• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Bugün HİPP in şeftali püresini tatdık bikaç kaşık,çok sevdi kızım..aslında karşıyım bu kavanoz mamalara ama öve öve bitiremedi arkadaşım gelirken 2 tanede getirmiş denememiz için.gerçekten açınca kokusu bile çok hoş..meyveleri tatmaya başladık,çok şükür severek yiyo devamlarını istiyo :) buara zaten herşeyden istiyo hanım öyle ağzımıza bakıyo bişey yer içerken..:56::9:

bende dört gözle ek gıdaya geçmeyi bekliyorum.bişeyler yerken çok tatlı oluyolar ya heryerleri bulaşıyo kendimi zor tutuyorum onları mıncıklamamak için şimdi kendi bebeğimde ne yaparım bilmem :)
bu ay sonunda bizde ek gıdaya geçiez.bende kendim yapmak istiyorum püreleri ama almak gerektiğinde hangisi daha iyidir acaba?bilginiz var mı kızlar?

slm kızlar nasılsınız?

oğluşuma nazar değdirdim galiba o gece düzenli rahat uyuyan çocuk gitti, mızmız bir çocuk geldi

yarım saatte, 1 saatte bir uyanır oldu oğlum :ssz:

dün akşam 7den 8e kadar uyudu. sonra 12 oldu yatana kadar 2:30 kadar sürekli uyandık

2:30-5:30 arası kesintisiz uyku sonra yine mızıltı uykusu 7ye kadar

dişlerini kontrol ediyorum yok bişey. niye böyle yapıyor anlamıyorum bikaç gündür

gündüz uykumuz hep problemdi gece uykusu da bozuldu

bir de yattığı yerde duramayan bir çocuktu zaten, şimdi oturmaktan bile sıkılıyoruz. ayakta durcak adım atçak sıpa :1:

bir bakıyorum dönüvermiş bişeye ulaşmaya çalışıyor, kıpır kıpır saniye durmuyor yerinde maşallah

yattığı yerde oyalanan bebek olamadık hç malesef, müzikli bir oyuncak almıştık yattığı yerden hem aynasına bakıyor hem 2 kol var oraya vurup müzik yapıyordu. 2-3 seferde ondan da sıkıldı. herşeyden çok çabuk sıkılıyor ,yoruyor bizi artık

ah canım sen benim kızımı anlatmışsın resmen ya ne gece uyuyoz ne gündüz 10dk uyuyup uyanıyor aramızdada 1gün var seninle dönem özelliğimi acaba ama doğduğundan beri yatmaya karşı çocuk hiç oyalanamıyor:(((

kavankz mamasi hakkinda
ben kendim yapiyorum cigu zaman ama yemiyor bende haliyle artik ne yerse yesin yeterki yesin moduna geciyorum.o yuzden huc farketmez benim doktorum ya milupa yada hip dedi baska bir marka alun birde hipp alin kokusundan bile farku anlarsiniz biz gecenlerde test yaptik bi rane bebelac bi tanede hipp aldik.hipp resmen meyve kokuyor digeride degusik tatli birsey kokuyor.hippin kayisi suyunu iciyor kizim sanku dalindan alip sikmissin gibi.

Saol canim darisi basiniza :) ins rahatlar ve bnde gece gundz evde kucanda miz miz aglayan bi bebek gece ve gundz insan cok bunaliyo rahatlarsin annenlerde biraz cok ii gelir bence
Amin canım. Bedenen olmasa da ruhen rahatladım. Biz daha çok misafir ağırlamadaydık, annemler dahil sık ev ziyareti yapmadığımız için mi bilmem oğlum yadırgadı sanırım ,çok huysuzlandı. Ablam da gelmişti 3 çocuğu var biraz curcuna oldu diye midir nedir durmadı kimsede. Akşam ancak alıştı gülücükler saçtı. Evimizin sessizliğine sakinliğine çok alışmış kuzum :)
Ablamın 3. çocuğu 7,5 aylık ikinci dişini çıkardı, diğerlerinden de tecrübelisin bir bak ne zamana çıkar Hüseyin'inki dedim 3-5 güne kalmaz demesini umut ederek ,1 aya ancak çıkar dedi hayallerimi yıktı:) Umarım yanılıyordur:)

gunaydinlaar ben aralik annesiyim 2012 bi bakiyim dedim sizin bebisler neler yapiyo benim kiz geceleri az uyuyor gec yatip erken kalkiyor gunduzde uykusuzluktan hep mizmiz kaka problemimiz var sabahlari 6 da ikinmaya basliyor uyuyamiyor tabiki. sabahin koru kahvaltimi yaptim simdi ayagimda salladim zorla uyudu uyanmazsa bende uyucam insallah. belki sonra uykularimiz duzelir diye bir umutla bakiim sizlere dedim ama yok galiba bebisler yasina gelince duzgun bi uyku olacak sanirim.

