• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

gunaydin kizlar...
ne zamandir kafayi yemek uzereyim. benim 20 yasinda bir erkek kardesim vardi yaklasik bir bucuk sene once trafik kazasinda kaybettik. canim kardesimle ilgili surekli aklima hatiralar geliyo.ornegin bebegimi emziriyorum o an daliyorum cenaze gunu gelio aklima tekrar yasiyorum o gunu. ben duygularini cok bastiran biriyim. kimseye kardesmin konusunu actirmiyorum fotigraflrina bakamiyirum uzun suredr kabrine bile gidemiyorum. yani olmemis gibi dusunmeye calisiyorum sanirim. kabullenemiyorum. ve kimseyle bu sikintimi paylasamiyorum. size yazarken bile gozyaslarim sel oluyo. allahim guc versin bana onunda mekanini cennet etsin insallah.

benimde tek bir erkek kardeşim var ona bişey olursa die düşündüm hemen ama kardeş acısı tahmin edilebilir bir acı değildir eminim , bastırdıkça içine attıkça daha kötü ama canım , yüzleşmen lazım , onu Allah yanına almış , yapabileceğin tek şey bol bol dua etmek sadece , ben hep şöyle düşünüyorum , ölüm bir son değil , sadece boyut değiştirmek , hepimizin başına gelicek birgün

gunaydin kizlar...
ne zamandir kafayi yemek uzereyim. benim 20 yasinda bir erkek kardesim vardi yaklasik bir bucuk sene once trafik kazasinda kaybettik. canim kardesimle ilgili surekli aklima hatiralar geliyo.ornegin bebegimi emziriyorum o an daliyorum cenaze gunu gelio aklima tekrar yasiyorum o gunu. ben duygularini cok bastiran biriyim. kimseye kardesmin konusunu actirmiyorum fotigraflrina bakamiyirum uzun suredr kabrine bile gidemiyorum. yani olmemis gibi dusunmeye calisiyorum sanirim. kabullenemiyorum. ve kimseyle bu sikintimi paylasamiyorum. size yazarken bile gozyaslarim sel oluyo. allahim guc versin bana onunda mekanini cennet etsin insallah.

Allah sana ve ailene çok çok sabır versin,içine atıp büyütürsün acını bebeğine,sütüne yansır..lütfen etrafındakilerle paylaşmayı konuşmayı dene arkadaşım...

gunaydin kizlar...

rabbim sabırlar versin. genç ölümü çok zor helede canınsa. rabbim sizlere uzun ömür versin

kızlar dün ilk defa sütümün tadına baktım , oda akıyordu sağarken refleksle bakmış bulundum :1: aaa bide baktım tatlı süt , ondanmı benim canım sürekli tatlı istiyor , tatlı yemeden duramıyorum die düşündüm :26: varmı başka sütünün tadına bakan acep ?

Allah sana ve ailene çok çok sabır versin,içine atıp büyütürsün acını bebeğine,sütüne yansır..lütfen etrafındakilerle paylaşmayı konuşmayı dene arkadaşım...

benimde tek bir erkek kardeşim var ona bişey olursa die düşündüm hemen ama kardeş acısı tahmin edilebilir bir acı değildir eminim , bastırdıkça içine attıkça daha kötü ama canım , yüzleşmen lazım , onu Allah yanına almış , yapabileceğin tek şey bol bol dua etmek sadece , ben hep şöyle düşünüyorum , ölüm bir son değil , sadece boyut değiştirmek , hepimizin başına gelicek birgün

başın sağolsun canım çok zor rabbim mekanını cennet eylesin inşallah :48:

atma içine acını paylaş ki ailenle dostlarınla hafiflesin :48: bebeğin var sana ihtiyacı var unutma

saolun kizlar. yapim bu maalsef.esime bile anlatmk istemiyorum o da alisti artik agladgimi gorunce sormuyor kafami dagitmya calisiyor. alllah evlatlarimiza uzun omurler versin. o kadar emekle cabayla buyuyorlar baskasinin yaptigi hata birandda aliyor elinizzdn caninizi.

