- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.361
ya kızlar kızımın dogum gunu çizelgesını yaptım ama carpı işaretı var göremiyorum siz gorebiliyor musunuz
göremiyorum canım bende x görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar kızımın dogum gunu çizelgesını yaptım ama carpı işaretı var göremiyorum siz gorebiliyor musunuz
canim ikea nin minderi var ama cogu alip kullanmiyor ikeanin magazasinda ayri satiliyor ben kizcem sert yete oturmasin diye minderi ile birlikte alacam diger markalara baktim hem cok pahali hemde cok hantallar sen bilirsin ama bir daha dusun
80 mi yazım yanlışı var galiba hiç o kadar gozukmuyorsun ben 60 ım sende max 65
en kısa zamanda agrısız sızısız çıkarır inş canım :) hiç farketmemişim kutlayalım tabe :) bebişler yokken ii kutluyoduk yemege filan çıkıyodum bu sene nasıl olur dersin :)
kızlar bizim oğlan kerem mirza çok hareketli ne yıkarken tutabiliyoruz eşimle ne oturtabiliyoruz sürekli zıplıyo dönüyo oturmayı öğrenemicek bu gidişle gezinirken gördüm e bebek sitesinde bu ürünü gördüm 1.5 yaşına kadar kullanabilirmiki 14 ay filan diyo kullanışlı olur mu ürünü yakından gördünüz mü hiç Bumbo Bebek Koltuğu Lila - e-bebek.com
80 mi yazım yanlışı var galiba hiç o kadar gozukmuyorsun ben 60 ım sende max 65
8o ? bence sizin tartıda bi sorun var canım hiç 80 durmuyosun
bende max 65 olur Tugce diyordum:26: hic gostermiyor hakikaten:44:
ayyy cok tesekurler 169 boyum var belkı ondandır...benı mutlu ettınız vaalla bu aksam degmeyın keyfıme
kaynanamın abısı geldı ankaradan gıremezsem merak etmeyın kuzucuklarımm![]()
tamam kuzumm![]()
kaynanannlar nereye gitdi cnm ozel degilse tabe![]()
kızlar saclarımı boyatmak ıstıyorum esım boyle daha guzelsın dıyor..atık makyaj yapmama bıle ızın vermıyor.bu durum benı rahatsız edıyor tamam yapmıyım ama neden.boyle dah aıyı dıyıp gecıyor...
![]()
ben o kadar bunalmıştım ki ilk ay hemen 40mız çıktı ertesi gün kuaföre gittim..insan değişiklik istiyor gerçekten,kendini iyi hissediyosun..![]()
Merhaba anneler oğlumun 5 ayını doldurmasına 7 ggün var ve idrarı acayip kötü kokuyor bezindede idrarı çok koyu internetten araştırdım biraz ama tam tatmin olmadım enfeksiyon olabilir kanısına vardım ateşi yok huzursuzluğu yok uykusu da düzene girdi sayılır ne yapsam bilemedim 1 hafta sonra ı götürsem doktora yoksa ne yapsam bilemedim...
aynen oyle ama ben hep saclarımı sarı veya bakıra boyattıgım ıcın ısteıyor oda.esım dogallıgı cok sevıyorherseyde oyle ama dogal olsun ıstıyor eceye kavanoz maması felan alıyorum ok kızıyor.kendımde yapıyorum ama arada degısıklı olsun stıyorum sıkılmasın hep aynı tatlardan..![]()
kızlar saclarımı boyatmak ıstıyorum esım boyle daha guzelsın dıyor..atık makyaj yapmama bıle ızın vermıyor.bu durum benı rahatsız edıyor tamam yapmıyım ama neden.boyle dah aıyı dıyıp gecıyor...
![]()
Bugün HİPP in şeftali püresini tatdık bikaç kaşık,çok sevdi kızım..aslında karşıyım bu kavanoz mamalara ama öve öve bitiremedi arkadaşım gelirken 2 tanede getirmiş denememiz için.gerçekten açınca kokusu bile çok hoş..meyveleri tatmaya başladık,çok şükür severek yiyo devamlarını istiyo :) buara zaten herşeyden istiyo hanım öyle ağzımıza bakıyo bişey yer içerken..![]()
aynen oyle ama ben hep saclarımı sarı veya bakıra boyattıgım ıcın ısteıyor oda.esım dogallıgı cok sevıyorherseyde oyle ama dogal olsun ıstıyor eceye kavanoz maması felan alıyorum ok kızıyor.kendımde yapıyorum ama arada degısıklı olsun stıyorum sıkılmasın hep aynı tatlardan..![]()