Bugün HİPP in şeftali püresini tatdık bikaç kaşık,çok sevdi kızım..aslında karşıyım bu kavanoz mamalara ama öve öve bitiremedi arkadaşım gelirken 2 tanede getirmiş denememiz için.gerçekten açınca kokusu bile çok hoş..meyveleri tatmaya başladık,çok şükür severek yiyo devamlarını istiyo :) buara zaten herşeyden istiyo hanım öyle ağzımıza bakıyo bişey yer içerken..:56::9:

bende karşıyım kavanoz mamalarına ama düşününce pazardan aldığımızı vermekten iyidir , çünkü pazarda doğal bişey bulmak zor , bulsanda ilaçlı , o yüzden organik kavanoz mamaları verilebilinir bence , koruyucu içeriyormu ondan emin değilim ama onlara bi bakmak lazım , raf ömrü uzunsa kesin içeriyordur zaten

kavankz mamasi hakkinda
ben kendim yapiyorum cigu zaman ama yemiyor bende haliyle artik ne yerse yesin yeterki yesin moduna geciyorum.o yuzden huc farketmez benim doktorum ya milupa yada hip dedi baska bir marka alun birde hipp alin kokusundan bile farku anlarsiniz biz gecenlerde test yaptik bi rane bebelac bi tanede hipp aldik.hipp resmen meyve kokuyor digeride degusik tatli birsey kokuyor.hippin kayisi suyunu iciyor kizim sanku dalindan alip sikmissin gibi.

bencede milupanın organik serisiyle hipp e güvenebiliriz gibi geliyor , hipp in zaten herşeyi organik , birde bebe bisküvisini çok tavsiye ediyorlar hipp in

Amin canım. Bedenen olmasa da ruhen rahatladım. Biz daha çok misafir ağırlamadaydık, annemler dahil sık ev ziyareti yapmadığımız için mi bilmem oğlum yadırgadı sanırım ,çok huysuzlandı. Ablam da gelmişti 3 çocuğu var biraz curcuna oldu diye midir nedir durmadı kimsede. Akşam ancak alıştı gülücükler saçtı. Evimizin sessizliğine sakinliğine çok alışmış kuzum :)
Ablamın 3. çocuğu 7,5 aylık ikinci dişini çıkardı, diğerlerinden de tecrübelisin bir bak ne zamana çıkar Hüseyin'inki dedim 3-5 güne kalmaz demesini umut ederek ,1 aya ancak çıkar dedi hayallerimi yıktı:) Umarım yanılıyordur:)

kalabalık ne güzeldir ama yaaa :)) inşallah yanılıyordur canım ama her bebeğin bünyesi farklıdır bence , hemen çıksada bitse keşke huzursuzlukları meleklerimizin :16:

gunaydinlaar ben aralik annesiyim 2012 bi bakiyim dedim sizin bebisler neler yapiyo benim kiz geceleri az uyuyor gec yatip erken kalkiyor gunduzde uykusuzluktan hep mizmiz kaka problemimiz var sabahlari 6 da ikinmaya basliyor uyuyamiyor tabiki. sabahin koru kahvaltimi yaptim simdi ayagimda salladim zorla uyudu uyanmazsa bende uyucam insallah. belki sonra uykularimiz duzelir diye bir umutla bakiim sizlere dedim ama yok galiba bebisler yasina gelince duzgun bi uyku olacak sanirim.

benim kızımın gece uykuları 3. ayda düzene girdi , gece konuşma ve ışığı açmaki gece modu devam etsin , emzir yatır , altınıda alma , alışır bi müddet sonra :34:

Gunaydin anneler nasilsiniz
ben hic iyi degilim Omer emmek istemiyor gece 2de yedi en son hic acikmazmi yaa bu bebek
3gundur boyle disi bi ciksa rahatlayacak ama daha 1 ay var gibi gorunuyor...
ne yaiyim bilmiyorum simdi uyutmaya calisiyorum bakalim uykuda yiyecekmi....

