ya kizlar ben cok fena dagittim, eskiden yine bir ucundan isleri yapiyordum, su anda evin hali aldi basini gidiyor. supurmeye vaktim yok diye irobot aldim ama onda da yine bi on hazirlik yapman gerekiyor. heryer inanilmaz daginik su an, yemek de yok.ustum basimi da degistiremiyorum. birsey oldu bana, acilen bu psikolojiden cikmam lazim.
hosgeldinnnnn cnm
ben de kara kara bunu dusunuorum.iznim temmuzda bitiyor, 8 aylik falan olucak minnok, ama annmlerden uzakta oldugumdan bakacak kimse yok. esim krese verelim diyor ama cok cok erken. ben de ayrilicam isten. 2 yasinda falan verebilirim belki krese (gerci aban kalsa 3 yas ideal). esim de 1,5 da verebiliriz diyor. off bilmiyorum ki. strese girmesinden korkuyorum onca cocuk arasinda, belki bakici daha iyi bir fikir ama onda da guven problemi var. zooorrrr zorrrrr. evden calismali bi is bulmam lazim.
kreşi bende düşünmüştüm 1 yaşına gelene kadar annem ablam dönüşümlü baksın sonrada kreşe vereyim diye ama orda birçok çocuk olacak bakıcı olursa sadece bebeğimle ilgilecek...ev işlerindede yardımcı olabilir yemek falan yapsa benden iyisi yok tabiii öncelik oğluşum...
yaa ben de istiyordum cok, ama simdi gecmis bir 5 ay var. ustelik de sacimi taramaya vakit bulamiyorum, blog isine girersem 2-3 post ile kalir o.sen yaz da onu okuyalim bari.