• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar benim oğluşumda alerjik bronşit var,3. kez tekrarlıyo .Şimdi burunlar tıkalı,balgam var, öksürüyo bide.
Ihlamur içirsem iyi gelirmi,birde uykuya zor dalıyo papatya çayı dediler ??

Neye iyi geliyor bilmiyorum ama ben ihlamur papatya rezene nane limon veriyorum kendimde iciyorum rahatlatiyor tabi ama size nasil olur bilemiyorum

bende evlendiğimde 65 dim canım ideal kilom , sonra çalışma hayatım bitti ve bide polikistik over oldum , kilolar gelmeye başladı bi al bi ver bi al bi ver en son 78 ile hamile kaldığımı hatırlıyorum , doğuma girdiğimde tam 100 düm :27: şaka gibi ama cidden 100 kg ı gördüm tartıda , sabah itibariyle ise 83 düm , sizde kilo filan demeyin yani :)) bişeyiniz yok , göbekte zamanla gidecek zaten
sende mı polıkıstık oversın canıkom?halıne sukret bence cunku hamıle kalabılmıssın benım tüp bebektı

Bunyeleri hassaslasiyormus bu donem dikkat etde grip filan olmasin cabuk aliyomus birde eline prasa veriyorum bazen sogan o kadar rahatliyoki bide bitkisel icerikli jellerden alabilirsin onlarda rahatlatiyor ins en az agriyla kolaylikla cikarir

bu taze soğanı annemde söyledi , dişin acısını alırmış , ver eline hem kaşısın hem acısını alsın dedi , bende boğazına filan kaçırır koparırsa die korktum

sende mı polıkıstık oversın canıkom?halıne sukret bence cunku hamıle kalabılmıssın benım tüp bebektı

evet canım , doğum yaptıran doktoruma ilk gittiğimde overleri gördü ve doğal yolla hamile kalabilmen mucize olmuş senin dedi , birde bu bizim 2. bebeğimiz, ilki 8 haftalıkken düşmüştü :50: ne biliyim canım takdiri ilahi herhalde , ben hep dua ederdim , hayırlıysa bir evlat nasip et rabbim die

evet canım , doğum yaptıran doktoruma ilk gittiğimde overleri gördü ve doğal yolla hamile kalabilmen mucize olmuş senin dedi , birde bu bizim 2. bebeğimiz, ilki 8 haftalıkken düşmüştü :50: ne biliyim canım takdiri ilahi herhalde , ben hep dua ederdim , hayırlıysa bir evlat nasip et rabbim die
aynen canım sen cok cok sanslısın..benım esımdede sorun oldugu ıcın olmadı ıkısı bırlesınce ımkansız
tuğçecim avcılarda mı oturuyorsunuz?bende esenyurttayım :)

bende esenyurttayım,burda annemlerde alıyorum esenyurttun neresınde?

kızlar benim oğluşumda alerjik bronşit var,3. kez tekrarlıyo .Şimdi burunlar tıkalı,balgam var, öksürüyo bide.
Ihlamur içirsem iyi gelirmi,birde uykuya zor dalıyo papatya çayı dediler ??

ıhlamuru ben sadece birkaç kez verdim ama verilebilir diye biliyorum.ama papatya çayını kızıma sık sık veriyorum.faydaları çok.bence vermenin bir mahsuru yok

kizlar kizimda genizden gelen bir hirilti var, oyle surekli bir hirilti degil ama mesela emerken farkediyorum genzi sanki dolu gibi.ozellikle gece emerken cok farkediliyor. burnunda bir akinti yok, burun aletiyle de cektim bos. daha once yasayan var mi? geniz tikanikligi icin de mi serum fizyolojik kullaniliyor, ya da ne kullaniyorsunuz?

kizlar kizimda genizden gelen bir hirilti var, oyle surekli bir hirilti degil ama mesela emerken farkediyorum genzi sanki dolu gibi.ozellikle gece emerken cok farkediliyor. burnunda bir akinti yok, burun aletiyle de cektim bos. daha once yasayan var mi? geniz tikanikligi icin de mi serum fizyolojik kullaniliyor, ya da ne kullaniyorsunuz?

biizim 2-3 aylıkken ara ara oluyodu.hır hırr.. nefes alışını zorlaştırıyo gibi geliyodu bana..doktora götürdük serum fiz. verdi.ve yatağını başını koyduğu kısmıı eğimli yapın biraz yükseltin daha rahat nefes alır dedi..1 yaşına kadar ara ara olabilir normal demişti..

bizde banyo genis ama ne fayda, cocuk kuvetinin ayakligi var bel hizasina kadar, onda yikiyorum ama yer gok su oluyor, suyu cok seviyor ama eller ayaklarla cirpiniyor, benim ustum ve tum banyo seller icinde kaliyor.buyuk kuvete koysam kuvetini, o zaman da belim kopuyor egilmekten. ben de yeni bir yontem ariyorum.