benim kızımın gece uykuları 3. ayda düzene girdi , gece konuşma ve ışığı açmaki gece modu devam etsin , emzir yatır , altınıda alma , alışır bi müddet sonra :34:

yok valla citimiz cikmiyor sabaha kadarda hicc almiyorum altini ilk uyuturken zor uyuyor memede once sonrada ayagimda 1 saat yada 2 saat salliyorum sabahta ikinmaktan uyaniyor. sonrada zorla salliyarak uyutmaya calisiyorum ayagimdan indirince uyaniyor. bi ara ne guzel uzamisti uyku saatleri 4-5 gundur toplam 8- 9 saat uyuyor cildirmak uzereyim

ah canım sen benim kızımı anlatmışsın resmen ya ne gece uyuyoz ne gündüz 10dk uyuyup uyanıyor aramızdada 1gün var seninle dönem özelliğimi acaba ama doğduğundan beri yatmaya karşı çocuk hiç oyalanamıyor:(((

yaramaz tavşanlar ya böyle böyle büyücekler ama bizi de tüketerek :1: doruk paşa uykuya karşı bir bebek, uyumak yatmak uzanmak gereksiz işler hep onlar :1: oynamak zıplamak lazım di mi ama :1:

pazar günü mahvetti bize 8de kalktı gece 11'e kadar 4 kere 25-30 dklık uyudu gerisi hep mızmızlanma.

dün akşam iyiydi çok şükür maşallah keyfi yerindeydi

kavankz mamasi hakkinda

bende oğluma geçen gün elma rendeleyip verdim çok hoşuna gitti :1: 2 gündür de yoğurt götürüyorum bakıcısına severek yedi çok şükür. kavanoz mamalarından almadım daha bana da ters geliyor hazır meyve mama almak ama aldığımız meyveler ne kadar organik ki, hiç değilse onlarda organik meyve yazıyor diye de düşünüyorum :26:

ben hic iyi degilim Omer emmek istemiyor gece 2de yedi en son hic acikmazmi yaa bu bebek

acıksa dayanamaz canım beyefendiler kendi keyiflerine göre besleniyolar

biz de bu gece 10:30da uyuduk sabah 6:30a kadar :nazar: 6:30da bir emişi vardı yicek memeyi nerdeyse:1:

Gunaydin canimm Dis biraz sancili oluyo canim biz iki ay ishaldik sukur iki gundur gecti ishal basladiginda dis eti duzelip kabarmaya basladi bir hafta gecti beyaz cizgi seklinde belirmeye basladi veeee uykusuz geceleer surekli miz miz bi huzursuzluk sinir o cizgiler belirdikce huzursuzlugun siddeti artiyor ve o cizgiler belirdiyse bir aya kalmadan cikiyor ve bunyeleri hassaslastigi icin hastalaniyolar ve bizimkide hastalikla birlikte cikardi ins sizinki kolaylikla cikiverir rabbm tardimcn olsun

uykuda emer inşallah canım yaa , bu diş olayı sandığımdanda zor görünüyor :37:

günaydınlar....ameliyatımız yarın sbh 8 de olucak bugün ögleden sonra yatış yapıcaz.dualarınızı eksik etmeyin teyzoşlarııı :26:

Gunaydin canimm Dis biraz sancili oluyo canim biz iki ay ishaldik sukur iki gundur gecti ishal basladiginda dis eti duzelip kabarmaya basladi bir hafta gecti beyaz cizgi seklinde belirmeye basladi veeee uykusuz geceleer surekli miz miz bi huzursuzluk sinir o cizgiler belirdikce huzursuzlugun siddeti artiyor ve o cizgiler belirdiyse bir aya kalmadan cikiyor ve bunyeleri hassaslastigi icin hastalaniyolar ve bizimkide hastalikla birlikte cikardi ins sizinki kolaylikla cikiverir rabbm tardimcn olsun

bişey kullandınızmı canım diş için ?

Duzenleri bozulunca keyifleri kaciyo duzeni seviyo yazin gezicem diyorum ama bi aksam bi yere gitsek cildiriyo eve gelince sakinlesiyo nasil gezilecek bilemedim yok mamasi yok uykusu isimiz zor gibi :) disler beyaz cizgi gibi gorunuyorsa yakin demektir o cizgiler belirdikce gunu yaklasiyi bi bakmisin aaa cikmis oluyosun ;) tecrube baska bisi yengeme telf anlattim olanlari bu dis cikariyo bak gor haftaya bikemedin on gune dedi haftasina kalmadi cikardi :))) gormeden bildi yani onunda 3 cocugu var en kucuk yegenim iki yasinda masallah unutmuyoda tecrubeli dedikleri oluyove iyi geliyo bn hep onu ararim napim diye :) bnce seninkide yanilmaz rabbm kolaylik versn canim

bişey kullandınızmı canım diş için ?

Canim doktor once bisey vermedi gribine oncelik verince ama cocuk cildiriyo esimi gece yarisi ecz gonderdim dentinox jel vermis o rahatlatti baya sonra disi gorunce doktrda yazdi bi jel adini hatirlamiyorum ecz dediki bunlari artik topluyolar kullanimini onermiyolar bitkisel icerikli olanlari cikti suan elimizde yok onlardan alin dedi ee bizde zaten kullandik bitmek uzereydi almadim bu bitince arastirayim dedim kullandigimiz iyi geldi ama icerigini bilmiyorum canim

Back
X