk geldi diye Rabbim korudu cabuk atlattik soku

hakikaten Rabbimiz koruyor bebeklerimizi insallah bi daha yasamayiz

Kizlar günaydın herkese iyi haftalar bu sure girmedim daha doğrusu okudum ciktim yazamadım. Annemleri gönderdim misafirler geldi gitti temizlik Carti Curtu derken dun de hava cok güzeldi disari ciktik cocugunu kapan cikmis sahilde yer yoktu. Bide e bebek in magazasina gittik. Ev tipi anakucagi Die geciyor sanirim. Ondan aldik. dünden beri biraz oyalaniyor onda. Guzel bisey ama telden ekleyemiyorum resmi yada ben bilmiyorum :))

Kizlar günaydın herkese iyi haftalar bu sure girmedim daha doğrusu okudum ciktim yazamadım. Annemleri gönderdim misafirler geldi gitti temizlik Carti Curtu derken dun de hava cok güzeldi disari ciktik cocugunu kapan cikmis sahilde yer yoktu. Bide e bebek in magazasina gittik. Ev tipi anakucagi Die geciyor sanirim. Ondan aldik. dünden beri biraz oyalaniyor onda. Guzel bisey ama telden ekleyemiyorum resmi yada ben bilmiyorum :))

hosgeldın canımm.keske kalsaymıs annen daha.bızde dun gıttık sahıle ordan cıktık avm ye eceye balon oyuncak falan aldık.kız resmen konusmaya basladı eve gelene kadar degısık sesler cıkardı.o oyle mutlu olunca esımde bende cocukler ıbı sen geldık eve.sahıle sız nereye gıttınız...?

Gunaydin annisleri ve kuzucuklarii biz dunku guzel havada misafir agirladik malesef guzel bi gundu ama o guzel havayida degerlendirmk isterdim tabi gece yine uykusuz ve huzursuz gecirdik az once ikinci disimizinde patlak verdigini gordum biraz hizli olmuyor mu ya yoruldum bu dis sendromundan ya iki aydir :( gazida devam ediyo bir kac gun oh gaz bitti diyorum yine basliyo sutum gitmistiya dediklerinizi yaptm geldi simdi ama yetmiyo bide gazi agrisi oldulca emmek istiyo emm diye agliyo trsaduf mu bilerek mi emm diyo onuda anlayamadim ama :)

Evde birinin olmasi cok iyi oluyo ben yalnizim cok bunaliyorum sık sık gelsnler bnce :( gule gule kavusun diyim artik :) ana kucaniz da hayirli olsn gule gule kullanin

hosgeldın canımm.keske kalsaymıs annen daha.bızde dun gıttık sahıle ordan cıktık avm ye eceye balon oyuncak falan aldık.kız resmen konusmaya basladı eve gelene kadar degısık sesler cıkardı.o oyle mutlu olunca esımde bende cocukler ıbı sen geldık eve.sahıle sız nereye gıttınız...?

Evet ya sahile nerelere gidiyosunuz merak ettim biz hep ayni yere iniyoruz evimizin onune halice fikir olsn bana bn pek bilmiyorumda

Gunaydin annisleri ve kuzucuklarii biz dunku guzel havada misafir agirladik malesef guzel bi gundu ama o guzel havayida degerlendirmk isterdim tabi gece yine uykusuz ve huzursuz gecirdik az once ikinci disimizinde patlak verdigini gordum biraz hizli olmuyor mu ya yoruldum bu dis sendromundan ya iki aydir :( gazida devam ediyo bir kac gun oh gaz bitti diyorum yine basliyo sutum gitmistiya dediklerinizi yaptm geldi simdi ama yetmiyo bide gazi agrisi oldulca emmek istiyo emm diye agliyo trsaduf mu bilerek mi emm diyo onuda anlayamadim ama :)

dıs cıkarıyor ondan yeemıyordur,normal bencede cok hızlı cıkıyor.ne kadar gec cıkarsa o kadar ıyıymıs oyle dedı doktor her doktor bızımkıne cıktı cıkıcak dıyor ama bızım kızda tık yokk masallah bebısınıee:nazar::nazar:

tesekkur ederim cnm dogru cok dikkatli olmamiz gerek

canim aslinda Omer tam duzelmisdi :31: hatta o kadar sik acikiyordu ki sutum yetmiycek galiba diyordum :30:
kendim nazar degdirdim :19:
simdi de emsin diye saat basi kucagima aliyorum:26:

cnim ne tatli sirin bi kizin var:nazar: sana benziyor hele gozlere bak sen:nazar:

hakikaten Rabbimiz koruyor bebeklerimizi insallah bi daha yasamayiz

Cok gecmis olsun canim duse kalka buyucekler ama hasarsiz buyuturuz ins rabbim onlari korusun ve gozetsin

Back
X