- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.941
Canim öncelikle ALLAH kardesine rahmet eylesin mekanı cennet olsun...seni cok cok iyi anlıyor ve ayni şeyleri yaşıyorum üç ay önce babamı kaybettim aniden hicbiseyi yoktu kalp krizinden vefat etti...aklımdan çıkmıyor yalnızken heep düşünüyorum o haberi aldığım ani morgtaki hali gözümden gitmiyor cook özlüyorum...üzülüyorum stressten saçımı demet demet dökülüyor bariz olarak azaldı...ben uzakta evli olduğum icin özlem hep olacak bir de vefat ettiği gün beni aramıştı çocuklarla ugrasyigimdan musait olunca arar rahatça konuşurum dedim ama akşama kadar kismet olmadı haberini aldim....offff canim babam üzüntüden gitti benim babam abim boşandı işleri bozuktu baska birini bulmuştu falan babam cook uzuluyordu Simdi de pek düzeldi denemez dua etmekten baska çarem yok ne olur sizde dua edin buna cok ihtiyacımız var yabancıların duası kabul olurmuş diyolarya hayir duanizi eksik etmeyin....
amin canim. seninde basinsagolsun mekani cennet olsun. seninde acin taze. bende ilk zamnlar disari cikamiyordum. sanki bi yerlerden cikicakmis gibi geliyordu. sonra sonra evden ciktigimda butun yirmi yas erkekleri kardesime benzetmeye basladim. kafami cevirip cevirip bakardim kardesimmi acaba diye. boyle biseylerin olume neden olmasi cok zor. sen belkide abimin hayati duzenli olsaydi babam uzulmeseydi yasardi suan diyosundur. benimde kardesim arabayi kullnmiyodu arkadasi kullaniyodu. eger dikkat etseydi kardesim yasardi die dusundum hep. ki arkadasi yasiyo. fakat dogarken kaderimiz belli. yasicaklari omur bu kadarmis. dua ediyorum bende bol bol yapicak bisey yok maalesef. anliyorum seni bu aci cok zor allah kimsenin basina vermesin. bizimde konusacak seylerimiz vardi kardesimle. telefondayken yuzyuze konusuruz dedim bi daha yuzunu tabutundayken gordum. neyse cogumuz emziriyoruz. kimseyi etkilemek istemem kizlar.