selam kizlarr!!!! nasilsiniz? umarim annecikler de kuzular da gune guzel baslamistir. benim gunduzleri uyumayan minnos bikac gundur yarim saatle falan basladi, ohh ohh keyfime diyecek yok, gunduz uykusu hormonu geliyor mu acaba bizeee? onun disinda tum gun damak kasiyoruz, artik kizim tirnagiyla distetlerini tirmikliyor o derece, ama baktim ne beyaz cizgi var ne birsey
tugce, zifirirose, bebislerinizin 2. disleri de hayirli olsunn kizlarrr. kizlar kac dis oluyor ya toplamda, napicaz her diste ayni toren merasim mi olucak

tugce, resimleriniz cok guzel, minik tavsani benim icin opp :x
biz bir haftadir eve hapis kaldik, inanilmaz kar var burda, haftaya turkiyeye ucuyoruz, gercekten korkuyorum duzeni degisicek diye- hep ayni duzeni istiyor minnos, gecen gittigimde harap olmustum.
makyaj sac konusu bende de ayni. saclarim uzadi ama puskul puskul oldu - tabi boyasi da geldi. saclarimi hep sariya boyuyordum yillardir ama simdi sadece uclarinda kaldi-dogal bir renk yapmak istiyorum ama esim de sari kalsin diyor. makyaj da pek yapan biri degildim, sadece cok az kapatici ve rimel, allik- ama artik onu da yapmiyorum, ben de istiyorum ceki duzen vermek. bakalim..