gunaydin kizlar...
allah rahmet eylesin canım yeri mekanı cennet olsun.ama sen yavrun için artık güçlü olmalısın.unutma sana muhtaç küçük bir can var ve senin herşeyinden etkileniyor.

kızlar dün ilk defa sütümün tadına baktım , oda akıyordu sağarken refleksle bakmış bulundum :1: aaa bide baktım tatlı süt , ondanmı benim canım sürekli tatlı istiyor , tatlı yemeden duramıyorum die düşündüm :26: varmı başka sütünün tadına bakan acep ?

Evet bende ilk sütümü sağdığımda merak edip bakmıştım tadına..şekerlii süt aynen..bende doğum yaptığımdan beri tatlı isteğimii bastıramıyorumm süreklii tatlıı bişiler yemek istiyorum sanırım bi bağlantısıı var :1:

gunaydin kizlar...

cnm benimde 24 yasinda erkek kardesim var okuyunca yazini icim sizladi. en hassas noktamdir. ruyamda bile onunla korkuturlar caninin yandigini gorurum rabbim mekanini cennet etsin. kardeslerimizi ve evlatlarimizi bize bagislasin

gunaydin kizlar...
canım atma ıcıne bız varız....
bana kalırsa uzak al evi derim ama bu seferde acil bi durum filan olursa orası istanbul malum , sıkıntı olabilir ama sen düşün ver kararını tabiki , huggies te çekiliş zaten var biliyorsun canım onun dışında bebek resimleri koymuşlar huggiesle büyüyen bebekler die , ondan çektik , sende çek gönder ece kızı
yollarım bende eve bayıldım canım..fazla borca grımek ıstemıyorum sadece o var benım butceme uygun 180 bın tl..evde guzel.esım soz verdı..asla mudahale etırmıycem dedı..benım esım kolay kolay soz vermez eger verdıysede ne olursa olsun verdıgı sozu tutar.yapmıycaksa kesın soz demez...benım evımın alıcısı var ondan haber beklıyorum ınsallah o zamana kadar burası satılmaz
maşallah Eceye..cicilerinide güle güle kullansın...:16:

saol canım.kılosu ıyımı sızce?

kızlar ben alışveriş manyağı oldum çıktım yaa , dışarıya çıkamadıkça internetten alışveriş yaparak alıyorum hırsımı , şimdide migrosun internet sitesini keşfettim , günlük keçi sütü filan var hemde eve kadar getiriyorlar süperrrrrrrrrrrrrrr :16: incelemeye devam edicem

kızlar ben alışveriş manyağı oldum çıktım yaa , dışarıya çıkamadıkça internetten alışveriş yaparak alıyorum hırsımı , şimdide migrosun internet sitesini keşfettim , günlük keçi sütü filan var hemde eve kadar getiriyorlar süperrrrrrrrrrrrrrr :16: incelemeye devam edicem

ahhh canımmm yazıkkkk:52:
havalar ısınsada kocan rahat etse.
en sonunda adam gıdıcek netını kapatıcak senı engellemek ıcın kızzz:1::1::1:

canım fazla keçi sütü sanırım vücutta folik asit eksiği yapıyomuş.dün doktorumuza baya bişeyler sormuştum.eğer karıştırmıyorsam böyle demişti.bir araştır istersen.

Kizimin dişi çikmiiiiiiişşş:)) bi dişe bu kadar sevinecegimi dusunmezdim:)
Kizlarr bebişler imiz cok tatli hepsine maşallah Allah nazarlardan korusun hepsini. Mustu Allah rahmet eylesin geride kalanlara saglik sıhhat versin. Tugce skopcayi okudum ustune bide yorum yazmışsın koptum:) hafiye gibisin Walla biz daha ek gıdaya gecmedik ama bildigim birbirine karistirmadan verilmesi. Hem tadini alsin Die hemde hangisinin alerji yapabileceğini bulmak icin

Back
X