ne guzel ya , bana yapisti son bes kilo. gerci az once 5 tane kek yedim, boyle gitmez tabi kilolar, pisbogazlik mi sekerim mi dusuyor bilmiyorum. oglenleri de saglikli birseyler pisirmeye vaktim olmuyor, abur cubur.

hareket etmek lazım birde vereceğine inanmalısın sanki ben çok inanaıyorumda :)) ama düşüncede bitiyor demek isterdim ama çok etkisi oluyor 3cm incelince artık kurtulacağıma olan inancım arttı şimdi daha çok severek yapıyorum hareketleri mesela hiçbirşey yapmıyorsan günde hızlı hızlı 150 adım at sonrasında 80 ip atla hergün dahada arttır ben bunları yapıyorum daha başka hareketlerde var tabii yaz tik at çok iyi oluyor eşinede söyle yapıp yapmadığını kontrol etsin....

ben de bankaciydim eskiden, kurumsal pazarlama. kacarak uzaklastim sonraaaaaa

ahhh ahhh birde ben kaçsam...

ya kizlar ben cok fena dagittim, eskiden yine bir ucundan isleri yapiyordum, su anda evin hali aldi basini gidiyor. supurmeye vaktim yok diye irobot aldim ama onda da yine bi on hazirlik yapman gerekiyor. heryer inanilmaz daginik su an, yemek de yok.ustum basimi da degistiremiyorum. birsey oldu bana, acilen bu psikolojiden cikmam lazim.

hosgeldinnnnn cnm

ben de kara kara bunu dusunuorum.iznim temmuzda bitiyor, 8 aylik falan olucak minnok, ama annmlerden uzakta oldugumdan bakacak kimse yok. esim krese verelim diyor ama cok cok erken. ben de ayrilicam isten. 2 yasinda falan verebilirim belki krese (gerci aban kalsa 3 yas ideal). esim de 1,5 da verebiliriz diyor. off bilmiyorum ki. strese girmesinden korkuyorum onca cocuk arasinda, belki bakici daha iyi bir fikir ama onda da guven problemi var. zooorrrr zorrrrr. evden calismali bi is bulmam lazim.

kreşi bende düşünmüştüm 1 yaşına gelene kadar annem ablam dönüşümlü baksın sonrada kreşe vereyim diye ama orda birçok çocuk olacak bakıcı olursa sadece bebeğimle ilgilecek...ev işlerindede yardımcı olabilir yemek falan yapsa benden iyisi yok tabiii öncelik oğluşum...

yaa ben de istiyordum cok, ama simdi gecmis bir 5 ay var. ustelik de sacimi taramaya vakit bulamiyorum, blog isine girersem 2-3 post ile kalir o.sen yaz da onu okuyalim bari.

bende iki ay sonra ise baslayacagim devlet memuruyum. sut iznim oldugu icin saat 2 de cikacagim. hatta mudurum yer degisikligi dilekcesi verme benseni oglende gonderirim diye soz verdi annwm bakacagi icin kizimin 2 saatlik uykusunda gidebilirim diye dusunuyorum. 60 la gebe kalmistim suan 59.8 kiloyum

valla memeurluğu eliyle tepmiş biri olarak harika ne diyim kendim ettim kendim buldum... bizimkiler geçen tanışmaya gittim 1 yaşında oğlu olan bir bayan süt iznimi hiç kullanamadım diyerek bana da kullanamazsın imasında bulundu o kadar fenalar yaniii....allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
bencede bu rahat bişeye benziyor , hemde katlanıyor galiba dimi ?

kızlar biz peg perego mama sandalyesi aldık keşke daha önce alsaymışız çünkü 0-6 ay şezlong olarak kullanılıyormuş ayrıca tepsisnii şuan mama yedirmediğim için çıkardım 1 hafta oldu geleli çok rahat ettim hem mutfakta hemde diğer odalarda kullanıyorum karşıma koyuyorum rahat birşekilde beni görüyor huysuz olmadığı zamanlarda 1 saatini geçiriyor yemek yerken kucağımda oturmak istiyordu görmek için şimdi masayı görebildiği için yemeği yememizi bekliyor çok memnunum biraz pahalı ama 3 yıl kullacak değer bence vallahi koltuğu görünce keşke bebek olsaydım dedim:)) amma reklamcı oldum bende:))

kac kilosun cnm? kilo boya gore degisir tabi, benim 5 kilo fazlam var hamile kaldigim kilodan.60dim 65 im su an. ama o 60 da kilo almis halimdi, yani 60a insem tabi bin sukur ama o da zayif halim degil, boyum 1.64 civari.

