• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hosgeldın canımm.keske kalsaymıs annen daha.bızde dun gıttık sahıle ordan cıktık avm ye eceye balon oyuncak falan aldık.kız resmen konusmaya basladı eve gelene kadar degısık sesler cıkardı.o oyle mutlu olunca esımde bende cocukler ıbı sen geldık eve.sahıle sız nereye gıttınız...?

hosbuldum canim.iki hafta sonra tekrar gelirler ins.evlat boyle biseymis demekki mutluluguyla mutlu oluyosun baska hicbiseyin mutlu edemiyecegi kadar:)masalla msallah iyiki varlar.biz maltepede sahildeyiz sureyya plajina iniyoruz.cok kalabalik oluyo guzel havalarda
telden surekli yazamiyorum okuyorum cikiyorum.pc ide her zaman acip yazamiyorum kuzummm hicbirine izin vermiyor.burda yazamasamda varim:)

ben mama sandalyesini ikea dan düşünmüyorum ya.minderi olmadığı için başını vurur diye düşünüyorum.ayrıca otururkende sert olur.o yüzden krafta bakıcam 1-2 model görmüştüm netten mağazaya gidip yakın bi bakarım

canim ikea nin minderi var ama cogu alip kullanmiyor ikeanin magazasinda ayri satiliyor ben kizcem sert yete oturmasin diye minderi ile birlikte alacam diger markalara baktim hem cok pahali hemde cok hantallar sen bilirsin ama bir daha dusun

Merhaba anneler oğlumun 5 ayını doldurmasına 7 ggün var ve idrarı acayip kötü kokuyor bezindede idrarı çok koyu internetten araştırdım biraz ama tam tatmin olmadım enfeksiyon olabilir kanısına vardım ateşi yok huzursuzluğu yok uykusu da düzene girdi sayılır ne yapsam bilemedim 1 hafta sonra ı götürsem doktora yoksa ne yapsam bilemedim...

hosbuldum canim.iki hafta sonra tekrar gelirler ins.evlat boyle biseymis demekki mutluluguyla mutlu oluyosun baska hicbiseyin mutlu edemiyecegi kadar:)masalla msallah iyiki varlar.biz maltepede sahildeyiz sureyya plajina iniyoruz.cok kalabalik oluyo guzel havalarda
telden surekli yazamiyorum okuyorum cikiyorum.pc ide her zaman acip yazamiyorum kuzummm hicbirine izin vermiyor.burda yazamasamda varim:)

oohh ne guzel..benımkıde gunduz uyuyor gece ayakta valla hep

Merhaba anneler oğlumun 5 ayını doldurmasına 7 ggün var ve idrarı acayip kötü kokuyor bezindede idrarı çok koyu internetten araştırdım biraz ama tam tatmin olmadım enfeksiyon olabilir kanısına vardım ateşi yok huzursuzluğu yok uykusu da düzene girdi sayılır ne yapsam bilemedim 1 hafta sonra ı götürsem doktora yoksa ne yapsam bilemedim...

Omer 5 ayini geride birakdi ama simdiye kadar koyu fln olmadi idrari:44:
insaallah:16: onemli bisey degildir
dr.nu arayip sorsan daha iyi olur bence zaten 1 hafta sonra gitceksin :34:
kotu 1 sey olursa Allah korusun cagirir kendisi

cumartesi günü gezmemizden resimler ve ikea minderli mama sandalyesi

Eklentiler

• $484362_10151476879354324_575127234_n.webp
    $484362_10151476879354324_575127234_n.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $64137_10200290665963059_780143648_n.webp
    $64137_10200290665963059_780143648_n.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $antilop chair pad 2.webp
    $antilop chair pad 2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 30
canım cızelge hazır ama eklemeyı beceremedım..benım kızım bugun gordum cıkarıyor 3 gundur huzursuz onun rahatsızlıgıymıs...cok sevındım en azından dısten oldugunu bılıyorum..

gıtmıs dıyosun yanıı ayyy dıle benden ne dılersen kıloları verdım sadece gobus kaldı bıraz

ece zaten kipir-kipir :nazar:birazdan sende gobis fln kalmiyacak arkasinca kosusdurmakdan
:emir_bebek:suan kac kilosun cnm
ece hanimin disimi cikmis hayirli olsunnn ilk incisi:16:

Son düzenleme:
Omer 5 ayini geride birakdi ama simdiye kadar koyu fln olmadi idrari:44:
insaallah:16: onemli bisey degildir
dr.nu arayip sorsan daha iyi olur bence zaten 1 hafta sonra gitceksin :34:
kotu 1 sey olursa Allah korusun cagirir kendisi

doktorunu değiştireceğim hiç memnun değilim o yüzden aramakta istemiyorum acaba çok mu abartıyorum bakalım artık olmadı götüreceğiz...

ya kızlar kızımın dogum gunu çizelgesını yaptım ama carpı işaretı var göremiyorum siz gorebiliyor musunuz

canim bebisinin incileri hayirli olsun:nazar: darisi bize
bu arada seninle evlilik yildonumlerimiz ayni:29:
haziran 13 ne guzel 3 yil olcak:52:
beraberce kutlariz:29:

en kısa zamanda agrısız sızısız çıkarır inş canım :) hiç farketmemişim kutlayalım tabe :) bebişler yokken ii kutluyoduk yemege filan çıkıyodum bu sene nasıl olur dersin :)

kızlar bizim oğlan kerem mirza çok hareketli ne yıkarken tutabiliyoruz eşimle ne oturtabiliyoruz sürekli zıplıyo dönüyo oturmayı öğrenemicek bu gidişle gezinirken gördüm e bebek sitesinde bu ürünü gördüm 1.5 yaşına kadar kullanabilirmiki 14 ay filan diyo kullanışlı olur mu ürünü yakından gördünüz mü hiç Bumbo Bebek Koltuğu Lila - e-bebek.com

Cubish canim sana Cvp yazdim sanirim gormedun ..yanlusim varsa kusura bakma lutfen sanurim anneni yeni kaybettin Ben de babami :(cook zor Bisey 3 ay oldu daha tam duzelemedim ...Ben gurbette olunca ve baban aniden vefat edince kabullenmem zor oldu her aklima geldiginde bicak saplaniyor yuregime.ozlem cig gibi artiyor...dogumda yanimdaydi ...oglumu gordu cok sukur ama doyamadi hergun telefonlasirdik..hep onu sorardi ...offf ALLAH diger sevdiklerimin ve hepunizin sevdikletinin omrunu uzun versin

Allah rahmet eğlesin cnm,benim 10 yıl oldu canım annemi kaybedeli..ama inan acın azaldıkça özlemin artıyor..Allah sabır versin sizlere..

Back
X