sende benim gibi 164 sun. bende 60 la hamile.kaldim. aslinda kilom 58 di tup bebek olunca hormon ilaclarindan dolayi 60 oldum. doguma 73 ile gittim. dogumun hemwn sonrasi 65 e dustum. 8 kilo dogumla birlikte gitti. 1 hafta sonra 64 oldum sislikler inince. suan ise dun itibariyle 59.8 olmusum. emziriyorsankolay veri rsin ben hic rejim yapmadim yapamadim. yiyip iciyorum ama zayifliyorum belki spor yapsam sıkilasir gobektwnde kurtulurdum. yinede cok sukur. esimin kilo takintisi var kilolu olmami hic istemiyor. bende rejim yapabilen biri degilim agzim hic durmaz abur cubur yerim Allahtanki ugrasmadan gitti. esimle tanistigimda 50 kiloydum 6 sene once ona sorsan tekrar oyle olmami ister ama imkansiz ben 57 ye duseyim yeter.
Kizlar size bir sorum olacak kizim emmek istemiyor sanirim sutum az geliyor yememe icmeme dikkat ediyorum ama acaba hamilelikteki yag depolari bittigi icin sutum azalmis olabilir mi? sabahlari 500 ml sut iciyorum. kibrit kutusu kadar tahin helvasi 3 kibrik kutusu buyuklugunde beyaz peynir bir yemek kasigi pekmez zeytin bol.miktarda acik cay. 1 bardak rezene 1 bardak isirgan otu cayi iciyorum. aksamda corba.pilav ana yemek salata yiyorum. ekmegi bazen beyaz bazen kepekli yiyorum. aksam yine cay iciyorum.gunduz en az 3 lt su iciyorum. birde ara ogun okarak ya sutlac ya asure yada puding yiyorum hazirda ne varsa buna ragmen sutum az ve kizim 10 dk cekiyor ondan sinra sut gelmeye basliyor. tabi uyanikken dayanamiyor birakiyor. uyurken anca emiyor

sende benim gibi 164 sun. bende 60 la hamile.kaldim. aslinda kilom 58 di tup bebek olunca hormon ilaclarindan dolayi 60 oldum. doguma 73 ile gittim. dogumun hemwn sonrasi 65 e dustum. 8 kilo dogumla birlikte gitti. 1 hafta sonra 64 oldum sislikler inince. suan ise dun itibariyle 59.8 olmusum. emziriyorsankolay veri rsin ben hic rejim yapmadim yapamadim. yiyip iciyorum ama zayifliyorum belki spor yapsam sıkilasir gobektwnde kurtulurdum. yinede cok sukur. esimin kilo takintisi var kilolu olmami hic istemiyor. bende rejim yapabilen biri degilim agzim hic durmaz abur cubur yerim Allahtanki ugrasmadan gitti. esimle tanistigimda 50 kiloydum 6 sene once ona sorsan tekrar oyle olmami ister ama imkansiz ben 57 ye duseyim yeter.
Kizlar size bir sorum olacak kizim emmek istemiyor sanirim sutum az geliyor yememe icmeme dikkat ediyorum ama acaba hamilelikteki yag depolari bittigi icin sutum azalmis olabilir mi? sabahlari 500 ml sut iciyorum. kibrit kutusu kadar tahin helvasi 3 kibrik kutusu buyuklugunde beyaz peynir bir yemek kasigi pekmez zeytin bol.miktarda acik cay. 1 bardak rezene 1 bardak isirgan otu cayi iciyorum. aksamda corba.pilav ana yemek salata yiyorum. ekmegi bazen beyaz bazen kepekli yiyorum. aksam yine cay iciyorum.gunduz en az 3 lt su iciyorum. birde ara ogun okarak ya sutlac ya asure yada puding yiyorum hazirda ne varsa buna ragmen sutum az ve kizim 10 dk cekiyor ondan sinra sut gelmeye basliyor. tabi uyanikken dayanamiyor birakiyor. uyurken anca emiyor

canım bebısın 10 dk cekıyor gelmıyor sonradan gelıyor anladıgım kadarıyla.eger oyleyse bebegını emzırmeden 10 dk pompayla sag sora ona ver sut gelmıs olur:16:

canım bebısın 10 dk cekıyor gelmıyor sonradan gelıyor anladıgım kadarıyla.eger oyleyse bebegını emzırmeden 10 dk pompayla sag sora ona ver sut gelmıs olur:16:

onuda dusundum gunduz yapabilirm ama gece valla gozlerim kapali emziriyorum. elektrikli pompa kullaniyorum lansinohun oda cok sesli calisiyor. gunduzleri denerim cnm tsk ederim onerin icin. kan sonucunuda paylas eger olsun istiyorsan Rabbim gonlune gore saglikli.sihatli.ikinci evladi.nasip etsjn ins. ben en az 1 yil istemiyorum sonrasinda ins Rabbim ikinci evladi bana da nasip etsin

Back
X